68

г

преди 7 години

елементарни родители,които се бият, обиждат, тропат по маси, хвърлят гюбеци, пият и пушат създават елементарно поколение, което създава големи проблеми и ще ни погуби. Тъпите деца стават все повече и вината е на който не е ползвал гума като е знаел, че не става от него материал за родител

67

до я номер 41

преди 7 години

Поведението на децата се определя от възпитанието което им дават майки като теб. Ако нещо не е ок е защото нямате достатъчно мозък да им дадете малко и на тях. Не си стой вкъщи да гледаш Планета и не раждай на 20. Завърши университет, поработи малко, поинтересувай се от психология и тогава прави деца. Жал ми е за децата, които са заченати без планиране-пропилява се шанса да се изгради един качествен човек.

66

АБВ

преди 7 години

Ама защо да са против видеонаблюдението? Нека да го има, но да бъде съпроводено и от аудиозаписи. Нека се вижда и чува всичко!!! Тогава, обаче, знаете ли какво ще стане... "Разтревожените" родители ще видят цялата истина за дечицата си, ще стане обществено ясно, че това не са хрисимите и благи ангелчета, за които ги мислят и пак ще ревнат. В което няма лошо, може пък да разберат, че проблемът не е единствено и само в учителите им. Пък белким се хванат за ръка с учителите и потърсят решенията зае

65

Настояща учителка

преди 7 години

До Учителките днесЧовече имаш много сериозен психически проблем-*** да се лекуваш!

64

бай вес

преди 7 години

учител е този който те учи ,а що се отнася до възпитанието това е задължение на родителите .родителя не трябва да търсят вина в учителите че децата им са невъзпитани а в тях и в семейството в което се възпитава детето.сега учениците нямат грам уважение и респект от учениците.едно време в училище биеха учениците който не слушат,имаше и детска педагогическа стая за още по големи бабаити,а за тези които не им увираха главите и правеха каквото си искат имаше тву .

63

Анонимен

преди 7 години

Само се плюете едни на други.Защо не възпитавате децата си? Чакате на учители и възпитатели.Не изключвам,че може да има и учители,които не си вършат работата,но те са изключение и много малко на брой.Учителите пият хапчета.Ами да налага им се.Тези които са на мнение че учителите са виновни за агресията на децата им жестоко се лъжат.Те самите дават пример на собствените си деца.

62

indrishe

преди 7 години

v medreseto nemame takiva problemi.tova sa vse problemi na hristianite mai?!

61

Още по-ядосана!

преди 7 години

До Много ядосанаЕй, идиотко! ОТ такива родители като теб ми се повдига! Защити си глупавата селска чест и се прави, че всичко е наред. Утре, обаче, когато кретенчето на класа изтормози детето ти ти пак няма да го видиш! Но нищо, важно е другите да не видят, че детето се справя малко по-бавно и да не говорят. Вместо да си скубеш косата кой какво ще каже, вземи обърни внимание на детето. Има страхотни специалисти, които помагат на децата да се развиват, когато трябва.

60

666

преди 7 години

"...системата е беззащитна към жертвите на агресия"е неам думи

59

Анонимен

преди 7 години

"Синдикатът е против използването на специални разузнавателни средства за подслушване и видеонаблюдение срещу учители и директори, без уведомяване на лицата"Страх ги е да не им видят насраните ***.

58

Анонимен

преди 7 години

58, СЛАДУР СИ, от утре ако двама се бият аз се включвам за да бъда не наблюдаваща, а активна, за да удовлетворя твоята теза, спирам приблейването и почвам да муча, а за по сигурно напускам. Обидно ми е такъв капацитет като теб да коментира учителската ***, която в голямата си част обгрижва Европа а там е добре платена за разлика от тук.

57

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗа да ходят сами на училище, трябва да се премахне класирането из целия град. И стигаме до верния отговор: кой предизивква неразбориите и насилието с начина си на мислене за децата - кметицата Фандъкова, учителката(!) Фандъкова ....

56

Анонимен

преди 7 години

При 16 деца в клас какво ще направи МОН? Ще увеличи изпитите на децата, ще пласира още повече сборници и пак няма да се работи с децата както трябва.Това вече сме го живяли.

55

Анонимен

преди 7 години

Скоро ще се радваме на статистики от рода(САЩ) :Тази година в нашия окръг няма убит учител.

54

Наблюдател

преди 7 години

"породен от безсилието и нежеланието на МОН" -- не само МОН, в Бг никой не иска да си върши работата, даже и съдът.

53

Анонимен

преди 7 години

ПРАВА - имат учениците, родителите и директорите, аЗАДЪЛЖЕНИЯ - само учителите!

52

Zatui

преди 7 години

Samo Koran i v medreseto tochka. Nikakvi praznoglavi uchiteli i ohraniteli.

51

Анонимен

преди 7 години

Ако скоро започнат да се колят, да не се чудите защо? Та тези деца нямат физическо натоварване - тати или мама ги карат от врата до врата. В другия случай ползват градски транспорт с карти, които всички ние плащаме. НАУЧЕТЕ СЕ МАМИНИ СИНЧЕТА ДА ХОДИТЕ ПЕША! МОЖЕ И ДА ВИ СЕ ИЗБИСТРЯТ ЧО.ТОРИТЕ!!!

50

Учителките днес

преди 7 години

Учители и директори масово са изкукуригали кокошки. Какво уважение към тази ***? Като почнат да ги бият здравата с шутове и ще си дойдат нещата на мястото. Приблейват в час и само се чудят как да изкярят двайсетачка. Жалка работа. Тази изм.ет не разбира от аргументи, прекалено много хапчета пият. Разбират май само от бой. И без друго само наблюдават децата как се бият, изцяло безучастно ги гледат и после само клюкарят в учителската стая

49

ОХ

преди 7 години

Трябва да се наложат ограничения на МАКС за терора от родителите. Като имат толкова претенции и изисквания да си преместят отрочето, да си го превъзпитат или да си го ОБУЧАВАТ САМИ! Родител не може да изтърпи собственото си дете, а учител трябва да го прави с 25 всеки час!