39

Анонимен

преди 7 години

"Даже може да пробваш една 10 годишна казарма"Другата крайност е Еврогейският съюз, който в безсилието да защити собствените си граници иска Китай да спре производатвото на гумени лодки ползвани основно от бежанци. Умен си като севернокорейски или *** лидер. По твой избор.

38

Анонимен

преди 7 години

"Института за корейски изследвания към Берлинския свободен университет."Ясно. Сорросоидна структура. Няма какво повече да се каже и добави.

37

Анонимен

преди 7 години

"Нагледен пример за държава, в която системата е лоша, но хората са добри."Да разбирам, че си бил там, поживял си 10-тина години и от опит говориш какви са хората?

36

Анонимен

преди 7 години

Там спират тока, дека ша си зареждам айфона?

35

redordead

преди 7 години

Лек път, на всички, които милеят за коминизЪма!

34

Анонимен

преди 7 години

До 45 АнонименПрекалено рано сте се дрогирал. Днес няма ли да работите или работата ви е да драскате тук като платен *** на десната олиго.....я?

33

Анонимен

преди 7 години

Хората били добре ... Хайде като отидеш и видиш ела да кажеш. Даже може да пробваш една 10 годишна казарма

32

Анонимен

преди 7 години

Нагледен пример за държава, в която системата е лоша, но хората са добри.

31

Анонимен

преди 7 години

Както навремето чужденци от Западна Европа са идвали да разглеждат цирка на комунизма в България, а ние сме ги гледали все едно са от друга планета или 100 години напред от бъдещето, така сега ние можем да отидем и да разгледаме Северна Корея. Мога само да съжалявам бедния обикновен народ.

30

бг

преди 7 години

Северна Корея трябва да се запази , колкото и това да е нехуманно към кооейския народ , защото представлява Джурасик парк за човечеството ,да знае и вижда какво е това комунизъм и да се пази от него.

29

Анонимен

преди 7 години

Ами мога само да пожелая приятен път на червената *** :)

28

Анонимен

преди 7 години

До 42Ми намери си по хубава работа? Преквалифицирай се? Мини някой друг курс нов направи нещо вместо да мрънкаш само. Никой няма да дойде и да ти оправи проблемите

27

Анонимен

преди 7 години

Ама те нашите не искат като туристи искат за постоянно понеже им е мечтаната държава

26

Анонимен

преди 7 години

Едвам ми стига заплатата да изкарам месеца така ,че няма шанс и то никакъв да тръгна за там

25

абе......

преди 7 години

......тоталитаризъм ли е , не ми го хвали

24

Кои са зомбираните?

преди 7 години

Преди години в нашата преса имаше публикации от повечето новинарски сайтове, а също така имаше и две предавания в БТВ, където се показа хор от малки 3-4 годишни деца пеещи песен. Бългаските copocoидни медии разпространиха фейк и пълни лъжи, че децата пеят - "*** проклета Америка. Ние ще пратим ракети да стопим тлъстите ви тела ..."При проверка на Господари на Ефира с корейски превод се оказа, че децата пеят ДЕТСКА ПЕСЕН ЗА МЕЧО, КНИЖКА С КАРТИНКИ, ПPACEНЦЕ И т.н.Кой е лъже???

23

Анонимен

преди 7 години

Червените каскети да не пишат глупости по форумите подобно на "Факти за Маями" а да заминат на екскурзия в Северна Корея. Ако им хареса, може и да останат там.

22

Факти за Маями

преди 7 години

Ако не знаете английски език нека да ви преведа някои ФАКТИ за Маями-Маями, Флорида има един от най големите проценти на самоубийства в САЩ-Всяка година се самоубиват 17.1 човека на всеки 100,000-Цената на живот в Маями е 115.9% в сравнение с останалите места в САЩ-Официално регистрираните безработни са 13.1% като реалните проценти са повече от 30%Още според снимки в западната преса Майк Тайсън е оплешивял след престоя си в затвора: инфо в статията - Why did Mike Tyson have a bald patch?

21

Анонимен

преди 7 години

33, виждам си се познал. Радвам се, че ти е кофти и гадно. Сега да ти обясня на разложиния инвалиден мозък каква е разликата между кремълското джудже и Майк Тайсън. Майк Тайсън не е довлен никого до просешка тояга, не управялва никого освен своите си спестявания и се бие само на ринг. Не е грозно плешив, няма комплекси за малоценност и империалистически амбиции. И най-вече, не лъже, не манипулира и не напада чужди държави. Щях да ти кажа да духаш, но няма толкова отчаяни мъже.

20

Анонимен

преди 7 години

30, стига опорни точки. Тези дето ти ги пишат явно са със същия *** интелект като тебе. Само дето те си пращат децата да живеят в лошите и фалирали САЩ и ЕС, а не в образцови тоалетни като расия и северната корея. Когато си дърт, *** и недъгав е разбираемо да се изявяваш по форуми с омраза към там, където никога няма да стигнеш. Просто защото никой няма да те иска.