71

Агджата

преди 7 години

Ох, направо отивам да хапна нещо! Направо ми се дояде от тая статия!

70

Гост+

преди 7 години

Е какво, правилно ли беше светът да не им помогне защото са в диктатура? Аз бих намразил тези с санкциите повече от режима.

69

Анонимен

преди 7 години

Има севернокорейци които не са виждали картоф

68

Анонимен

преди 7 години

Затова храната се субсидира, за да не умират от глад на Запад. Селското стопанство на Запад работи на загуба.

67

Анонимен

преди 7 години

Ако не е Китай, и Запада ще умре от глад. Няма да стигат парите за субсидирана храна.

66

Хайтър Пийтър

преди 7 години

Комунистите се гъзеха на всеки чужденец- дори ако не беше бежанец.

65

Жибор

преди 7 години

Хитлари Клинчън това може,това прави. Истината обаче е друго нещо.

64

Избягал

преди 7 години

Поздрави от Мисури и цар ДОЛАР!

63

Анонимен

преди 7 години

В С Корея си ядат ноктите от глад

62

бай петко

преди 7 години

по NG има една поредица за водата може да я гледате и да видите в САЩ какво се случва... в САЩ ако не си платиш водата имат право да ти вземат децатано на компаниите дължащи хиляди долари за същото не им се прави нищо в САЩ по документи има контрол на нефтодобивните компании къде може да дупчат реално никой не ги контролира в следствие на което са замърсили големи количества от подпочвените води използвани за напояване и още... и още...

61

Ей глупци

преди 7 години

Какви американци, кви руснаци ви гонят бе? Която и държава да изолираш и да и наложиш със сила - ембарго - както е със Северна Корея - ще бъде бедна държава. Все пак корейците на ким се оказаха една от малкото държави с които САЩ не могат да си правят майтап. Въпреки ембаргото!!

60

Анонимен

преди 7 години

"САЩ и сега привличат мозъци от цял свят, привличат ги с добри условия за работа и заплащане, а после разработените технологии съвсем естествено стават американски."Те не крадели технологии, а мозъците от цял свят, които ги създават и после му лепват етикет "мейд ин УСА". Поради липсата читав материал в собствената им държава. :)

59

Анонимен

преди 7 години

Е нали живяхме в комунизЪма, знаем какво е.

58

до 136

преди 7 години

Кое е всичко онова около мен дето било американско? Телевизора, печката и хладилника Самсунг ли са американски? Хондата ли ми е американска? Кое? Сградите и българския бетон по тях ли са американски?

57

Анонимен

преди 7 години

"118 Руснаците нямат нищо тяхно оригинално , всичко е кражба от Запада"А на американците кое им е оригиналното след ВСВ? Пленили са цяла армия немски учени и документация, разработили са автоматите си и полуавтоматичните си пушки си на базата на пленените немски Щурмгевер-44 и Гевер-43, тежките си картечници T24 на базата на МГ-42. Изкопирали са В2 балистичните ракети на немците и за капак са турили създателя им Фон Браун начело, който да им направи и космическата програма.

56

Фронто

преди 7 години

Къде по света комунизмът не е див и варварски!?/ по " класика" от Лайпциг/

55

Анонимен

преди 7 години

128- да , и не само е работил , а е бил главно действащо лице , което е още едно потвърждение за качеството на немските инженери през ВСВ. А дали е случайно че когато се срещат в небето на Корея МиГ 15 и F 86 са били практически неразличими визуално в полет , като на всичкото от горе са използвали двигатели произлизащи от един и същи двигател на Ролс Ройс

54

Анонимен

преди 7 години

Споменавайки, че Хуго Шмайзер бил работил по АК, не забравяй, че Фон Браун е работил по космическата програма на НАСА.

53

Анонимен

преди 7 години

106 - вярно , полуложата с газовата тръбичка . АК и SG са наистина напълно различни оръжия , което не пречи Хюго Шмайзер да е работил по АК , факт признаван и от руснаците напоследък . Прототипът на Калашников е приличал на M1 Garand адаптиран за 7,62Х39 и със автоматичен режим , затворът е бил на практика идентичен и е отхвърлен като негоден от комисията . Оръжието познато като АК е разработено с помоща на 100-тина немски инженери + Шмайзер и само бегло напомня на прототипа на Калашников

52

ф

преди 7 години

Да рисува! Видял е болката. Тежи такова ' вдъхновение', но е длъжен. Изкуството всички оръжия онемява!