72

Анонимен

преди 7 години

Една държава - една казарма!

71

Анонимен

преди 7 години

Първо върнете донаборните комисии, списъци на донаборници. После да приемат само доброволци. След това всички, с изключение на негодните.

70

Анонимен

преди 7 години

Абе еейй,наивник,хората вече не се бият с армии,а с модерна техника и технологии!Модерно обучение и модерни разработки към БАН направете!По-добре напревете домове за деца или платете на семейства или майки да осиновяват по 1-2 деца;покрепете частните инициативи на дребни,средни производители,ако искаш да направиш нещо за България!

69

Анонимен

преди 7 години

Да направиш наборна казарма е все едно да вкараш всички в музикалното да стават цигулари. Кой ще плаща такъв апарат ?По разумно е да се вдигнат заплатите на частната армия и да се привличат добри кадри. Иначе нищо не се прави само талаж. .И пари на вятъра.

68

Алоо Шопар

преди 7 години

Не съм гласувал за тоя президент и за вас пишман патриоти и сина си няма да пратя в казармата да ви варди крадливия ***

67

Активист на БКП

преди 7 години

До БРАТЯТо и Тиквата е бил доносник на ДС...

66

Фронто

преди 7 години

Вчера бях призовал К- ов повече да чете, по- малко да говори.Ще " компресирам" в две изречения какво казват пруските експерти още през 19 век/ а те от война разбират ,знаем/: за наборна армия - дядо, баща,внук да бъдат призовавани( всеки във времето си) в една част, за да се насади и на поколенческо ниво патриотизъм към ' нашия полк'. Това при нас няма как да стане- по ком. време ни подхвърляха надалече! За проф.армия - всеки,който желае да се приема,в армията има служба за всеки,от обущар до...

65

Анонимен

преди 7 години

който не е ходил в казармата да си трае

64

Фронто

преди 7 години

Визия ,излъчване и манталитет на ***. Който е ходил в казарма ще се съгласи. И този е министър? Такива си представят службата като тичане с "ракетата" по ' калидора'; метене на ' унгарките' с метла от клони и облизване в столовата за ' кантафлюр'.

63

Анонимен

преди 7 години

по добре пиштова от колкото тоз тръбух

62

БРАТЯ

преди 7 години

Прочетете в Уикипедия докато не са я забранили както става в Турция .Този човек е агент на ДС , баща му също е бил .Мислите ли че му дреме за България ?

61

какви войници бе

преди 7 години

7 милиона население (официално), най-много 5,5-6 милиона (реално). почти 1 милион сънародници с инвалидни пенсии, още толкова пенсионери и старци пред пенсионна възраст. Над 1 милион роми, турци и помаци,македонци. Черният беглец (Каракачан) с разпространяването на омраза не прави услуга на никого.

60

Анонимен

преди 7 години

Първо вкарайте Тръмп в усмирителна риза после ще помислим.

59

Анонимен

преди 7 години

С навлизането на все по-нови и нови технологии във въоръжението, този период на реално обучение, постоянно се удължава. Военният става все повече специалист, който се изгражда с години, отколкото кашик, който марширува и стреля. Като си зададете въпроса за колко време се изгражда един програмист, инженер или лекар, ще получите отговора за колко време се изгражда и добър войник

58

Анонимен

преди 7 години

Ей сега се записваме в наборната армия, а тоя откачалник ако му звънне Тръмп да му каже, че трябва да иде да набие Ким дали ще иде как да служим на психопата с малките ръце в Белия дом, аре у лево. Няма да оставим съдбата си в ръцете на американските избиратели искаме ред, спокойствие демокрация и мир.

57

naco

преди 7 години

За 300 лева пенсия-ИЗЛЪГА,сега и за КАЗАРМАТА ли? Защо в България всеки прави това ,което НЕ му е РАБОТА? И това ли е КОМПРОМИС? НАРОДЕ????

56

Анонимен

преди 7 години

Само 2%, стават за войници , които или са родени войници, или са леко извратени и обичат да убиват. Това е армията.

55

кой

преди 7 години

Кажи кой назначи Порожанов, казвай бе дембел каракачански! Винкела каза че не сте вие, тогава кой е? ГЕП си траят също. Кой го направи това правителство дето Стуци Ламборджинито го върнахте в армията, както и всички корумпета, крадци и убийци в управлението.

54

МНЕНИЕ

преди 7 години

Каракачанов ще бие по Простотия Плевнелиев .Ловя се на БАС .

53

Анонимен

преди 7 години

Наборна армия = пушечно месо. Всяка професионална армия ще може да я разгроми.Твоа е глупаво и излишно.