91

Анонимен

преди 7 години

В ГЕРБ нямат качествен човек за европредседателството, затова искат кадри от БСП.

90

ГЕРБ НЕ МОЖЕ

преди 7 години

ДА УПРАВЛЯВА БЕЗ "тримата ***"

89

ОТ ГЕРБ КРАДАТ

преди 7 години

ЩОМ СЕ ЗАНИМАВА ПРОКУРАТУРАТА, ЩЕ ИМА И СЪДА МАГИСТРАЛИТЕ ЗАЩО ПРОПАДАТ?

88

Анонимен

преди 7 години

к....радливо племе са герберастите

87

Винету

преди 7 години

До 100. И как е доказано, бе червен ***? Доколкото знам, това го решава съдът, нали?

86

Анонимен

преди 7 години

Kato trie6 pari vzima6 li?

85

А МАГИСТРАЛА МАРИЦА

преди 7 години

ПРОПАДА.

84

крадат

преди 7 години

СВИНЕТКИ, ПРАСЕТКИ, ВИОЛЕТКИ - ТОВА Е ГЕРБПО-КАЧЕСТВЕНИ НЯМА!

83

Анонимен

преди 7 години

САМО ТЕСНИТЕ ВРЪЗКИ НА СИМИТЛИЙСКИЯ КМЕТ С БОРИСОВ НАПРАВИХА СИНА МУ ДЕПУТАТ.А ТОЙ Е КУХА ЛЕЙКА - ФУТБОЛЕН СЪДИЯ ОТ НАЙ-НЕКАДЪРНИТЕ.

82

ОТ ГЕРБ КРАДАТ

преди 7 години

ДОКАЗАНО Е, НЕ СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!

81

ГЕРБ НЯМА КАДРИ

преди 7 години

ТОЛКОВА СА КОМПРОМЕНТИРАНИ, ЧЕ ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ.НО В ГЕРБ ИМА ОСТЪР ДЕФИЦИТ НА КАЧЕСТВЕНИ КАДРИ

80

Интересно !

преди 7 години

Разбирам,комунистите започват с "атентати" по герберски хора - те така живеят -с рушене на всичко съзидателно(така фалираха и държавата ни няколко пъти). Не разбирам само защо Борисов не е предявил още претенции към недоразумението Елена Йончева,Кирил Добрев ??? И двамата са изнасяли валута от България ,т.е. крали са България! ЗАщо още няма реакция към тях???

79

до 84

преди 7 години

Защо бе, защо да не сравняваме неудобно ли ти е че през диктатурата и комунизма на бай Тошо покупателвата способност на българине е била десетки пъти в повече, а демокрацията подложи на геноцид и прокуди 3 млн българи зад граница. Защо да не сравним кажи бе морков вие сте по калпави и тоталитарни комунисти бе търтеи гробажийски еднокнижни.

78

Анонимен

преди 7 години

Защо само тая съдят трябва да дадат отчет за всеки похарчен народен лев не може да дърпат 16 млрд заем и никой да не знае за какво Боко тиквата да връща заема от джоба си тогава. Нали все ни разправя че той строи колко струва една магистрала в Австрия и колко у нас откъде е тая разлика.

77

До 83

преди 7 години

И заплатата беше 64-78 лева когато бяха тези цени. А в царско време левът е бил конвертируем.А още по рано в средните векове е нямало държавни заплати.Аман от ,,сравнители" на несравняеми неща.Ако бобената чорба ти е критерия си от тези със 180 лева пенсия,колкото две твои заплати тогава.

76

Анонимен

преди 7 години

А,защо бе,били под въпрос.Глупости.Пак ще си ги изберат.За тях краденето се е превърнало в национален спорт.За съжаление няма как да е масов.

75

Хитър Петър

преди 7 години

До ГласуващКак да махне Бойко любовницата си Лиляна моме? Та тя е копие на него. И двамата са бъчви, преяли и препили.

74

Анонимен

преди 7 години

50 милиона са хвърлени за 4 км.Толкова са им поискали,толкова са дали.Ако им бяха поискали 100 милиона щяха толкова да дадат.А представете си колко са дали за 100 км.например.Стотици милиони лева безконтролно похарчени за некачествено строителство и то за наша сметка.Кой ид..от гласува отново за тях?

73

42-ри ден

преди 7 години

Това е най-дълго съставяното правителство до сега. Защо ли? Разбра се, че няма да изпълнят нищо от предизборните обещания. За това се споразумяха. Разбра се, че няма да зачетат референдума, че ще си увеличават заплатите, не само няма да ги намалят. Така си запазиха стила- ЛНН (лъжи,нищо за народа). Сега пък за какво се споразумяват толкова дълго време? Кой да краде. За кого да краде . От къде да краде и колко много много може да краде ли?

72

Гласуващ

преди 7 години

БОЙКО,МАХАЙ ЛИЛЯНА-МОЖЕ ДА ТИ Е ГАЛЕНИК НО ХОРАТА НЕ Я ХАРЕСВАТ И ОБИЧАТ!?