84

Анонимен

преди 7 години

Първото място беше заслужено. За да го оценим не е нужно да познаваш стилове и мод'а, а душа.

83

Анонимен

преди 7 години

До снайпераВ такъс случай добре да не се излагаш във виртуалното българско пространствао, защото България така и така е за смях и подигравки от цял свят и всички я подритват с презрение.

82

Анонимен

преди 7 години

Сега само Португалия да не се откаже от организирането на конкурса догодина.Че ще трябва да се набутаме с няколко десетки милиона за разходи по организирането.

81

123

преди 7 години

До Анонимен Хайде яви се ти догодина да те видим как пееш! *** !

80

без пардон

преди 7 години

Вече досаждате с този Костов!

79

Турция=Африка

преди 7 години

Турция е най-двуличната и миришеща страна където съм ходил. Таксим въпреки ,че се чисти постоянно мирише, улиците в страни миришат. Турците са двуличници- молят се на бога и забраждат жените се а като мине някоя европейка и очите им стават на понички-няма такова лицемерие. Южна Турция е като пустиня.......има квартали в Чорлу с улици без асфалт и това ли е проспериралата държава с мин заплата 370 евро и бензин 3.30 лв? Голям просперитет 250 литра на месец с една мин. заплата.....

78

Анонимен

преди 7 години

Интересно -няма снимка на победителя от Еврвизия още в тоя сайт ??????? Кой е победителя не дават ...

77

Бау

преди 7 години

до Надя НиколоваВъпрос на вкус. Мен лично португалската песен не ме трогна нито за миг. А изпълнителя имаше вид на нон стоп напушен, което не е никак 'специално'. И това, че бил болен след операции и други обстоятелства ми дойдоха наистина до гуша. Следващата година трябва да пратим някой умиращ, за да спечелим.

76

Анонимен

преди 7 години

Гъркинята имаше метър и половина бедро и голяма уста като фурна !Обаче въпреки сексабила си не спечели а гърците на предадоха като съседи .

75

Анонимен

преди 7 години

До снайпераНикой няма да те пусне да живееш в Турция, там отпадъци като вас не пускат.

74

Анонимен

преди 7 години

То Мариус Курвенсски го даваха по МТви със ШУ-ШУ-ШУ .Та от там хорта си помислиха че е Мариус тоя дето пее , ама са се объркали .Мариус е оригинала а португалеца прилича на Мариус от МТви.

73

снайпера

преди 7 години

До до 76Как позна бе гении, аз от малък си мечтая да заживея в Тypкето!

72

до 76

преди 7 години

Българите може само да си мечтаят да живеят както в Турция. Турция става все по-силна и икономиката и започва да настига европейските, а България е на дъното и тъне в мизериа, унижавана и ритана от цял сват.

71

Анонимен

преди 7 години

Браво на момчето, за България това си е успех, защото за тях ние българите просто не сме хора. Ама все се радваме на второто място, на втора скорост все ни слагат, все сме втора ръка.

70

_Революционер_

преди 7 години

Сега вече винаги когато се състезава източно европейска срещу западно европейска държава, винаги ще съм за източната (без турция разбира се).

69

жалки

преди 7 години

Колкото Ицо Сточичков никой не прослявал отечеството ни .Кристиян е просто едно момче -еднодневка .

68

хаха добре го каза

преди 7 години

До mnenie"неосвидетелстван психар с претенции за културен естет сред тълпа от невежи". Да, португалеца създаваше такова впечатление.

67

Ж

преди 7 години

Олеле, БЪЛГАРИЯ ПАК НЕ СПЕЧЕЛИ ЕВРОВИЗИЯ.

66

ангел

преди 7 години

В сравнение с "победителя" нашата песен стои по-добре , но естествено избраха най-гейс....та визия с най-калпавата песен !

65

Христо

преди 7 години

До Стига ревахте!!!Можеше и да се класира...даже и да СПЕЧЕЛИ !....но това не е чалга конкурс...тази платена ви е изпилила мозъците...само силикони, татуси и пари са ви в главите.