75

Анонимен

преди 7 години

До Анонименто пък едни кадри

74

Анонимен

преди 7 години

460 лева е много. При Тодор Живков беше 50 лева. Трябва толкова да направят заплатата, че да се озлоби този народ и да нашамари тези гербави кратуни.

73

Анонимен

преди 7 години

Ние ги хващаме, те ги пускат. Ние я вдигаме, те я свалят.

72

соцялно слаб депутат

преди 7 години

Никаква авнта 460 лв е много голямо заплащане,по добре българина да бачка като роб за 100 лв

71

анонимен

преди 7 години

Значи ВАС лобира за интересите само на работодателите.Не знам защо така е отсъдил,след като те нямат право да недоволстват.Били са на тристранката,и доброволно са я напуснали.Какво мрънкат сега.И до кога ще има 4-тири работодателски организации,които имат еднакви интереси,и нито една работническа организация?Крайно време е да се създаде такава!

70

Анонимен

преди 7 години

Прави са. Минимум 4600 лв.

69

Анонимен

преди 7 години

Нека се гръбнат тези съдии. Не ги е срам да вземат на сиромасите парите. Да ми ядат онази работа, незнайковци неграмотни.

68

То6

преди 7 години

Браво на т.н. работодатели- те да има как да не дават пари е най-лесно. Най-вече браво на т.н. съд - такова решение едва ли може да има в друга държава от ЕС. Търпи народе, търпи........ Какво да се коментира ! Какво .......

67

Анонимен

преди 7 години

ша може ли имената на "работодателите" да ги занем кои са та да не се цаним за работници при тях !

66

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 7 години

Т.нар. ''РАБОТОДАТЕЛИ'' трябва да измрат до един,без значение кой колко е добър или лош.

65

Анонимен

преди 7 години

ДО работодателите, ще търсите кадри ама няма.

64

Безпартиен

преди 7 години

Има ли някой да се унижава още да работи за МРЗ......

63

Анонимен

преди 7 години

жалба на четири представители - Асоциация на индустриалния капитал в България, Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата и Конфедерация на работодателите и индустриалците в България....айде сега - утре никой да не стъпи на работа! ама масово !!да видим дали в понеделник няма да е 500 лв минималната!много голяма мижитурка е българина, а не си дава сметка, че силата е в него!няма ли кой "да копа" и " да носи киреча" - всичко умира!

62

Работник

преди 7 години

Според мен пари има в изобилие за много по високи заплати и българина работник си ги изработва ,но работодателя е много стиснат и не е свикнал да плаща.А също така не плаща данъци като ги укрива с цял куп счетоводители от което после страдат всички хора.

61

Анонимен

преди 7 години

Увеличението на минималната заплата, направено от кабинета на Герджиков, преди часове бе отменено от кабининета на Борисов.Геноцидът над българите продължава.

60

Анонимен

преди 7 години

Игричките на ГЕРБ продължават. Май забравиха как народът на два пъти ги изхвърли от властта и искат да пробват и трети път. Този път обаче нещата няма да минат толкова мирно и тихо и ще има пръснати Тикви.

59

Анонимен

преди 7 години

Празнувайте българи, ГЕРБ преди малко отмениха и увеличението на минималната работна заплата на 460 лв, гласувано от Кабинета Герджиков.Върнаха минималната работна заплата на 420 лв и оттам всички слизаме с два етажа надолу.Завидяха и на сиромасите или може би от Брюксел така им нареждат.

58

Анонимен

преди 7 години

Това го решиха същите тези хора дето за коледа взимат по 10 000 лв БОНУСИ.

57

работещ

преди 7 години

До АнонименА не е ле по-добре да се вземеш в ръце, да се образоваш и да изкарваш повече пари, вместо да си лежиш на дебелия *** и да чакаш някой да ти даде? Защото няма как да стане!

56

БЪЛГАРКАТА

преди 7 години

ТИЯ РАБОТОДАТЕЛИ НЕ ВИЖДАТ ЛИ, ЧЕ СЕ ЗАДЪХВАТ ЗА СПЕЦИАЛИСТИ И ПАК НАХАЛНИ. НЕ СЕ НАТЪПКАХА. ЗАТОВА И НИКОЙ НЯМА ДА ИМ РАБОТИ. ВРЕМЕ Е РАБОТНИКА ВЕЧЕ ДА ПОСТАВЯ УСЛОВИЯТА. ТИЯ ИЗЕДНИЦИ 30 ГОДИНИ ВЕЧЕ ТРУПАТ КАПИТАЛИ. СТИГА ИМ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ФАЛИТ ИЛИ ВПРЯГА РОДАТА ДА РАБОТЯТ БЕЗ ДОХОД. ЩОТО ВСЯКА ГОДИНА СМЕНЯТ ДЖИПОВЕТЕ И ЛЮБОВНИЦИТЕ, ПАЛАТИТЕ, ЕКСКУРЗИИТЕ А РАБОТНИКА ВСЕ ЕДНО МУ Е РОБ. СТИГА ВЕЧЕ ДА СИ РАБОТЯТ САМИ ИЛИ ДА ЗАТВАРЯТ. ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧАТ ДА ПЛАЩАТ НЯМА И ДА ИМА КОЙ.