107

Киро Лудата Коза

преди 7 години

Тоталното ви неразбиране на това как работи света говори за това на какво дередже сте. Говорим за подръжка на апартаменти и общи части - вие говорите за заплати. Като отивате да си купвате кола/телефон/дрехи да не би да ви питат - колко ти е заплатата, и ако вземаш малко пари да ти продават евтино? Цените на стоките/услугите/подръжката са си цени, и далеч не зависят колко плащат на бачкатор.

106

Анонимен

преди 7 години

По-лошо от досегашният й живот няма, Съседите й са и направили добро, че са я изгонили от жилището й. Това е истината, а от лицемерните милостиви писания за "горката старица" ми се повръща.

105

Анонимен

преди 7 години

До Киро Лудата КозаТи и истината??!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ами щом някои вярват на луда коза значи съвсем скоро или вече са порядъчно изтрешяли!

104

Анонимен

преди 7 години

До Киро Лудата Коза 113А колко са заплатите бре не анонимни Киро Умната Козъ! Ами раят е! Отиди да видиш и станеш родоотстъпник!! Еснафлъка те хапе като кърлеж ама Лаймската болест съвсем ти е продухала козия акъл!

103

Киро Лудата Коза

преди 7 години

А колко е тази подръжка, ако мога да попитам, анонимко? Бедните не плащат - хайде стига бе, то рай на земята. А въпроса със зъбите как стой? Понеже гледам половината ги нямат, живеят в гета, даже оная симпатяга дето спечели евро-милионите в Испания я гелдаш да се усмихва като такси - тук има - тук няма. Направо ми се драйфа да слушам колко е подредено в чуждениця срещу скромната сума от 900? на месец.

102

тя

преди 7 години

Психично болни! Те са за лечение и социално осигуряване!

101

Киро Лудата Коза

преди 7 години

Давайте на минусите, щото аз ви казвам истината в очите - давай червения палец. Като Ханс/Найджъл ви нахокат и ви кажат "ще си чистиш и нещло ти се е и 800? наем ще плащаш" - тогава навеждате глава и сте "ja, ja, yes sir". Хайде да ви видим как държавата приемник ще се погрижи за вас, като зъбите не може да си позволите да си оправите (не всички, 80% от емигрантите).

100

Анонимен

преди 7 години

До Киро Лудата КозаКиро козия акъл, на запад подръжката се поема от общината като се заплаща месечна вноска за това! Ако индивида е в пенсионна възраст или социално слаб-не плаща! Ако е изтрещчл му се оказва помощ но при никакви обстоятелства не биха го изхвърлили като куче! Това го има само в скапаната България!!!!!!

99

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 95А ти за какво работиш! Като остарееш и изтрещиш да те изхвърлят от апартамента!? Какво ти гарантира държавата като помощ и стабилност? Шопът винаги за лудото работи! Приятни старини!

98

Киро Лудата Коза

преди 7 години

Българина в Чужбина - плаща 500/600/800? за наем и отделно по 50-100? за подръжка на общи части. Българина в България - купва апартамент веднъж и после не иска да плаща 5? за осветление, да кара целия вход да му търпи мизерията, миризмата, животните, бормашината и музиката по никое време.Не ви е България виновна на вас, вие сте си такива. Разбирате само от бой (солена глоба) и нищо друго.

97

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 104Ти от кой диспансер пишеш? Описваш до някъде България! Вземи счупи огледалото да не те подвежда!

96

Анонимен

преди 7 години

До АНГЛИЧАНИН 100Нямаш какво да стреляш! Имаше ги такива horders но системата действа доста бързо спрямо тях и доста хуманно! От общината пращат специален екип който почиства апартамента, къщата и двора, а собственика прибират в психиатрията за принудително лечение-но хуманно! А в България как е! Диващина, простащина и първичност!!!

95

Анонимен

преди 7 години

Чужбина която сте виждали май се изчерпва с Халкидики. В Чуждеция - ако не чистиш, не плащаш по главоломни суми месечно за подръжка, освежителни ремонти, градинари, чистачи и т.н. - ще те изхвърлят като мръсен антисоциален ***, какъво е всеки непризнаващ задълженията си към КООП-а в който живее. И няма държава, няма социални - ти си ДЛЪЖЕН да плащаш всеки месец и да чистиш и няма 6-5. Отделно има КООПове където 1 рибка нямаш право да гледаш, да не говорим за талази котки/кучета/прасета..

94

Анонимен

преди 7 години

Да й заковат вратата с пирони, що за ***?! Да не дава Господ на вас да сте в нейното положение и да сте изоставени от деца и държава. Ако й се случи нещо на улицата, сигурно съседите й ще са най-щастливи.

93

Англичанин 2.0

преди 7 години

Само дето твоя дом не е твой, а на кралицата. Ти си под наем. Може да е 100 годишен, но пак е наем.Отделно ако не плащаш подръжка и не чистиш, косиш и т.н. ще те изхвърлят като мръсно куче. Ако пък решиш да стреляш по службите - си пътник.

92

СЪСЕД

преди 7 години

Животните, които тази жена гледа в апартамента си, се мъчат. Те, ако не паднат от прозорците, живеят в непрогледна тъмнина и умират от глад и болести.

91

Анонимен

преди 7 години

До СЪСЕД 96Баба ви Марийка има нужда от лечение и помощ! Вие също не сте длъжни да живеете във воня и мръсотия! Но скапаната ни държава, уж в Еро-съюза, не го прави защото я ръководят лумпеноиди! На Запад това го няма или ако се разбере че го има, веднага се оказва помощ без овъртания! Не се търсят роднините и децата а направо се действа!

90

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРадостта от липсата на българското държавното извращение!

89

Анонимен

преди 7 години

Наистина децата й не са длъжни да я приберат в своите домове, но нещо елементарно, което можеха да направят за тези 20 години (!) - да се почисти основно апартаментът и да се назначи една медицинска сестра или гледачка, която денонощно да контролира бабата. При високата безработица няма да е чак такова скъпо удоволствие.

88

СЪСЕД

преди 7 години

Баба Марийка е моя комшийка. В началото се започна с безобидна помощ към животните. Но поведението й се превърна в ад за целия блок. В апартамента й са събрани гниещи отпадъци буквално до тавана, миризмата е непоносима и има цвят, акарите, които са се завъдили са с тонове. Случвало се е животните, които са в дома й, да падат отгоре, защото тя няма достъп до стаите на апартамента си. Преписката е на повече от 25 години, сигнализирали сме институциите, но помощ отникъде няма....