163

петрол

преди 7 години

1000000% американците са открили че в северна корея има нефт. затова сега ще идат да им дадат малко демокрация.

162

Анонимен

преди 7 години

До 185иди му пиши в twitter той днесбгн не го чете

161

Анонимен

преди 7 години

Ким може да си изстрелва каквито си поиска ракети ако иска и по едно барбекю ще им залепи това си е негова работа, какво ги засяга краварите това. Освен краварите никой няма право на армия и ракети пък били те и на твърдо гориво тъй ли, я си гледайте работата Ким ще смаже фасона на краварите и ще плюе на труповете им отгоре.

160

Анонимен

преди 7 години

Бай Дончо, нали щеше да нападаш Ким Чен преди месец? К'во станА, бате?Нещо Ким Чен не ти е Доктора, Садам и Кадафи, а?***!

159

Анонимен

преди 7 години

с толкова много експерти по военно дело в България можем да спим спокойно

158

Анонимен

преди 7 години

до 182 А ти момко знаеш ли, че балестичната ракета може да носи и ядрен заряд? Това че не е упоменато в статията е твой проблем, момко.

157

до 178

преди 7 години

ти ралика правиш ли между опити с ядрено оръжие и изстрелване на балистична ракета

156

Анонимен

преди 7 години

Не знаем ракетите на КНДР дали са с комини, но никога не бива да се подценяват военните ракети ,никога . А и на парад, бяха показани междуконтинентални ракети . Но като нищо може да си гръмнат някой кораб и после Северна Корея виновна . Те имат опит в лъжите . Никарагуа ,Залива Тонкин , Гренада ,Химическотоядрено и оръжие на Садам ,Бен Ладен - Тора -Бора , 11 септември. Залавяш го да лъже ,той започва да лъже три пъти повече.

155

Анонимен

преди 7 години

Това е т.н. фалшива новина . Тази снимка е същата от предишните ,,неуспешни изстрелваниия ,, Явно се опитват да ни водят за носа . А дали въобще са ,,изстрелвали ,,ракета ? Същото като новината за нападението на Северовиетнамските катери над американци в залива Тонкин .Както казват французите .-ЖУРНАЛОПИ И МЕРДИИ. Фалшиви и манипулаторски новини . от демократичната преса . Мирише на сяра .

154

Анонимен

преди 7 години

Краваристан има няколко кораба, които са за бракавуне, а бракуването на един такъв ядрен самолетоносач струва страшно много пари. Вече си затвориха и пътя с Мексико и не могат там да си хвърлят ядрените отпадъци ако си думнат сами кораба Карл Винсент и да кажат, че Ким го е ударил с някоя ракета със комин няма да се учудя.

153

Анонимен

преди 7 години

Аахаахахах...нали преди 2 седмици бяхте готови да ударите Ким Чен ако пак се опита да направи такъв опит, бе Бай Дончо? Що сега само казваш, че това не било добре за Китай? Нацапа ли гащите, фашисте?Ким Чен не те бръсне за слива, рижав каппуте...по-откачен е от теб ...

152

Анонимен

преди 7 години

Ким ако хвърли една вакуумна бомба над Йелостоун не краварника ами половината планета ще изчезне за какви балистични ракети дрънкате на твърдо гориво вие в час ли сте въобще некакъв краварски д.р.и.с.л.ь.о написал нещо и давайте да повярваменякой да е видял Ким да изстрелва ракети какво стана със климатичните промени администрацията на Обама прибра стотици милиони долари е тъй с един доклад.

151

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен177 На чужд гроб не плачи ....А нещо за геноцида над Българският етнос тук в Родината ни ???

150

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен .....29 трилиона 891 милиарда ......

149

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 156 ....... ЗАРАДИ ЦЕНИТЕ НА ТОКА ОТ АЛТЕРНАТИВНТИТЕ ИЗТОЧНИЦИ НА ТОК .... ВЕИ, ФОТОВОЛТИЦИ .ГАРАНТИРАНО НАТРЕСЕНИ ЗА 2 ГОДИНИ ГЕРП.

148

Анонимен

преди 7 години

ЮДЕО-МАСОНСКАТА КАШЕРНА КРАВЕФЕРМА Е В ИКОНОМИЧЕСКИ КОЛАБС С НАД 29,1 ТРИЛИОНА КОСММИЧЕСКИ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ...ЗА ДА СЕ СПАСЯТ ЙУДИТЕ ОТ ОБЯВЯВАНЕ НА ФАЛИТ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ОГЛЕЖДАТ КЪДЕ ДА ЗАПАЛЯТ ПОРЕДНАТА ВОЙНА,НО ТОЗИ ПЪТ ТРЯБВА ВОЙНАТА ИМ ДА СЕ ПО ГОЛЕМИЧКА И НАЙ УДОБНО Е ДА СЕ ЗАПЛАШИ С.КОРЕЯ ,КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ПРИТИСНЕ НАЙ ГОЛЯМАТА СВЕТОВНА ИКОНОМИКА -КИТАЙ ,КОЙТО ДЪРЖИ И НАЙ ГОЛЯМ ДЯЛ ОТ АМЕРИКАНСКИ ЦЕННИ КНИЖА,САМО ,ЧЕ ТОЗИ ПЪТ US Ч*ФУТИТЕ УДАРИХА НА КАМЪК С ДЕБЕЛИЧКИЯ КИМЧО

147

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен165 цветни и безцвенти ....по целият свят , А т.н. революция 1917 беше с внесени от чужбина елементи . Ленин от германците, а Лейба Бронщайн и още 3000 хиляди чи..фута от САЩ и Чи.фу.тските банки . И с т.н. червена революция започна погрома над Христос и Неговите народи от болшевиките - чи..фути . И Слава богу ,БИЧ БОЖИ- ВНЕСЕ РЕД

146

Анонимен

преди 7 години

От много туитване е изчуруликал чичака. Лошо Тръмпаров, лошо.

145

Анонимен

преди 7 години

Краварите са затънали до гуша в дългове, вече не могат да печатат толкова пари, защото ако напечатат двайсе и пет трилиона долара във инфлация на планетата няма толкова гори да ги осекат, че да направят хартията. Ако забъркат една нова война ще имат повoд да си искат още 5-6 трилиона заеми.

144

Анонимен

преди 7 години

Саудитска Арабия е "стълб на американската рамка за сигурност" заяви министърът на отбраната на САЩ Джим Матис, цитиран от Асошиейтед прес.