97

Иво

преди 7 години

Александър Симов е страшно т.ъ.п.о парче. Разсъжденията му са като на комсомолец от 80-те. Как може да не вземе предвид мястото и обстоятелствата около тая снимка. Както всеки цоциалист е напълно извън това измерение, опитвайки се всичко да прокара през тесногръдото си политическо късогледство. Симов, за разлика от теб някои хора имат чувство за хумор и обичат да се забавляват вместо да търсят под вола теле. Скрий се и не се излагай.

96

Анонимен

преди 7 години

нацист е по-добре от комунист

95

Анонимен

преди 7 години

Вижте наскоро споря с един приятел син на рускиня и българин той ама тя Русия е огромна а аз ми викам абе пич Сащ,Канада,Ес,Англия,Австралия,Нова Зеландия знаеш ли колко са големи и по територия и по население,знаеш ли БВП колко им е общо а той ни гъг ни стон...

94

Анонимен

преди 7 години

Eдни отдават чест на хитлеристки офицери,други полагат венци на правешкия ***.Все такива *** са на власт. Обаче *** се радват,че няма десни в парламента!

93

ha

преди 7 години

И да ни се качат на главите фашистите ли? Айде айде

92

Анонимен

преди 7 години

В парламента 57% от ГЕРБ са били членове на БКП, а в БСП 32%. Не мога да разбера , кои са по комунисти! Вече не върви на ББ тезата за "Кръвопийци, убийци..". Това оказва слабост и невъзможност да се справи с проблемите на държавата. Не може да наричаш хората, които са били на 5-6 години през 1989 г. за убийци. А патриотите за комедия на патриоти, те ще довършат държавата.

91

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 101 България на българите българката на българина.Иначе Гулак да чистите да работите до умиране!Индия иска да си приеме ромите те защо не отиват там?Защо ни почернят живота тези роми??

90

Анонимен

преди 7 години

Поплъзнали са разни уж-националисти да ни обясняват колко кротичък бил Хитлер...

89

независим

преди 7 години

Няма да бъде махнат,запазете спокойствие и си гледайте Вашите лични дела,и когат те са безгрешни...евентуално може да пристъпите към уволнения,или назначения. Вече имахме възможност да изберем кой да ни управлява,и го сторихме,сега всеки да оправи собствената си къщичка...па после да оправя другите. Никога не съм бил националист...просто съм се старал да бъда достоен човек.

88

Анонимен

преди 7 години

цитирам мой приятел, македонски българин от град щип, вардарско: 'лъвът е мъртъв. главата му (в добруджа) е отрязана, предните му крака (тракия, помаците) са заровени в кал, задните му крака (егейско) още ги горят на живо и на запад към сърбия и македония е останала само една опашка. тя гони мухите и миризмата на гомна, защото друго оттам не идва'.

87

DiesIrae

преди 7 години

До ПЛАН ОСТПърво ние сме славяни колкото македонците имат общо с Александър Македонски. Тия комунистически простотии ги забрави. Ние сме БЪЛГАРИ, отделен етнос. Нито сме руси (светлокоси) нито сме със светли очи. Масово сме с тъмни очи и тъмни коси. Тия митове и легенди за славяните ги измислят руснаците за да имат оправдание да се месят на балканите.

86

до 95

преди 7 години

не, скъпи приятелю. северна добруджа е открадната и подарена на румъния от руснаците. никога не са си правили труда, нито със сан стефанския договор, нито на берлинския конгрес да кажат гласно, че там живеят основно българи. това е люлката на българия, на нас са ни отрязани главата и корените. и ако не си чел история, именно руснаците изколват 1/3 от българското население заради добруджа, унищожават преслав и си правят костенец (констанца) лятна резиденция. оттам нататък цар самуил е обречен.

85

ПЛАН ОСТ

преди 7 години

100 МИЛИОНА славяни /а ние какви сме / са били ЦЕЛ за УНИЩОЖЕНИЕ. Това е ГЕНЕРАЛНИЯТ ПЛАН на Химлер, нацистче махленско. Пак си помисли дали Добруджа ни е върнал Хитлер или е било защото е искал и РУМЪНИЯ и БЪЛГАРИЯ. А че БЪЛГАРИЯ граничи със себе си е вярно. Но това сториха и гърци и румънци и турци и сърби - ГЕНОЦИД на всичко българско. И досега гърците правят фасони заради това, че помаците там говорят български.

84

Анонимен

преди 7 години

аз като българин само знам, че имаме още 100 км море и ядем зеленчуци и хляб (вместо да внасяме от румъния) благодарение на хитлер. ако руснаците ни смятаха за братя и приятели, трябваше да имаме още 200 км морска ивица, делта на дунав и обща граница с украйна - румънците открито воюваха и избиваха руснаци през втората световна, докато ние измирахме в сърбия и унгария, за нечий кеф. не съм фен на хитлер, нито на нацистите, но няма да си изкривя душата и да благославям комунистките подлеци.

83

Анонимен

преди 7 години

според руснаците и англичаните, българия загуби втората световна война. не виждам защо трябва да се преструваме на такива, каквито не сме. немците го превъзмогнаха и пак управляват европа, в прекрасни отношения са с франция. докога ще бъдем най-смотаните?

82

Анонимен

преди 7 години

хитлер е бил лош човек, но българия не е видял лошо от него. няма смисъл от крокодилски сълзи, за да направим нечий кеф - пострадалите от хитлер далеч не плачат за нас, нито ни помагат. чърчил открито заявява, че софия трябва да бъде изравнена с полето, хората там - избити и на тяхно място да се засеят картофи. това не пречи наши депутати да го цитират и да му се радват. ние сме племе на мазохисти.

81

DiesIrae

преди 7 години

До АнонименДа точно за това сме на тоя хал! 1989 Трябваше всичко с червена книжка или досие в ДС да се разстреля като предател и точка. Всички в парламента сега са бивши или настоящи БКП ( и боко тиквонии, и грозогрухтела цачева, и крокозъбела свинетка) и киликанзера кунева-пръмова, и всичките са или чеда или са били БКП! Крайно време е да вкараме закон -Бил ли си член на БКП или доносник и служител на ДС ДА ИМАШ ИЗРИЧНА ЗАБРАНА ДА КАНДИДАТСТВАШ ИЛИ ДА ТЕ НАЗНАЧАВАТ НА ДЪРЖАВНА РАБОТА! ВЕДНАГА

80

Анонимен

преди 7 години

мой съсед, маниак комунист, е решил да ходи в петербург за 100 годишнината от съветската революция. чак звъня в руското посолство и оттам директно го питаха на какви наркотици е. а в момента 1/4 от парламента ни е пълен с такива кукувици.

79

DiesIrae

преди 7 години

А на тези който са против нацизма само ще напомня, че именно Хитлер натиска Румъния да ни върне Добруджа (така, че като ядете хляб поне благодарете на човека), а какво направиха комунистите? Освен, че изклаха всички знайни интелигентни хора още като идват на власт (без съд, без присъди, без причини, просто за да няма кой да казва гласно, че творят простотии)! Взеха труда на хората (всички който са имали частно имущество, фабрики, земя и каквото друго се сетите) за да го раздават на свойте!

78

Анонимен

преди 7 години

Нито един от днешните неонацисти в Германия не би си позволил такъв "майтап", а камо ли на го пусне в "нета" !