48

Анонимен

преди 7 години

То4но тя предаде ста4ката 2007-***. Предаде и продаде!!!!!!!

47

Майка

преди 7 години

До РеалистДа- майка съм! Сблъсквала съм се с много подобни случай на такива деца, за каквито говориш и с подходящо отношение към тях тези деца се променят. Децата имат нужда от ласка, дали в къщи или от леличката в градината- това е въпрос на семейна среда и ценности! Дай в къщи като се държиш като овчар с детето и в градината да е по същия тертип и те да кОпират от всякъде простащина!

46

Анонимен

преди 7 години

От социопати законотворци в тази държава, може и да повярвате, че и вашите деца са социопати.

45

Пълни глупости

преди 7 години

Добрият педагог няма любими ученици!На него всички са му еднакво противни.

44

Тошо цървула

преди 7 години

До 53Това е вярно , но научете се да искате това за което плащате а не да си мълчи, това го виждам всеки когато съм в България,

43

реалист

преди 7 години

До МайкаАко си майка, би трябвало да знаеш, че децата купират родителите си и каквото чуят и видят от тях го показват навън. Ако родитетелите са агресивни и те са такива. Ако родителите псуват и те псуват. Ако си майка би трябвало да го знаеш. Те са като празен лист, каквото напишеш на неготова ще прочетеш.

42

Анонимен

преди 7 години

До Тошо цървулаЩе видят, че са пуснали децата на самотек, а лелките си пафкат цигарки и пийват кафенце до прозореца...

41

Анонимен

преди 7 години

Наглост и безочие!!! От какво са обидени? Че се държат с децата като с ***? После лоши били децата, невъзпитани били. Ами има и невъзпитани, но на едно дете като почнеш от съвсем малко да му крещиш и да го обиждаш, то няма как да не стане завършен гамен.А за факта, че в училищата е пълно с гаменчета пак учителите са си виновни, щото си ги търпят и се правят че не ги виждат, за да не изтърват държавната субсидия. Ако изключваха проблемните, щеше да е по-добре за всички.

40

Анонимен

преди 7 години

А като тръгне на училище детенцето, разтревожената мама какво ще направи - ще му сложи картечница в раницата ли? За сведение на някои коментиращи - учебният процес не е телевизионно предаване, за да се качва в интернет.Училището не е магазин, нито фирма.Ако в детската градина детето не се научи да спазва правилата, като порасне, ще бие наред по улиците.

39

Майка

преди 7 години

Като чета някои коментари се чудя, коментиращите имат ли деца!За какъв срам от детето говорите? Децата в тази възраст имат своите емоционални етапи и това важи за всички дечица! Няма родител, който да се срамува от собственото си дете, а тези които твърдят нещо подобно - жалко за вас!Да! Бръмбари, камери и всичко необходимо за това да бъде " запечатано" поведението на възпитателите. За Бога, това са дечица, Когато правят беля, когато обиждат, не го правят с умисъл. А, възрастните- ДА

38

Анонимен

преди 7 години

Сложете, но бъдете готови да чуете какво казват децата ви и за вас самите, какво става домовете ви, дори и да не е вярно.готови ли се?Но не очаквайте това да реши проблема, с който се борите, напротив.Решението е друго.

37

Тошо цървула

преди 7 години

Живея в Холандия и във всички детски градини има камери и винаги можеш да видиш детето си . След като нищо не правят на децата не виждам защо им пречат камерите . С камерите всяка детска може да докаже че детето не е бито или все още ще караме по комунистически - каквото кажат възпитателките трябва вярваме. Трябва контрол и от двете страни .

36

Анонимен

преди 7 години

По долу някой написа, че не познава учетел който да бие деца, обитидте броим ли ги. Е, аз познавам. При това не едни или двама. Мога и имена да напиша, но това няма да реши проблема. Към момента в 99% от фирмите, магазините, болниците и държавните учреждения има каметри и чекинг. Никой не е умрял от това, рабонтия процес си върви. Защо само учителите се притесняват и при тях неможело. Има нещо гнило в Дания!

35

Анонимен

преди 7 години

Аз и без бръмбари знам кво става у съседите....като се лупат яко се чува.

34

реалист

преди 7 години

Ако сложат камери в градините и яслите, на някои родители ще им стане много неудобно да видят в действеителност как се държат децата им извън дома, защото ще ги гледат и другите родители. Тогава ще започнат да искат да се махната камерите, защото се излагали децата им и самите те.

33

Анонимен

преди 7 години

До реалистИ учителите не са звероукротители, нали?

32

Анонимен

преди 7 години

До бай хХайде тогава да сложат камери и в домовете на семействата с деца, а учителите да гледат как родителите се държат с децата си. Със сигурност ще има изненади.

31

scbg

преди 7 години

Добре, съгласен съм децата да не носят нищо. Да сложат, камери като в частните градини, детски кътове и всички да са доволни. Който не му харесва, прав му път.

30

do 35 Беселина

преди 7 години

Е, то това си е правило - който стачкува, не му се плаща заплата за това време.

29

Анонимен

преди 7 години

Какво толкова се плашат от бръмбари ? Ако им е чиста съвеста няма за какво за се тревожат. Но те добре си знаят как се държат с децата и таз възрастна леля подскочи