68

Анонимен

преди 7 години

Свинетка гони по килограми И.Фидосова.Тия двете един асансьор няма как да ги поеме.Ще блокира.

67

Мънго Джери

преди 7 години

Каузата "национална" - парите за усвояване около нея, само за нЕкои от нацията. А ще се потрошат сериозни пари....

66

Princes TJ

преди 7 години

Ах живковската принцеса станала европейка

65

Анонимен

преди 7 години

Българската Тереза Змей!

64

anonimen

преди 7 години

moito momi4e ti sa za komandirovka v slivenskiq zatvor

63

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Един на времето преди 20-сет години беше...казал: -Егати държавата,щом и аз...станах вицепремиер.Та и Лилито...сега.Колкото до националните...каузи,председателството ни на ЕС,не е...такава.Това е чиновническо...административно мероприятие,което не...грее народа.Едно време Бай Тошо събираше периодично дипломатическия...корпус в някой окръжен град и преди това...оправяха центъра.Та и сега;пометете София в...центъра и готово.

62

Кака Кури

преди 7 години

И аз имам национална кауза: всяка българка с чанти за 17 хилки!

61

Анонимен

преди 7 години

А за европейците винетки ще има ли?

60

Анонимен

преди 7 години

Така е то - едни носят скъпи дрехи и аксесоари, а други лапат мухи, плюейки по форуми.С живота ви се разпореждат тия, които сте си избрали, демокрация.

59

До 80

преди 7 години

Е как долу ръцете.Я каква е пищна и съблазнителна.Ако се разходи до босфора,такъв късмет ще и излезе,че няма да я пуснат да се върне.Дай боже такъв късмет и за нея и за нас.

58

Анонимен

преди 7 години

Ако демонстрираш чанта от 17 х. лв. ( а чантите са няколко), то възниква въпрос: от какво живее Лилето? Че то министерската заплата не стига за чанти. ДАНС, БОРКОР няма ли да се заинтересуват за извънтрудовите доходи на Лилето?

57

Анонимен

преди 7 години

Долу ръцете от Лили Павлова!

56

Анонимен

преди 7 години

Хора без ден реален трудов стаж, абсолютни анонимници в професионалния живот, ръководят България!ГЕРБ концесионираха министерства, растат из коридорите на властта, оформят се житейски и "професионално" изцяло в досег с бюрокрация и партии и...в един момент поемат ръководни постове и се разпореждат с България. Някои наистина имат владика в рода си, други просперират благодарение на партиите. Заедно образуват каста от партийци и "държавници", която без никакъв досег с професионален, съсловен, въобще реален живот (камо ли да се докажат, да са най-добрите!), определят на всички нас кое е добро,

55

Анонимен

преди 7 години

Марионетките нека си действат,но защо трябва да ни се показват непрекъснато.Ба си "новините".....

54

Анонимен

преди 7 години

Ако направи и председателството като магистралите и санирането срамът ще е голям! Но няма да го носи ББ, а всички ние.

53

До 56

преди 7 години

При тях никой не се уволнява.Те така са се оплели с откраднатите милиони,че никой не смее да уволни никого.Само си го местят от единия крачол в другия или от едно м-во в друго.Ако някой излети от властта ще последва ефекта на доминото.Затова са като бетон.Аз на тебе-ти на мене,а всички за един.

52

Преход

преди 7 години

Мекерето Иван Костов и Сие++ГЕРБ ЕООД КОМЕРС с крадливите,корумпираните,некомпетентните КАЛИНКИИИИИИИИИ са проклятието на Прословутия" Демократичен" преход........ЗАЩО ги толерираме националните предатели и ***......БЪЛГАРИООООООО събуди се и на Революция и да изметем тази *** на бунището......народа едвам диша вече и едвам оцелява от днеска за утре.....

51

Анонимен

преди 7 години

А Българската мизерия явно не е приоритет....

50

Анонимен

преди 7 години

Дано каузата и не е като в предишното и пребиваване АПИ и министерството.Почнаха да излизат доста скандални неща за огромни злоупотреби!Чантички по 18 000 евро не се купуват само от министерска заплата!

49

Анонимен

преди 7 години

Сложиха я временно на този пост,докато се успокоят страстите около кражбите със санирането и магистралите.Не че очакват от нея да свърши някаква работа.А нейния заместник е един мекушав послушко,който ще продължи далаверата,в която се е изпедепцал/стара,но точна българска дума/заедно със свинетка.Не очаквайте нещо да се промени.А след една година ще върнат пак незаменимото Лиле за да продължи "усвояването" на еврофондовете.