97

Анонимен

преди 7 години

Събарят ги, защото американците им се смеели в какви коптори живеят. Мамка им американска значи, на хората и къщите взеха.

96

Анонимен

преди 7 години

И кво излиза ? Канели се да ги преместят в нови блокове . Това от СМРАД, мислите че ядем доматите с коловете .Надминахте Гочоолу и Дочоолу. Лъжите ,демократична ценност ли са ? Но пасаран,свободни и независими журналюги . Но пасаран .

95

Анонимен

преди 7 години

Ох, много сте смота.ни журналистите в този сайт, превели сте тъ,па статия, без да си направите труда да проверите фактите. Защо ги събарят има много инфо в нета, не искам аз да ви ограмотявам. Но в статията няма споменато нищо! Журналисти ми било това! Даже един про.ст факт не им се проверява!!!

94

dvx

преди 7 години

Всеки знаещ руски и четящ руски медии знае, че нещата в *** създадена от *** нещата са трагични за обикновение хора!! В тая *** живеят добре само олигарсите на Жужи и техните лакеи!! Раша скоро ще бъде една клоака, а народа ще се разбунтува и ще избеси Жужето и неговите сатрапи, а в Украйна ще се установи мир!!

93

един там

преди 7 години

До Никаква разлика,И къде живееш сега? Да не би да живееш в някое село, близко до Софето и да работиш в Софето, понеже другаде работа йок?

92

Анонимен

преди 7 години

Това е като да си купиш имот до парк и решават да го махат и те настаняват у Дружба или Люлин пък след това уреждаме наши хора до парка. БГ сценарии

91

Анонимен

преди 7 години

ПАНЕЛКАТА ---лукса на СОЦ-а!Защото , само в големия град никой не те познава , имише храна в магазините и Партията , нямаше контрол върху тебе!СЕГА ----ИМА ВСИЧКО ПО МАГАЗИНИТЕ И СИ СРАВНИТЕЛНО СВОБОДЕН И НЕЗАВИСИМ!

90

НИКАКВА РАЗЛИКА!

преди 7 години

ТОВА КОЕТО СТАВА У СОФИЯ , Е СЪЩОТО КАТО У МОСКВА!ТОВА Е ТО ---"БРАТСКИЯ СЪВЕТСКИ ОПИТ"!!!!!!НА ТОВА СА НАУЧЕНИ И НАШИТЕ КОМУНИСТИ ---ВЗИМАТ ТИ ИМОТА И...ТИ ДУ.ХА.Ш СУПАТА....!!!ТОЧНО ЗА ТОВА НАПУСНАХ СОФЕТО!СЕГА СА ИМАМ----- КЪЩА , ДВОР, ЗЕЛЕНА ТРЕВА И ....МНОООГО МЯСТО ЗА ИГРИ НА ДЕЦАТА!!.... И ТОВА ---САМО С ПАРИТЕ ОТ КИРЛИВАТА И *** ПАНЕЛКА....ХА,ХА,ХАААААААААААА

89

Анонимен

преди 7 години

Събарят сграда намираща се до парк. И тук ги правят същите магарии.

88

Анонимен

преди 7 години

ДЕМОКРАТИЧНАТА ПРЕСА В НАСТЪПЛЕНИЕ .ЗА МНОГО НАИВНИ НИ ИМАТЕ БЕ, ДРУГАРИ ЖОРНАЛОПИ И МЕРДИИ. СЯКАШ НЕ ЗНАЕМ ДРУГИ ЕЗИЦИ И БЕЗ ВАС ЕДВА ЛИ ЩЕ ОСТОНЕМ НЕ ИНФОРМИРАНИ . И ПО -КРОТКО С ДЕМАГОГИЯТА И ЛЪЖИТЕ ,ПО КРОТКО ДРУГАРИ ДЕМОКРАТИ .

87

Анонимен

преди 7 години

За тухлени блокове говорят, а не за панелки! Все пак панелките побират много народ!

86

До Тъпизъми

преди 7 години

Много си прав, че Москва може да се сравнява с азиатските столици, най-развитите градове в света.

85

Хм

преди 7 години

Панелките по принцип е по-добре да бъдат съборени ако има ресурс за ново строителство,но тухлените-не.Явно идеята е да се уплътни застройката,предвид увеличаването на населението.Само че едва ли ще стане преди завършването на войната,а ако тя стане ядрена-ще трябва да си правят нова столица някъде на североизток.Без американско посолство, разбира се-от САЩ няма да остане нищо(хи-хи).

84

дедо Ташунко

преди 7 години

Димитрий, допуснал си 3 грешки в едно изречение. Считай времето, през което си престоял в училище за напълно загубено време за теб. Нищо лично, дори си ми симпатичен като братушка.

83

Димитрий

преди 7 години

В Бьлгария зградите ви са по добре!

82

Анонимен

преди 7 години

СТАВАЛО ВЪПРОС ЗАЯ ТУХЛЕН БЛОКПЪК УЖ БИЛО ПАНЕУЛКА.НА СНИМКАТА ВИЖДАМЕ СЪЩО ПАНЕЛКА.ДОБРЕ Е ФРАНС ПРЕС ДА НИ ПРЕДСТАВИ ПАРИЖКИТЕ СТАРИ БЛОКОВЕ С АПАРТАМЕНТИ ПОД НАЕМ, ОСОБЕНО ТЕЗИ ОТ ЧЕРНИЯ ПОЯС НА ПАРИЖ

81

Анонимен

преди 7 години

МОСКОВСКИТЕ ПАНЕЛКИ СА СЪЩИТЕ КАТО СОФИЙСКИТЕ- МРЪСНИ СТЪЛБИЩА, ОПИКАНИ ВХОДОВЕ,ТЕЧАЩИ ПОКРИВИ, СТАРИ АСАНСЬОРИ, ОКЪРТЕНИ ФАСАДИ, ЧЕСТО ПАДАЩИ БАЛКОНИ ИЛИ ПАРЧЕТА ОТ ТЯХ.

80

дедо Ташунко

преди 7 години

Номер 116 е напълно прав. 90% от хрушчовките са панелни сгради с корозирали заварки между тях. Опасни са за живеене, защото са застрашени от самосрутване. Всички инсталации са напълно компроментирани, питейната вода е заразена със всякакви бактерии, да не приказваме за високото съдържание на олово и други тежки метали. Властите, които бързат да съборят това строителство от съветските времена заслужават овации!!!. Г-жо Василева, някой Ви е подвел грозно с този политически материал!

79

Анонимен

преди 7 години

Хм.

78

Анонимен

преди 7 години

Санирането на стара 50 годишна панелка като софийските трябва да включва:-качествено запълване на всички фуги , зяа да не слиза водата от осммия етаж в мазите.-проверка и укрепване на всички прогнили от ксорозия връзки на панелите.-качествена изолация- нова изолация на покрива, а не само козметично асфалртиране.СЕГА "санираниете " блокове текат, връзките и фугите си стоятг стиропорът скоро ще започне да пада, като гледам как го лепят.