16

Сашо

преди 7 години

Тези на които това дали ще ти е забавно или не ти зависи от дестинацията на море са за съжаление. Ходя и тук и там, важно е с кого :)

15

Анонимен

преди 7 години

Ай стига с тая гърция !- пущиняк и камъняк - Голямаа реклама - то картинки , то форуми - Всичко е една измама ! Знаете ли на халкидики,тасос и катерини колко хотели са вече на наши "сладури" ??? и "независими" коментари за безплатни чадъри и чистото море !

14

Дядо Мраз

преди 7 години

Е как няма да очакват рекорд в туризма Гърците, като те бяха в основата на измисления скандал "уран във водата на България".

13

Дърво

преди 7 години

Тази година пък ние сме решили въобще да не ходим на море.Самозабравиха се византийците.

12

Анонимен

преди 7 години

Не бих отишъл на море в Гърция за нищо на света, нито пък на риболов, макар че и морето им, и реките им, са по-добри от нашите за такава цел.

11

Анонимен

преди 7 години

В Гърция няма винетки, не карат на фарове, а плажът със шезлонг и чадър е Безплатен. Когато това стане в България, свиркайте, да дойдем на скапаното ни море.

10

Франц

преди 7 години

До ЕлемагВ цялото ти безсмислено словоизлияние не спомена, кой университет е "нормален", според теб.

9

Анонимен

преди 7 години

По - добре да плащам повече в Гърция, отколкото да ме дерат на бг кафевоморието с долнопробни хотелиерски и ресторантьорски услуги, менте алкохол, неквалифициран персонал, мръснa вода, пълно с блятове... ДА ЖИВЕЕ ГЪРЦИЯ!

8

Анонимен

преди 7 години

Нашето море има кой да го пълни ... никой не е умрял за 1000 шопа или селянджъри от югозапада. Ръста е факт и всеки близко до морето го вижда. Другото са празни приказки на форумни нинджи и ***.

7

софия бейби

преди 7 години

Отивам в Гърция, въпреки цените. На нашето море вече не ми е стъпвал крак от 5 години...

6

Анонимен

преди 7 години

До 4Очевидно е че като всеки икономист се мислиш за голям ум. Просто си един математик и то на половина , защото си учиЛ в БГ. Нищо повече.

5

Анонимен

преди 7 години

Средата на февруари едвам си намерих квартира за Юни. А тогава не е разгара.Нашите управници има още много да учат.

4

Хм

преди 7 години

И 20% да дигнат-пак ще се харчат.Щото Южното(ислямско) Средиземноморие вече не е за бели хора,заради "демократичната" вълна там.А далечните дестинации не са по джоба на всеки,дори и на Запад.

3

Елемаг

преди 7 години

Имам се за икономист със завършено нормално икономическо образование.Разбира се, не от УНСС или НБУ,там където завършват Мис Тигрова и чалга певици,а в нормален известен български универитет.Та в тази връзка искам да попитам:29 години вече на всичко ,всяка година имаме ръст минимум по 10%.било то на туристи по морето,било то по Банско,било то на пазара на имоти,Било то на икономиката по 7-8% ръст,че даже и на износа ,разбираш ли.Как тогава,аджеба Терминал 2 постоянно е пълен и намалят хората?

2

Анонимен

преди 7 години

Кой ходи на тея камъни и пресолена вода ? БългарскиТе плажове са по-добри с по-яки мацки и барове.

1

Анонимен

преди 7 години

Добре, че си запазих през Февруари, че иначе трябваше да ходя на нашия гьол и да плувам сред кафяви ако-ули