73

Анонимен

преди 7 години

За нас е по добре Макрон да победи. Льо Пен е неоредсказуема. И така ще стане. Ако продължават обаче по-същия начин на другите избори с голяма вероятност Льо Пен ще победи.

72

Анонимен

преди 7 години

Ще ни дават по богатите държави след като искат да сме една държава . Това е все едно София да откаже да си дава приходите в националния бюджет и мин заплата във Видин да бъде 150 лева вместо 410 лева. Нали се сещате че тогава Видин може и да избега от България?

71

Анонимен

преди 7 години

ЕС за да се обедини първо трябва мин заплата да стане еднаква във всички държави. Също така парите за наука и инфраструктура трябва да са еднакви. А не само да разпределяме бежанци

70

do 112

преди 7 години

Абе баш си е като от Либия до Италия, сигурно и там има междинни островчета да им помагат. Ето вчера италианците са домъкнали 3000 натрапника от Либия

69

do 108

преди 7 години

Да забравих го! Значи резултата е колко на едно? Сигурно двуцифрено число? А и атентата на Брейвик е като антиреакция на мигрантската политика, тоест пак е породен от нея. То ако станат бунтове нали не мислите че белите няма и те да си отмъщават с още по кървави атентати. Затова ви казвам че щв има биещи се помежду си племена

68

Анонимен

преди 7 години

Извинявай, имах предвид Папуа нова гвинея и Индонезия, а не Полинезия. Затова ти казах да пигледнеш картата. Наложи се аз да я пигледна вмеато теб! Айде сега виж колко народ живее например в Индонезия и каква религоя изповядва.

67

До 106

преди 7 години

Забрави ли оня в Осло извършен от психопата?

66

до 103

преди 7 години

Извинявай, но би ли ми посочил и един атентат в Европа с жертви от 2000 година насам, който да не е бил ислямистки?

65

За Европа, против ЕС

преди 7 години

Марин льо Пен не е против Европа. Тя е за Европа. Тя е против брюкселската хунта!

64

Анонимен

преди 7 години

В ЕС винаги е имало атентати. Ако не е от ислямисти, то ще е от други радикални групировки. Ще преживеем и това.

63

Анонимен

преди 7 години

Пигшедни картата и ще водиш че от полинезия до австралия се стига така както се стига от Либия до Италия. Само че австралийските управници имат топки да връщат лодките още преди да са тръгнали, а не лато тоя ротшилдовски макарон бабофил който каза да се примирим.

62

Анонимен

преди 7 години

Полицията в Калифорния застреля 15 годишен ученик в главата пред очите на съучениците му.

61

Анонимен

преди 7 години

Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купонната система за храна която е въведена за бедните американски семейства.

60

Единен съюз

преди 7 години

Австрийското правителство планира да ограничи достъпа на източноевропейци, в това число и българи, до трудовия пазар в страната и ще пледира за това пред Европейската комисия.

59

Анонимен

преди 7 години

Да ти кажа любима не ми е Русия с нейните монголоисни алкохолици, а по скоро Австралия, която успя да изгони всички натрапници идващи от Азия и индонезия

58

Анонимен

преди 7 години

В САЩ 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора.

57

Анонимен

преди 7 години

В САЩ винаги ще е добре защото Хасан с петте си безработни жени няма как да преплува океана

56

Анонимен

преди 7 години

А, и още нещо - поради политиката на отворени граници водена от разни макарони се наблюдават орди идващи и от руските ислямски държави. Така че с тая политика неминуемо един ден сунитоте в европа ще бъдат в пъти повече от тези в русия и с далеч повече привилегии

55

Анонимен

преди 7 години

Всеки трети в САЩ е безработен.

54

Анонимен

преди 7 години

Нормално е президент на европейска държава да има фирма в оффшорна компания и дам да дръжи милиарди. Бойко Борисов също има 4 милиарда в офшорна компания и много проевропейски политици в България държат милиарди в офшорни компании,но при евроатлантизма и ЕС българите живеят най-добре и никога не са живяли толкова добре през цялата си 1300 годишна история, ЕС е най-прекрасното нещо което се е случвало на България.