20

Шоп

преди 7 години

Аз съм ЗА.И освен това трябва да отпадне задължението за радиата да пускат българска музика.Защото в момента българската музика са некви рапърски гнусотии.Аз имам и по-напреднала програма - рапърите "творци" да се пречукват по тъмна доба и да се мятат в канавките, но за това друг път.

19

Анонимен

преди 7 години

моля който вообще не може да пее,не може да пише стихове,не е ходил на концерт на веско , да бъде по- внимателен с коментарите!

18

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам как им давате гласност на глупостите на подобни изпълнители? Явно ако зависи от тоя трябва цял живот да слушаме БГ естрада от 60-те до 90-те години на двадесети век. Долу интернета и технологиите и новите изпълнители. Световна забрана за композиране на нова музика! Да се крадат само италиански, френски и руски песни, на които да им се сменя текста с български такъв! Присъствието на концерти на В. Маринов да бъде задължено със закон!

17

187

преди 7 години

бахахаа, а вие защо цензурирате неприятните коментари за този виден гербав? М?

16

Анонимен

преди 7 години

До АзъНа Веско качествено му е единствено само потенето!

15

Анонимен

преди 7 години

Весо-о-о-у,много си некъдърен на сцената! Ставаш единствено за щатен оплаквач,ша знаиш!!!

14

Анонимен

преди 7 години

Явно ще се лее много пот от комгерберасткия лакей.

13

Азъ

преди 7 години

Какви бубу, какво потене, какви глупости са ви в олигофренските кратуни. Половината пишете с по 5 правописни грешки. Аман от *** с клавиатури.Веско е напълно прав за всичко. И псувните не са за изразяване на негативни емоции, а за изразяване на вългарната простащина и липса на речник за изразяване на негативните емоции.Айде махайте си гнусните ръце от качествената музика и си псувайте под монотонните транс ритми.

12

Анонимен

преди 7 години

А, неговите текстове какви са ?"Буба лази, буба лазиМилиция ни пази !"

11

Анонимен

преди 7 години

Кой плаща билетите за концертите на Веско?На последният концерт залата беше пълна с зрители,които бяха получили безплатни билети.Отделно имаше едни агитки,които крещяха,че Веско е Бог.И на тях бяха платили доста,за да се излагат публично.Като се прибавят и платените интервюта по всички телевизии и най вече излъчването на концерта,сумите стават огромни.

10

ненормалник

преди 7 години

Този съвсем го тресе критическата и липсата на фенове. Това се нарича конкуренция! Веско има малко фенове, които малко по малко умират. Всеки има свой вкус - аз не харесвам "шлагери", нито чалга или рап, но слушам метъл, джаз и транс. Всеки има своите вкусове и не виждам защо трябва да се налага нечий вкус/стил над друг. Като се е притеснил толкова за младите - да направи рап или поп песен с хубав текст и съвременен аранжимент и звучене, което да се хареса на младите... НО НЕ МОЖЕ, няма усет!

9

Активист на БКП

преди 7 години

Пречат ти псувните !!! А като прибираш хилядарките от предизборните концерти на ГЕРБ ,питаш ли как се възмущава обикновеният българин,бе Микроязовир ?

8

ПОТНА ЖЛЕЗА

преди 7 години

Е КАТО ГО ГЛЕДА ЧОВЕК , КАК ДА НЕ ГО ПСУ.ВА !!!!?

7

Анонимен

преди 7 години

Този се побърка.Псувните се използват за изразяване на негативна емоция.

6

от мен

преди 7 години

неприятен човек

5

Тенекиеният Орфей 87

преди 7 години

Ценителите на истинската музика искат цензура: Не може масираното потене да е форма на сценично поведение!

4

анонимен

преди 7 години

Обърни се към родната полиция.

3

Анонимен

преди 7 години

I toja besche bkp sefa na zezku zuzkata i gerb pee pava4a tapia bg narod mu hidi na konzertite na todi isputen dart pava4 ba jivkov peesche saachto

2

Анонимен

преди 7 години

Е какво толкова има против рапа? :/

1

zeus

преди 7 години

Със завръщането на ГЕРБ ще се наложи да изтърпим и завръщането на партийния им бард :)