7

Мама на двама

преди 7 години

Много ми е интересно тези дето коментират децата тук, дали са родители. Да децата получават основното си възпитание у дома, но само до 3. След тръгване на градина, детето е 10 часа в градината и 3 у дома, според вас, кое има по-голяма тежест. С удоволствие бих си седяла у дома да си ги гледам, но уви, няма да има с какво да ги храня. Ясно е, че учителите са малко и зле платени, но ако нямат желание да се занимават с децата, трябва да си търсят друга работа, а не да избиват комплексите си в/у тях

6

Браво !

преди 7 години

добавете още:- Трудово възпитателни училища за агресивни деца !- отговорност на родителите за действията на децата !- въвеждане в програмата на предмети 0Морал,Право и Религия !

5

Анонимен

преди 7 години

Моя позната детска учителка в началните група на градината твърди ,че около Нова година и Коледа, когато никой не работи, родители са я питали защо няма сборна група, за да пращат детето си в градината, защото ЩЕЛИ ДА ХОДЯТ НА ХИЖИ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ и нямало кой да им пази наследниците.Друг случай, дете с кожно заболяване и рани по главата, а майка обвинява моята позната че е била детето. заедно отиват на лекар и се оказва ,че е от липса на хигиена и кожата не детето е инфактирана.

4

развеселина

преди 7 години

Учителите не ви виновни, че няма дисциплина в училищата. Търсете виновните в МОН.Тези дискриминационни искания за ежегодни психо тестове трябва да важат и за родителите.Много от тях са напълно неспособни да бъдат такива.

3

Анонимен

преди 7 години

А как ли биха изглеждали част от исканията на децата към родителите им? "1.Сутрин мама да ми приготвя закуска, а не да ме праща на училище с кроасан и чипс; 2.Като се приберат от работа мама и тати да ми обръщат внимание, а не да стоят пред телевизора като зомбирани; 3. Мама да се събужда преди мен в почивните си дни, а не да спи до обяд" .

2

Наблюдателна

преди 7 години

Да, насилието над деца е недопустимо, сэгласно съм с родителите. Но, скъпи мамчета и татенца, замисляте ли се над това какви изчадия пращане в учебните заведения, как късат нервите на учители и съученици, че даже ги и убиват!? Възпитанието започва от къщи, учището е да дава знания, а не да задоволява капризите на глезени момини дечица и вманиачени мамчета!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Има една ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ЦЕННОСТ,която е популярна в САЩ, но която е абсолютно неприложима и нежелана у нас, а именно майките да си гледат децата у дома. Това се постига като държавата в общините осигурят икономическа основа за получаване на необходимите доходи, така че работещите бащи да осигуряват семействата, а майките да са си при децата.Не виждам някоя загрижена родителкка да е инициирала Национален протест за това, че не може да е при детето си.Това не означава, че толерирам тормоза.