306

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 389На теб "мъжът" ти затова ли спи с приятелката ти, която вмето лосион се бoцка с нещо по-скъпичко, което плаща "мъжът" ти, а ти просиш от майка си за парното? Нормално, обичат се...

305

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 390Ще вземем ф16 и няма да са на 35 години :)) Ако щеш *** от мъка по темата.

304

Анонимен

преди 7 години

До Anonymous 386Теб може да не те интересува, но Джуджето живо го интересува. Милиони евра вложи в това да прецака Франция и не успя. Путин отново му плеснаха шамарчетаПрочие, лятото се очаква пълно изчерпване на резервните фондове в руско. Според руски икономисти, пропадането ще е брутално и жестоко.

303

Анонимен

преди 7 години

сега очаквам, в тон с избора на макарона, борисов да се отметне от мнението на експертите , и да вземе 35-36 годишните таралясници ф-16 (треата ръка, прашясвщи някъде в пустините на невада), които към 2030 ще са на половин век и ще са "на трупчета", със вече неподдържан софтуер, вместо да вземе чисто нов, съвременен, компактен, икономичен и непретенциозен към писти самолет, създаден изцяло с концепцията "за защита" - грипен.ей та ше стане!

302

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 387Хората се обичат и това е важното. *** ти разсъждения кое е нормално предизвикват смях особено когато се сетим за 'нормалната' употреба на лосиони в руско.

301

Анонимен

преди 7 години

До 387 Трябва да си по-толерантен. Живеем в 21 век все пакИ Путин, след като избяга жена му, ходи с Миша на почивка и си сменят поз..,пардон постовете, ама това си е негова работа. Кои сме ние, да го съдим?

300

АЛО, АЛО

преди 7 години

Френската първа дама - връстница на Съпротивата. Макарон е патриот. Факт.

299

Анонимен

преди 7 години

Макарон е по-нисък от Путин, но местния атлантически слугинаж знае че френското джудже е най-високото джудже на света. Особено като баба му го гушне и повдигне.

298

Анонимен

преди 7 години

На президентшата първият й брак е с банкер. Междувременно върти любов с 16-годишен и е трябвало да я съдят за педофилия. После урежда сополанкото в банкерските среди и сега детето ще трябва да си връща услугите с лихвите. Бабата ще го следи зорко да не кривне от пътя. Физиономията му излъчва инфантилност. Очевидно, че още е на кърма.

297

Анонимен

преди 7 години

Колко ли флакона с бояришник са гръмнали в масква?

296

Анонимен

преди 7 години

При Макрон няма да има лабаво за ***.Джуджето има да *** макарона на Макрон.

295

Анонимен

преди 7 години

Русофилите винаги са много наясно със схемите. Кой работи за сорос, кой за банките, кой за извън земните. Само за Путин не знаят колко български политика работят :)) От де толкоз акъл бе агрономи потомствени.

294

Анонимен

преди 7 години

Поредната гавра с кочинята.

293

Иво

преди 7 години

Поредния ге* президент. Освен това е недостойно да се крие зад възрастната дама. Все пак е държавен глава, нали?

292

Анонимен

преди 7 години

Евала на франсетата. Много симпатичен и умен президент ще имат.Московското джудже ще се пукне от яд, но Европа си остава обединена.

291

Инсп Векилски ГРУ..

преди 7 години

Избраха малоyмeн с 99 годишна баба приличаща на Баба Яга за президентша .Голяма победа няма що Франсетата са по *** и от Американците.

290

Адам Смит

преди 7 години

Панелните таласъми са подивели...

289

Анонимен

преди 7 години

Макрон, Меркел, Рюте, Борисов - победа! Европейските ценности се запазиха, и народите казаха едно голямо НЕ на руснаците и крайните-дясни традиционалисти които ги подкрепят! Умирайте от яд, спуквайте се от гняв.

288

Агент Ронин

преди 7 години

Поставяне на чужди граничари на нашите граници е добра идея .Бойко и Цецко по-малко пари ще вземат от бежанците и по-малко терористи ще влизат в страната ни.Работата в неделя, също е добра идея, има професии в които се налага .Разбира се заплащането е в пъти по-голямо и като излезеш в отпуска си почиваш активно, а не копаш на село , както прави българина .Предпочитам мъж президент, пред жена, Цецка 2 не им трябва .

287

Анонимен

преди 7 години

Злобата убива, бе русофилчета, укротете се малко. Знам, че ви боли, но руските мекерета могат да успеят само в България. Радвайте се на Радев и гледайте и той да не се изметне и да стане евроатлантик, защото май натам отиват работите.