43

Анонимен

преди 7 години

не плащаш - връщаш нещо неясно има ли?мая лая бая не става просто

42

Анонимен

преди 7 години

До Ивановфинансова култура трябва да има този, които одобрява искането на заема.този, който рекламно облъчен се е подмамил - не е длъжен да разбира от кредити.този който дава е длъжен да преценява- ще може ли качествено да излъже наивника, или сам ще се окаже излъган в лакомията си да вземе и от там, където няма няма нищо, чрез очаквания, че някога би могло и да има нещо!лихварите да поемат загубите от хазарта! а колкото повече надуват лихвите, толкова повече ще влизат вътре дългосрочно

41

Активист на БКП

преди 7 години

Нищо няма да направи...

40

Анонимен

преди 7 години

А с държавния монополист "Топлофикация" едва ли ще се пребори.Те също ви осъждат без да знаете,дори за 2 лв.ви осъждат на 1000 лв.Кой ще ви защити от държавата?НИКОЙ!

39

непукист

преди 7 години

Търговище, ама ти наистина ли я смяташ за чаровна и смела:) Иначе, професионално считам, че част от мерките е крайно време да бъдат реализирани, но реалните предложения на Манолова са лошо, дори грешно написани и ако бъдат приети в предлагания им вид, ще върнат някои индустрии където бяха 97-00 година. Не съм убеден, че това е добро.

38

Иванов

преди 7 години

*** аз нещо започвам да се чувствам прецакан, като си плащам кредита и не ме търсят колектори и ЧСИ. Кара кола за 30 хиляди, носи телефон за 2 хиляди, живее му се срещу южния парк с 1200 лв заплата - финансова куктура - 0. Малко са им правомощията ... заради такива като вас лихвите са 5 пъти по-високи от всяка нормална държава !

37

Търговище

преди 7 години

За пореден път тази наистина чаровна и много смела жена показа на всички че е най големият мъж в държавата. Давай Мая просто волята ти няма задна скорост. Обичаме те.

36

Anon

преди 7 години

Майчето е пич... проблема е, че сама е тръгнала да воюва с тези пиявици... и хората които биха я подкрепили не са във властта и нямат думата...

35

Странно

преди 7 години

Защо нито едно НПО от десетките хиляди не реагира на варварската схема? Или някои от тях печелят от това?

34

Анонимен

преди 7 години

До ИвакаМайчето, като гласува 417 ГПК не рева.е как ше реве, като тя "даде на банките" и те и го върнаха :)))сега вече може и да пореве - проформа, изказвайки "на глас мъката на хората"...

33

Анонимен

преди 7 години

Българския парламент никога не е защитавал интересите на хората. Всички решения са в полза на олигарсите банките картелите но никога в полза на хората които избират депутатите.Но българския народ явно в доволен от рвшенията на депутатите защото постоянно ги птеизбира да го управляват. Затова стнаха толкова нагли че нямат никакъв срам- отказаха да змразят заплатите си готвят се да.обложат пенсиите с данък оставят банките да дерат хората и картелите да ги ограбват.Но хората ги избират нали?

32

Анонимен

преди 7 години

Предполагам за всички е ясна причината за това, което коментирате - лобито на алчни банкери, монополисти, ЧСИ и адвокати е толкова силно, че не би отрязало дебелата си хранилка за сметка стотиците хиляди затрити човешки съдби на обикновени българи, които поради дългове от под 100 лева към някои монополисти са осъдени без дори да знаят да плащат десетократно по-високи суми, както и безумни такси и адвокатски хонорари.

31

Анонимен

преди 7 години

Единствения човек, който дава гласност на тези проблеми! И никой не застава до нея, всеки си мърмори тихичко отстрани. "Не народ,а ..."

30

Анонимен

преди 7 години

Гледайте в скоро време да вразумите колекторите и ЧСИ, че току станали с една глава по-ниски на ръст.

29

Х

преди 7 години

Мая Манолова, ако вие сте вносител на чл.417 по ГПК за събиране на дългове да знаете ,че сте виновна за смъртта,емиграцията и здравето на стотици хиляди Български граждани!Ваш бивш фен!

28

tornado

преди 7 години

Браво Мая

27

Здрав Разум

преди 7 години

Кредиторът трябва да носи отговорност за това кому и какъв кредит предоставя. В момента всеки кредитор може да гарантира вземането си независимо от състоянието и възможностите на длъжника. Във всяка сделка страните следва да носят отговорност за действията си. Всеки кредитор следва да носи риска от неправилно преценените възможности на длъжника да погаси дълга си. Затова от векове в цивилизования свят има закони за фалита на физическите лица. А защо ние нямаме такъв закон, можете да се досетите.

26

Жужа

преди 7 години

Присвоеното имущество от банки, чси и монополисти е за запор и конфискация на база на терор който нарушава и граждански, и човешки права

25

Андрешко

преди 7 години

Аз отдавна съм посочил къде е мястото на такива като ЧСИ и подобните им, но малко се чете в тая държава.

24

Факт

преди 7 години

До ФактитеТова е много стара схема на лихварите, които я прилагат за да превземат една страна