9

Българин от Германия

преди 7 години

Виновни са глупавите французи, които избраха Макрон. Виновни за пред поколенията си ще са и наивните германци, които определят единствената патриотична партия Алтернатива за Германия като "расистка", "екстремистка","крайно дясна2, и т.н. В Голям Париж 73% от новородените на са бели деца, за цяла Франция 42%. С други думи Франция е вече загубена. Германия все още може да се спаси, но хуманния империализъм и лявата идеоплогия са завладели главите на много хора вместо реализма.

8

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Докъде е стигнала Европа щом разчита на един геронтофил и една луда бабичка ?!

7

Анонимен

преди 7 години

Изходът е тежки структурни реформи, обезценка на еврото с хиперинфлация и към 2050 г. ще приемат комунизма.

6

Анонимен

преди 7 години

Ежегоден бюджетен дефицит, близо двуцифрено число, 7 трилиона дълг, който си мисли, че Германия е нещо по-различно, жестоко се лъже.Европа в средносрочен план, с такива,,локомотиви" е загубена кауза,лошото е ,че и ние,ще бъдем на дъното заедно с тях.

5

Анонимен

преди 7 години

Макрон си е харесал и Меркел че е по-млада от неговата пенционерка.

4

Анонимен

преди 7 години

Франция и Германия са съперници и винаги стигат до война и така ЕС ще се разпадне.

3

Анонимен

преди 7 години

До luckymanИ също така обикновено се дава шанс на някой, който иска да промени нещо към добро. Аз не виждам как точно такива като Меркел и Макрон ще повлияят на някого благотворно. Съвсем ясно личи колко са добронамерени, след като най-корумпираните медии са на тяхна страна. Мисля, че ще е най-добре за всички, ако Рокфелер и Рокшилд дадат шанс на Меркел вече да излезе в пенсия, а на похотливия Макрончо да си живее на спокойствие с шестимата внуци, стига толкова са ги командорили...

2

мда

преди 7 години

от цялата разбъркваница по света накрая Франция ще ликува. Един ще тегли, друг ще бута, но Франция ще застане начело на света!

1

luckyman

преди 7 години

Нонсенс! Обикновено шанс се дава на някой, който е в неравностойно положение, подтиснат, обезправен и т.н. А не на тоя, който го държи на каишка, владее парите, собствеността, медиите, икономическата и политическата власт!