21

Анонимен

преди 7 години

Ще могат по-лесно да източват сметката през компютър и няма нужда от телефонни мошеници и балкони.

20

То

преди 7 години

И аз като искам да дам пет Леа на племенника или да направим партия с някой да си купим ядене и пиене как ще стане номера сигурно още като се роди и ще има чип и сметка в банката а ако искам да пусна петдесет стотинки в шадравана за късмет? Сигурно и той ще има сметка абе пълна простотия някой иска дигитални пари щото с едно копче ще си зарежда милиони а другите ще са следени кой кога къде е получил пари и къде ги е изхарчил и тва ако не е робство незнам

19

Анонимен

преди 7 години

Увеличават се парите в дюшеците и идва парична катастрофа.

18

Елемаг

преди 7 години

Драги Европейски финансисти:Повярвайте,за мене никога не е било проблем,да нося пари в брой.Даже по-голям проблем е ,колкото по-малко ги имам.Давайте си парите ,аз ще ги нося ,колкото е необходимо :)

17

Анонимен

преди 7 години

Намалява производството и остава само печатане на пари за стабилност на ЕС и политиците защото ще стане страшно.

16

роб

преди 7 години

Комунизмът идва - пари нема действайте.

15

Анонимен

преди 7 години

При банковите сметки ако няма налични, не можеш да изтеглиш навреме ако банката е източена и губиш всичко. Прави се с цел да се оберат спестяванията и банкерите и политиците не са виновни.

14

Хм

преди 7 години

То робите избягали от плантациите са имали по-голям шанс да избягат от кучетата на робовладелците,отколкото бъдещите роби на банките....Хубава статия,точно като за 1-ви май!

13

Анонимен

преди 7 години

И накрая по един чип в *** без който да не може да се купува и продава пише го още в стария завет белега на звяра.

12

Анонимен

преди 7 години

По бързо да ги махат тия пари че Чичо Сам да може да си напечата някой друг долар пък защо и ние да не почнем да си печатаме с едно натискане на копчето и накрая ще им ударим една инфлация та да се чудят.

11

Анонимен

преди 7 години

Дрън дрън,та пляс!Лихви,млихви,разходи за "отпечатване и други глупости!Всичко,което се готви е в името на тоталното робство - нямаш налични пари,значи си едно нищо в ръцете на глобалната мафия,ЗАЩОТО НЯМА ПО-ГОЛЯМО РОБСТВО,ОТ РОБСТВОТО НА ГЛАДА!Просто всеки "човек",ще е в ръцете на така наречените банки и във всеки момент,могат да го запратят в купа от избиващи се помежду си,озверели от глад,лишени от "пари"!Това го чака малоумното "човечество",затова,че не измете банкстерията и "парите"!

10

Анонимен

преди 7 години

Европейският съюз е провал!

9

Анонимен

преди 7 години

ЕЦБ е огромна финансова пирамида и печати пари само за кредитни милионери.

8

Анонимен

преди 7 години

Хиперинфлация на цените на имотите и спад на заплатите води до липса на пари в населението и натрупване само в банкерите.

7

Анонимен

преди 7 години

Искам да попитам всички защитници на ЕВРОТО, какво става ако една страна има нужда от гъвкава национална валута, при евентуална неблагоприятна икономическа ситуация например?Да речем, че Германия изнася стока за Китай и регистрира огромна печалба. Италия също произвежда сходна продукция, но не намира място на китайския пазар. Италия ще може да оправи търговския си баланс ако понижи стойността на валутата си - това ще ѝ даде шанс да произвежда повече на по-ниска цена.Но ЕС не дава. Защо ли?

6

до 2

преди 7 години

Не знам какво работиш да ли в банки или не но си абсалютно прав и точен всичко това е игра на банките.Аз имам малък влог в банка в България не е важно коя е и не го ползвам.Смениха ми дебитната картата и реших да проверя за една година съм на минус 30лв без да ползвам услуги на банката.

5

Разпад

преди 7 години

Долу Третополовия вреден съюз...дано по бързо се разпадне

4

Анонимен

преди 7 години

С плащане с кредитни карти, няма нужда да ви следят. И една дъвка да купиш, се знае в кой магазин си бил. А там камери бол.

3

Анонимен

преди 7 години

Е като махнат банкнотите, аз какво ще си потривам в брадата, като изкарам голям келепир?

2

Анонимен

преди 7 години

Единственото, до което ще доведе премахването на банкнотите, е увеличаване на и без това огромните печалби на банките, в следствие на многобройните такси и комисионни.