26

Анонимен

преди 7 години

те и против Брекзит стискаха палци, ама се оказаха приведени напред, хахаха

25

Анонимен

преди 7 години

Путин пак заложи на куция кон, или по-точно, кобила.

24

Анонимен

преди 7 години

ЛЮ ПЮН ИСКА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС ЗАРАДИ БЕЖАНЦИТЕ НО ОТ ФИНАНСОВА ГЛЕДНА ТОЧКА СИ МЪЛЧИ ЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ ФРАНЦИЯ ДАЛЕЧ НЕ Е ОТ ДОНОРИТЕ ЗА ЕС А Е ПОВЕЧЕ СМУКАЧ!!!---ГЛУПАВИТЕ АНГЛИЧАНИ ГЛАСУВАХА ПРОТИВ ЕС ЗАРАДИ БЕЖАНЦИТЕ БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ КАК ЩЕ ИМ СЕ ОТРАЗИ ФИНАНСОВО ТОВА И СЕГА СА НАПЪТ ДА ФАЛИРАТ БЕЗ МАЙТАП АКО СЕ МАХНАТ ОТ ЕС НАПРАВО ЩЕ ИМ СЕ ТАКОВА ТАКОВАТА! РАЗПАД НА ДЪРЖАВАТА КОЙ ЩЕ ГИ ПЛАЩА ЗАЕМИТЕ ИМ ГЛАВОЛОМНИ ОЩЕ НЕ СЕ ЗНАЕ!Е ПО ЗЛЕ ОТ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СТАНАТ НИЕ СМЕ УНИКАЛНО ***!

23

Анонимен

преди 7 години

Европа щяла се примири с арабухите ако либераста макарон го сложили...ей затова се разпада.

22

ДедУйвия

преди 7 години

До АнонименАха, по-обединена казваш.....франсета и шваби в първа класа, а останалите на изток от рая в киреча, гето..... Тя баба ви шмеркел и ся макарончо ше ви опраят вас :D

21

експерт

преди 7 години

герантофила макрон....

20

Анонимен

преди 7 години

Крим е руски ве детки, гледайте след Британия да не изпуснете и Франция нека молитвите и мученето на краварите започне сега.

19

Анонимен

преди 7 години

Путин загуби битката , както се и очакваше ! Много е вярна приказката - на лъжата краката са къси !!! :) От тази неделя всички атентати във франция спират и масово уволнение на ***! Европа ще се издигне в пъти по обединена и в пъти по силна , благодарение на Путин !! :) Аре сега марш в сибиря!

18

Анонимен

преди 7 години

До БекзитЩе ти кажа как е в колаката безбожен национален предател. В клоаката е ...най - голямата и мощна икономика в света, в клоаката няма граници, в клоаката хората се уважават и работят заедно като равни.. така сме ние в клоаката. Нека ти кажа как е при вас ! При вас е мизерия, подтисничество, кражби, мафия , изнасилвания, безбожие, унищожение на свободата масово! Кое е клоаката сега според тебе?! ЕС или Русия която е на 47 място по икономически ръст и икономиката е равна на Латвия ?!?!?

17

Анонимен

преди 7 години

А евразийската мътна *** стиска палци за руската Маринка.А в неделя ще се хванат за палците.

16

Бекзит

преди 7 години

Евронекролозите чакат Путин да падне те и на коча се клатят ама не падат Император Влад вече е губернатор и на Крим, а във клоаката как е?Скоро Баба Соросоида ще ви друсне един брекзит и ще плащате 1000 млрд евро на баба Соросоида

15

Анонимен

преди 7 години

Със старата си приятелка и спътница в живота Макарон да внимава да не стане некрофил...

14

Анонимен

преди 7 години

Макрон преди всичко е бабофил...

13

анонимен

преди 7 години

военно пром комплекс ще назначи президента на франция както стана с трьмппечалбата от орьжието е водеща при избора така че ес няма нужда да стиска палци

12

ПОБЕДА!!!

преди 7 години

Руската *** Ле Путин губи здравата ! Тази неделя Путин губи ЕВРОПА ! Тази неделя ще се изучава в учебниците по история как свободният човек спечели войната срещу масовите убийци искащи да разрушат света на сводният човек! Тази неделя ще започнат масови уволнения на тролве по цяла Европа! Тази неделя всички видове атентати спират във Франция и се местят в Германия , но в Германия малкото джудже губи жестоко , там е обречен на задължителна загуба! Сбогом на терора , сбогом на всички ***!

11

Gustav

преди 7 години

bravo na fransetata. aman ot babki i diadki v eu-to.

10

Анонимен

преди 7 години

"Отидоха копейките на кремълския лилипут :) Пак е заложил на куц кон :) Горките русофиилистик-путинофилистии, пак ще реват миличките :)"Вие и за Тръмп така ревахте... пък кво стана накрая.Мале леле.

9

az

преди 7 години

az bih go opredelil kato nekrofil!

8

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Еврофил геронтофил !

7

Анонимен

преди 7 години

Отидоха копейките на кремълския лилипут :) Пак е заложил на куц кон :) Горките русофиилистик-путинофилистии, пак ще реват миличките :)