8

Анонимен

преди 7 години

Довиждане :)

7

Александър Дугин

преди 7 години

"Битката е загубена, войната - не. Световните *** няма да се предадат просто така и ще опитат да повлекат със себе си в бездната цялото човечество. Но и ние няма просто така да се предадем. Сега вече е ясно, че съпротивата трябва да е глобална, защото и врагът е глобален", призовава идеологът на евразийството.

6

истината

преди 7 години

Новината всъщност е,че Макрон спечели изборите за президент,но местата в парламента са на Марин Лю Пен,тъй като Маркон няма партия-той е назависим кандидат ,спонсориран вероятно от банковия сектор.

5

Анонимен

преди 7 години

като се сещам, че нашият волен се пишеше "социалист", "ляв", "защитник на бедните", а в същото време беше фен на дясната мари дьо сад, за пореден път се убеждавам колко фалшиво животно е т.н. бг-политик и че най-добрият начин за гласуване в бг е негласуването!

4

Анонимен

преди 7 години

Аз си мислих, че този дебилизъм да се делят хората на "софиянци" и "от провинцията" е само в България, но се оказа, че франзуците показаха, че това е реалността там. Нормално е парижани да не вярват на "провинцията", че има проблем с бежанците, но малко по малко ще започнат да се събуждат и те за новата реалност.

3

ТАСС

преди 7 години

Макрон се класира предпоследен, а руската ксндидатка Льо Пен спечели сребърния медал. Слава России!

2

ЕСХАЧ

преди 7 години

За нея гласуваха етническите французи, които са горди галски петли или по модерному шовинисти. Щом от 65 млн само 11 млн се определят като французи ясна е гибелта на Старият континент. Усилено върви процесът ЕС да се маргинализира качественият човешки капитал да се принуди да емигрира зад океана,а тук да стане сволачта и емигрантите от Африка и мюсюлманска Азия.

1

Анонимен

преди 7 години

Тая жена ако само малко се добере до кокала ще бьде най радостната жена в Франция? Защо ли? Защото от вчера насам, обрача и почна да стяга повече заради дьлга кьм рускочешката банка!