39

Анонимен

преди 7 години

Бащата да намери извършителят и без оглед на възрастта му да го третира като женски гълъб. Ама да го шлайфа докато животното под него спре и да ***!!!

38

Всезнайко

преди 7 години

Първо да се оправи армията!Така каза президенто.

37

Анонимен

преди 7 години

Нито са виновни родителите, нито учителите, още по-малко децата. На онези горе така им е най-удобно - хората да са под стрес, да нямат време от работа да се грижат са децата си, да са неграмотни и първосигнални, като стадо.

36

Няма виновен

преди 7 години

Е гати и държавата, всеки си прави кой каквото иска. Дивия запад!Масивен упадък на държава и ценности, бъдещето на страната с избити зъби и пак никой нищо не е видял, никой нищо не знае, виновни няма.Загиваме като нация бавно и сигурно.

35

Учителите

преди 7 години

са до голяма степен представителна извадка на обществото. За съжаление обществото ни гние, умишлено предизвикано или не - всеки да прецени за себе си. Ако не се обърне процеса скоро - следва предизвестения край.

34

така му било писано

преди 7 години

Мислете "позитивно" бе хора! Всяко нещо, което се случи има причина да се случи, такава му била кармата на детето. Аман от позитивни откачалки! Особено наводнени са училищата с такива изкукуригали позитивни-мислещи патки

33

а тъпата даскалица?

преди 7 години

Не познавам нормална и свестна даскалица. Всичките са халтави кози (младите дори са по-зле от бабушкерите в образователната система)

32

ядосан

преди 7 години

Всички проблеми идват от МОН и безумните им закони за приобщаващо образование и делегирани бюджети.Няма наказания, няма изключвания на ученици за каквото и да било провинение...Носим децата на ръце, пишат се положителни оценки за нулеви знания, после ги дундуркат ВУЗ-овете заради субсидии.Пари хвърлени на вятъра.А бизнеса реве -няма кадри!Докато не се оправят нещата в училище държава няма да ива!

31

Точно

преди 7 години

миналата седмица един кондом тук ме убеждаваше, че през 80-те години насилието в училище било норма. От тогава умря един ученик и друг е пребит. Същият презерватив ходел на работа с колело и не виждал никаква агресия по пътищата. Поне две тежки катастрофи за седмица. Изводите са за вас.

30

Анадолски

преди 7 години

"Мисленето НЕ Е от силните ти страни само 3лоба и npocтотия лъха от теб :-):-):-)"Явно в момента гледаш огледалото! Думите ти не съвпадат с действието ти в момента...не и днес...! Чао

29

Анадолски

преди 7 години

"Точно ти да говориш за възпитание е МЕКО КАЗАНО СМЕШНО :-):-):-)"Ако тези работи ги бях писал Анонимно...вместо на ника щеше да се съсредоточиш на текста...и едвали щеше да дадеш минус на написаното...Едно име променя много работи! И само заради Името да критикуваш пък показва твоето ВЪЗПИТАНИЕ! Лек ден!

28

Анонимен

преди 7 години

Това са децата на онези, които раснаха в руската кочиина преди 89 година, наречена България. Резултата е очевиден. Пълна деградация. Откъдето мине комунизма и трева не расте.

27

Анадолски

преди 7 години

И в нашо време имаше караници и неразбирателство...но имахме и ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ, които като почнат да се карат ГИ РАЗДЕЛЯХМЕ, понеже мама и тате са *** учили така!!! "Нервния не може да мисли здравословно, но истинския приятел до него може!!!" а сега "приятелите" са Аре збийте се да става шоу и да го качим в ютуб...вместо да ги разделят ги предизвикват още повече...

26

Анонимен

преди 7 години

До #20Като питаш, каква България искаме, да ти кажа. Искаме България в която хората не се свенят да ползват звателен падеж!

25

Анонимен

преди 7 години

Ега ти държавата - не знам, не чух, не видох.

24

Анадолски

преди 7 години

До Димитрова"Докога ще бъдат толерирани учителките присъствали на бой между ученици???"Когато родителите престанат да се бъркат на учителите!!!Във вяка професия има "добри" и "лоши"! Но те се бъркат и на "добрите"...Преди като се казваше..."Мамо учителя ме наказа." Ни питаха защо? и след това пак едно наказание от нея, зощото не съм слушал!!!А сега..."Мамо а пък учителката ме наказа." Защо... и веднага "Ще и кажа аз на Нея!!!" Повечето са такива...жалката истина!!!

23

даскал Пандо

преди 7 години

До ДимитроваЕдин баща отнесъл новороденото си дете при един мъдрец да го възпитава ...Мъдрецът го попитал на каква възраст е...,,На 7 дни,, -казал бащата....,,Закъснял си,, -отвърна мъдрецът ... Схващате ли ,Димитрова?

22

Мнение

преди 7 години

Побоищата в училище ще спрат, когато родителите бъдат глобявани по 5000 лева за бой и да носят пълна имуществена отговорност за това - т.е. ако не платят да им разпродават имуществото докато покрият разноските. Същото да важи и за охрана, директор и учителите. Не може едните да не поглеждат децата си в къщи и да ги оставят да стават хулигани, а другите пък да ги интересува само делигирания бюджет и да се правят, че нищо не виждат от извращенията в училище.

21

Анонимен

преди 7 години

Децата на лицемерни родители какви да са ? Питам за един приятел от Анадола.

20

Димитрова

преди 7 години

Докога ще бъдат толерирани учителките присъствали на бой между ученици??? Ако има наказателни санкции, ще се стегнат малко и ще бъдат постоянно нащрек, би трябвало да познават характерите на учениците си, и малко да предвиждат ситуациите. Когато аз бях ученичка, по-проблемните ми съученици си ги слагаха на първите чинове, за да си ги държат под око....Може би ще ви е смешно, и ще понеса и оплювки, но това е истината - по-голяма отговорност и повече санкции за учителите .