29

Анонимен

преди 7 години

Българското агнешко не е ли изнесено за Катар, бе?

28

Анонимен

преди 7 години

Правилното заглавие е "Вносът от Румъния НОРМАЛИЗИРА цените на агнешкото". Българинът по принцип е човек с крадлив и мошенически манталитет, ако няма нещо, което да го спира, ще ви продава агнешкото по 100 лв. килограма.

27

Анонимен

преди 7 години

Еми това е хубаво ниски цени урааааааа:)))

26

Стоян

преди 7 години

" Любен Сивев има стадо от 400 овце..." Нека каже колко и какви автомобили карат в семейството му и тогава да се оплаква от ниските цени

25

Анонимен

преди 7 години

Проблема с качеството на храните в България е че държавните институции които трябва да контролират качеството не работят. Те се контролират от олигарсите които са бизнеса и от мутрите които ни управляват. С цел голяма печалба на гърба на хората.За това сиренето не е сирене салама не е салам месото не е месо, всичко е натъпкано с *** и химия. При едни и същи цени като българските в Македония Румъния. Сърбия може да опитате истински сирена меса и колбаси.Но ние си ги избираме нали! ?

24

Burzum

преди 7 години

Абе кви са тия румънски агнета гледани екстензивно бе. ....това значи че са био тоест са пасли трева би трябвало да са по вкусни тогава...българските само на ясла ли ги гледат тия чобани?Аз разлика между агне и агне не мога да си представя та те са на 3-4 месеца ...тия ни правят на луди...

23

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Овцевъди се жалват от ниски цени...Ниски цени??? Я да видим-6лв.живо тегло= 12 лв.трупно тегло= 24 лв.месо без кост...Това ли са ниските цени??? На въпроса защо сам не си гледам агнета че да видя как става ще отговоря,че и скумрия не си ловя сам в океана...нито пък имам маслиново дърво в градината

22

Анонимен

преди 7 години

Само у нас храната произведена в България е с лошо качество!В Румъния никога не получаваш киселини след хранене, всичко е с чудесен вкус, колбасите са от месо, цените са по-ниски от тук.Да вземат пример, а не да се жалват!

21

ЦОНЬО

преди 7 години

агнешкото на село е 6лв. живо тегло, но си купих и свинско-румънско и в него нямаше никаква вода

20

Един българин

преди 7 години

Ми то какво да се коментира?Ми то пазарна икономика.И Румъния както и България е член на ЕС, съответно е част от общия европейски пазар. Печели този който е по-кадърен.Били в лоши условия... колко лоши?Клетъчно отглеждане ли?Това да не са ви кокошки???

19

Анонимен

преди 7 години

Комунизма направи от България една голяма ферма.Бедняшка ферма.Колхоз.

18

Иван

преди 7 години

Не съм Георги. И с пържоли празник бива. По- големшки :)

17

Георги

преди 7 години

Покрепете българскотоПри нас имат агнетата друг вкус

16

Анонимен

преди 7 години

И как сме имали 11 милиона овце, след като не сме взимали една стотинка субсидии. А сега колкото повече субсидии, толкова по-скъпо, некачествено и непродаваемо.Значи ЕС е една голяма измама. Да живее социализмът, гарант за добър живот на народа!

15

Историята помни

преди 7 години

И сега да изнасят за Саудитска Арабия, що не го правят?!Като е печелила България що пенсиийките пак са малки?!Нищо не печелихме ние, само партийните величия, другарите на бай Тошо.Народа си беше беден и ***.Месо по магазините липсваше!Всичко се купуваше с връзки.Сега имаш избор и не чакаш по опашки.А пенсионерите хвърляп пачки през терасите ;)

14

Анонимен

преди 7 години

Да отиват в Румъния да се научат как да ги гледат по-евтино.

13

Анонимен

преди 7 години

Смятайте колко е печелила България само от износа на агнета за Саудитска арабия. Които плащаха луди пари, но за подбрани агнета до 20 кг.

12

Анонимен

преди 7 години

ХЕМ ВЗЕМАТ ОГРОМНИ ЕВРОСУЕБСИДИИ, ХЕМ ИСКАТ ОГРОМНИ ЦЕНИ ЗА АГНЕШКОТО.

11

Анонимен

преди 7 години

ПАЗАРНА ИКОНОМИКА.

10

селянин с BMW

преди 7 години

Кво се жалят тия,бе!?4 лв.,5 лв.,кви са тия глупости!?В село чобаните го дават заклано по 14 лв килото!И пищят,че тая година не вървяло!Ами миналата беше по 10,как ще върви!?Алчност и простотия,това е дереджето!