50

Анонимен

преди 7 години

Все повече излизат на яве синхронизираните действия на правителството на РФ и ислямско-фундаменталистките структури. От вече близо 10г. откакто понаучиха донякъде основите на интернет протоколите сме свидетели и на усилените урбулишко-любителски дейности в тая посока. Не случайно преди 2 години Путин се обряза, за което документи има налично, но още не са публикувани в публичното пространство. И това ще се случи скоро.

49

Анонимен

преди 7 години

Активизирането на нашите русофили във връзка с тази новина е очевидно доказателство че това е координирана провокация ръководена от Москва в полза на руския кандидат Льо Пен. Това доказва още веднаж че Макрон е правилния избор за френския народ.

48

Анонимен

преди 7 години

До байхейсда се очаква почтенност от КГБ и от шайката на Путин е найвно, нали ?

47

Анонимен

преди 7 години

Путин толкова се е самозабравил че не вижда как жестоко се излага и показва истинксата си същност с тези плоски номера. Как ще погледне в очите Макрон, като се срещнат след един месец на срещата на Г20.

46

Анонимен

преди 7 години

Надявам се че тези безобразни действия ще разкрият пред френския избирател още веднаж иннтригантската същност на клана Льо Пен. В края на дебата в сряда крантата ехидно запита дали в следващите няколко дни няма да се появят компрометиращи новини за Макрон. Ето доказателството че тя действа координирано с агентите на КГБ във вреда на Франция, Европа и в това число срещу България..

45

Анонимен

преди 7 години

Кандидатчето на Ротшилид и Шорош май върви към провал.Няма лошо. Баба му ще го утеши.

44

Обективен

преди 7 години

Прегледах въпросните документи. Повечето неща са абсолютно нормални и законни. Има препратки към различни периоди, които нямат нищо общо с Макрон. Вкарани са манипулативно в общия текст. Изобщо някой доста се е постарал да изфабрикува някаква смесица от различни факти. От 100км си личи сръчната ръчичка на ченгетата от КГБ. Същото като Яневите флашки ... ченге да ченгето, и до тях пак ченге.

43

Пич

преди 7 години

Да, другарят Путин се намеси отново. Изчака подходящия момент и удари Предполагам, че въпросните документи са някаква смесица от манипулативни изрезки от различни други документи + чисти лъжи. Но кой ли се интересува от детайлите? Важното е, че Макрон излезе лош часове преди изборите. Според мен е време службите по национална сигурност да се намесят и да изтласкат руските агенти извън Европа. Да им се спре или ограничи Интернет достъпа, и да се наложи пълна икономическа и гранична изолация.

42

Анонимен

преди 7 години

Достоверен източник е съобщил че по времето когато е станала кражбата Путин е бил забелязан да работи с компютъра

41

мнение

преди 7 години

За Макарон залогът е твърде голям - падне ли на изборите баба му ще избяга от него.

40

Анонимен

преди 7 години

Не нормално! 65 годишна баба! Не е нормално, не е!

39

Анонимен

преди 7 години

Евразийските пpимати не могат да живея без да направят някаква мръсотия, без да разрушат и навредят нещо. И то само поради чиста завист. ащото не могат да понесат, че някой може да е свободен, да живее по-добре от тях и да постига по-големи успехи. Това са ценностите и манталитета на руснака.

38

Боби

преди 7 години

До Анонимен 53Относно ВъпросчеЕХ Ано ЕКСПЕРТЕДали едно писмо е легитимно ли не се вижда дали е подписано с електронен подпис или не. Дори пращането на информация до офшорна сметка става с електронен подпис. За всеки който е по-запознат със компютрите не му е проблем да провери чии са електронните сертификати - тоест истина или лъжа е писмото.Ще кажеш че по принцип писмата са криптирани - да когато пътуват в мрежата, но в сървъра са в некриптиран вид но подписан и от там са откраднати.

37

Анонимен

преди 7 години

Макронче е креатура на Ольонд. Затвърждаване на статуквото и задълбочаване на кризата.

36

Анонимен

преди 7 години

До ВъпросчеЗащото ако четеше като нормален човек, а не прокарваше руска пропаганда щеше да разбереш, че заедно с оригиналните документи са пуснали и фалшиви, като офщорни сметки и т.н. Но ти си просто русофил, който работи за благота на *** и не се интересуваш от истината.

35

Въпросче

преди 7 години

Щом като всичките електронни писма и финансови документи са законни, защо Комисията за контрол на предизборните кампании на президентските избори във Франция, "посъветва" френските медии да се въздържат от публикацията им?

34

Анонимен

преди 7 години

Сега малките човечета сигурно ще намерят руска следа тук

33

Анонимен

преди 7 години

ПОРЕДНАТА ЛЪЖА И ПОПУЛИЗЪМ КАТО С ДВАТА ПРЪСТЕНИ!ЦЕЛТА Е ДА ГО ИЗКАРАТ ЖЕРТВА!! ТАКА ПОЛУЧАВА СЪПРИЧАСТНОСТ И ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ!

32

ха-ха-хакер

преди 7 години

Сега е на мода, всички победени на избори политици, като Цачева, Хитлъри и Макрон, да се оправдават с хакерски атаки. Някой от вас виждал ли ги е тези хакери и техните хакерски атаки? Или всичко това е поредната лъжа на посредствените западни политпорнографи?

31

мнение

преди 7 години

Господа коментиращи, пилците се броят наесен. Хайде да почакаме до утре вечер, за да видим кой ще празнува и кой ще рони горчиви сълзи. Този избор ще повлияе на цяла Европа.