40

Анонимен

преди 7 години

Тиквата и Шкембе войвода и адвокати на дявола ще станат само и само да са на власт да има какво да лапат

39

Тоя вестник

преди 7 години

Явно подкрепя радикални малцинства, много повърхностна статия

38

кратко и ясно

преди 7 години

Боже , пази България !!!!

37

Анонимен

преди 7 години

Той ще се съюзи и с дявола само и самода се докопа до властта. Направоми стана смешно като чухпредставянето му за премиерв парламента - титли, дипломи ...И когато дойде Джон Кери истинаталъсва безпощадно - дипломите ититлите му не струват нищо, zero, zilch.Най-долнопробен предател на националните интереси.

36

Анонимен

преди 7 години

По-опасно от спинаи по-страшно от ракае управлението на простака!

35

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията е фалшива постановка.В девет от десет случая, вкл. и в бг.Означава дайте на некомпетентнитеда гласуват за няколко алтернативи.Разделянето на властите също емимикрия с цел да бъде измаменнародът - това е реализация на известната максима разделяй и владей.И не виждам защо трябва да се ходидо Сибир щом демокрацията в бгне дава резултати.Трябва само да й се променят параметрите.

34

боби

преди 7 години

В крайна сметка управлява този, на който народа е делегирал доверие.На президентските избори се гласува за едни, на парламентарните за други.Накрая всеки си взема мястото, за което е избран.Хубаво-лошо, това е парламентарната демокрация.На когото не му харесва, да върви в Сибир.Там има диктатура,путин и който напъва за демокрация, го разстрелват.А късметлиите оцеляват, но редовно ги заливат с киселина

33

Алеко

преди 7 години

До 43 червен анонимник. Ха-ха, а как разбра, че ти си умен?

32

Валери

преди 7 години

До Оставка. Полеко с плюнките, ще се задавиш. Всичко е от завист, нали? Споко, още дълго ще трябва да се забърсваш, така че си купи много салфетки.

31

Анонимен

преди 7 години

ЕДНА ТИКВАМНОГО ТИКВЕНИЦИ (1 МИЛИОН)

30

Анонимен

преди 7 години

Ама те не са крайно десни - те са крайно леви.

29

Винету

преди 7 години

До 37. Много ми е интересно как реши, че ти си от "мислещите"? Дали си се поинтересувал кои преобладаващо гласуват за ГЕРБ. А това, че куха червена кратуна като теб мисли така, не променя факта, че стотици хиляди (предимно млади, образовани и българи в чужбина - от статистиката), харесват Борисов и ГЕРБ. И ако трябва, ще го изберем и за четвърти и пети път. Защото червената чумма не става.

28

ЦЯЛ СВЯТ РАЗБРА

преди 7 години

ЧРЕЗ ТОЗИ АВТОРИТЕТЕН ВЕСТНИК, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ПЪРВАТА СТРАНА В ЕС, КЪДЕТО КРАЙНОДЕСНИ НАЦИОНАЛИСТИ ВЛЯЗОХА ВЪВ ВЛАСТТА.

27

Анонимен

преди 7 години

Грешка е допускането на бгв европа? Възможно е, за хоракоито пребивават в един удобендомейн на заблуди и с влизането на бгв него тези заблуди почват дасе разтурят. Нека да си хапят задниците сега.

26

д-р

преди 7 години

Внимание! Герб и ЕП са опасни за здравето! Преди контакт с тях се посъветвайте с вашия аптекар и с вашия лекар!

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен34 Кои сте "ние",това са продажниците,***, от БСП и компания,които работят за руските интереси в БГ.Добре,че от вас не зависи нищо вече.

24

Анонимен

преди 7 години

Разширяване на ЕС,но не по сръбските/руските,условия!Сърбия ,насърчавана от Русия,се намесва в работите на бившите югорепублики,независимо какво твърдят нейните лидери,е руска марионетка и е извор на дестабилизацията на Балканите.Никаква подкрепа за Сърбия,докато не стане нормална държава и не спазва правата на българите в Сърбия,на дело,не само на думи.

23

Гробокопач

преди 7 години

Патриотарите, крайно десни? Европците немат много акъл в главите, нищо не разбират те от крайно дясно;))) Но тук просто им е нужен етикет, за да стържат по Тиквата, в което няма лошо;))) Колкото повече тъпите западняци го критикуват, толкова по-бързо ще падне и ще турнем Нинова за мин. председател;))) "Братският огън" е добре дошъл

22

Анонимен

преди 7 години

ДОНяма десни в BGЕ, ТОВА Е МНОГО ПРИМИТИВНО КАЗАНО.

21

ПРОРУСКО ПРАВИТЕЛСТВ

преди 7 години

ПУТИН ЩЕ ИМА ДУМАТА.ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ СА ПЕТА КОЛОНА В ЕВРОПА.