77

Анонимен

преди 7 години

че те столичани са най-големите селяци. ако не бяха прости гайди до сега да бяха излезле в подкрепа на референдума както когато имаше концерт. но не ... най безмозъчните столичани в цяла европа.. няма такива овце

76

Столичанин

преди 7 години

Чудно ми е как истинските софиянци още не са излезли да си пуснат кучетата на площада около Дългия и как разрешават един нискочел селянин с озлобено лице да им дава акъл кое е добро и кое лошо за България! Все пак това е столицата на цивилизована България,а не оборът на България ,в който мучат тези селски ***!

75

Анонимен

преди 7 години

всички подкрепящи статуквото са или платени *** или са на топла службица.

74

Анонимен

преди 7 години

браво на Слави, хубаво е да си отстояваш позицията. Трябва всички да го подкрепим и да изметем тая пасмина дет се е намърдала на управленски постове. Послушните мишоци, некадърни за друго се увъртат покрай партиите, получават постове, управляват и щедро се отплащат с вашите и моите пари. Така повече не може !

73

red charger

преди 7 години

айде скривай се бе нарко -популист гнусен...аман от позьори, мафиоти и платени врякачи

72

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 75ми да ти кажа актьорите на Слави имат повече акъл от сегашните министри, не виждам де е проблема.

71

Евролиберал

преди 7 години

Моля не ни безпокойте какви подписи кви 5 лв кой Слави ли е. Aбе къв народ бе, ще чакат тряба да крадеме ти знаеш ли кой съм аз, а.

70

Анонимен

преди 7 години

Слава на Русия , слава на Червената армия ,честита победа Българи

69

Избирател на Слави

преди 7 години

Аз гласувах за слави. Той е единственият човек в България, който събира подписка за референдум и протестира пред НС. Другите спят, а той е буден българин. Колкото и да плюете по Слави, той ще спечели следващите избори и ще СВАЛИ ОТ ВЛАСТ ГЕРБ И БСП. СЛАВИ, СЛАВИ, СЛАВИ !!!

68

Анонимен

преди 7 години

Славчо подготвя вечнито Царуване на фамилията Борисов.

67

Анонимен

преди 7 години

Слави премиер, представете си какво шоу. Министрите му ще са неговите актьори, хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха.

66

Дянков

преди 7 години

До 56, 7 милиона...? хаха... И какви анадолци, ако беше грамотен и можещ ...Щеше да знаеш, че не-грамотният и не- можещият никога няма да те замени !!!

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 70Славчо Чалгаря не е русофил, нито американофил...брат-офил е, ако трябва да сме точни! "стълбата" на смирненски го е погълнала, но все още не е стъпал на последното стъпало, т.е. все още дявола не му е взел сърцето и паметта... сега е на последното изпитание - референдума!

64

gogo

преди 7 години

В НИТО една държава с висок стандарт на живот/държави към които се стремим/,НЯМА 100 процентови мажоритарни избори,каквито искат тези хубавци.Помислете върху това.

63

Анонимен

преди 7 години

...да ВЕЕ вятърът...

62

Ахмед

преди 7 години

Слави е ***

61

BOC

преди 7 години

Имам въпрос:Слави, защо обслужваш интереса на Бойко Борисов?!Не съм забравил как обслужваше интересите на онези със синьото пламъче от газовата горелка.При теб изглежда винаги е поговорката "интереса клати феса" !

60

Анонимен

преди 7 години

Дългуна първо да се подложи на тест за наркотици да обяви резултата да видим по стока ли е от Волен Сидеров или и той друса яко.Имам опасения ,че нарко зависим дълъг индивид се опитва да пробута капан от който за БГ няма да има измъкване,хора не му се вързвайте защото ПЪТЯТ КЪМ АДА Е ОСЕЯН С РОЗИ

59

Съгласие

преди 7 години

До АнонименКакто и да го премислям, прав си. Не ни трябват врагове, сами ще им се дадем...

58

Хитър Петър

преди 7 години

Голямо шоу пред народното събрание направи Слави, но не става за политик. Прилича на Жорж Ганчев по простотия и номера, които не минават. В политиката има глад за интелигентни хора, а не за тикви и шоумени. То май всички в този парламент са тикви и шоумени, само дето липсваше Славчо.