96

Анонимен

преди 7 години

Не е трябвало да теглят бързи заеми но си принуден, защото няма заплата.

95

Мънго Джери

преди 7 години

Народа ако не излезе с тоягите да ги измете с бой т.н. "Народни представители" и техните партиини главатари, същите които създават тези закони за безкръвен геноцид, няма да има оправяне а и държава България! То не и остана много време, я има 40-50 години още , я не! Народа най-вече ей такива като това семейство я напускат със скорост 1 среден по големина град годишно! Все повече се очертава да са прави тия дето смятат че нацията се унищожава целенасочено!

94

РусенецЪ

преди 7 години

ЧСИ Иван Хаджииванов е пряк наследник на човека, сложил подписа си под смъртната присъда на Левски. Очевидно има някакъв ген, който се предават. Същият, "работи" в пряка връзка с фирма за бързи кредити стопанисвана от "Паралел ООД". Това е положението.

93

Гробокопач

преди 7 години

Ха, народ поробжен, що си тъй заспал? Ил живот свободен, теб не ти е мил? Бунт, бунт, востание, Смърт на ГЕРБ!

92

Петко

преди 7 години

До ПенчоТака е, ама банките не отпускат на всеки кредит, а много хора им трябват пари за покриване най-неотложни нужди и прибягват до бързите кредити. Не съдете женета, подлъга ли са ги.

91

Винторез

преди 7 години

Ми те не са казали на момичето, че парите трябва да се върнат. Тя е щяла да ги върне, ама друг път, а те са искали да стане не друг път, а този път и ето, станала е белята.

90

Пиночет

преди 7 години

фирми за бързи кредити +ЧСИ са част от организираната престъпност!

89

men

преди 7 години

фирмичките са на кадрите на ГЕРп. т.нар. герперасти.

88

Анонимен

преди 7 години

До ПенчоПенчо, навремето в махалата имахме един лаф -"Кьорав, карти не играе".Оставяме настрани факта, че българина няма никаква финансова култура.Ама, кажи ми, колко *** трябва да си за да изтеглиш кредит от лихвар?

87

Анонимен

преди 7 години

Банките (и кредитните институций ) използвайки ЗАСЕГА недоказани и нерегламентирани методи за въздействие на партий и депутати и са извоювали законен статут на кредитори наравно с държавата и са прокарали текстове в закона който заобикалят сигурното оповестяване на длъжник. В БГ няма кой друг да се погрижи за интереса на гражданите освен самите граждани.

86

Си банкя

преди 7 години

У нас не трябва да се взимат никакви заеми-ще те разкостят.По-добре да просиш.В Германия ако теглиш 100 000лв,след 10 г.връщаш 110 000 а унас-330 000.Щото така им разрешават законите и държавата.

85

Анонимен

преди 7 години

да е жив и здрав ЕС и това, че ни помага с кредити и демокрация

84

Анонимен

преди 7 години

Ивайло на 21-я век ще ви оправи.Всичко може и знае.

83

до 94

преди 7 години

И къде я видя тази демокрация? Точно това е проблема - че още ни управляват комунистите.

82

Анонимен

преди 7 години

Че тези фирми са измамници, е вярно, че има умишлени пропуски в законодателството също е вярно, ама и някои хора, които теглят пари, без да са запознати, не може да се отрече. Защото като взимаш едни пари е хубаво и не се замисляш, ама като дойде време да си плащаш сметката, се почва "ама аз такова, аз нямам, аз не знаех"Ами да беше помислил, като ги теглиш, а не като ти опре яйцето в г***

81

Анонимен

преди 7 години

драги българи, яжте демокрация до преяждане

80

Анонимен

преди 7 години

хубава статия се е получила -хем "плашило" , хем "реклама"."ако ви е страх да купувате без пари от нашите фирми на 15%, елате при нас на 5%" ... елате, да не дойдем ние , че я закъсАхме - само на такси да я караме, върви до едно време

79

Анонимен

преди 7 години

Жестоко отношение,и естествено никаква реакция от властимащите в защита на народа си?!!Те са заети с "велики"държавни дела,а пък и нямат време за такива"дреболии"!

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 86Отиваш с една *** лична карта и ти дават 1000 лева с лихва 15% веднага.=идвам да ми дадеш 10 бона срещу лккак си сигурен, че не само ще мога да ти ги върна, ами и отгоре да ми вземеш?

77

Анонимен

преди 7 години

Като чета коментарите и ми се плаче явно в България са остана ли само злобни и безсърдечни ??? Щях да пиша хора но *** си *** на която и страна да го обърнеш