46

Анонимен

преди 7 години

До БобиЕдинствената надежда на Боби е че СК е по добре защитена отколкото летищата на Асад. Само че съсвсем скоро ще разбере че нещата там са много по-зле отколкото ПВО-то на руснаците в Сирия ако изобщо може да се говори за подобно нещо при руснаците.

45

Анонимен

преди 7 години

До БобиБоби, много си *** Боби.

44

Анонимен

преди 7 години

САЩ удариха 2 японски града с атомни бомби, НО сега САЩ и Япония са си най-близки съюзници в тихоокеанският регион.Защо?Ами просто японците смениха предишното си имперско държание и репчене (типично за диктаторски, сатрапски режими) с цивилизовано и основано на взаимен интерес, търговия и разбирателство, демократично развитие.Резултатите са очевадни, дори за форумните му.рзилки - Япония е икономически гигант, хората там живеят средно по 85 години и всичко това без военна сила.

43

станой извини ме

преди 7 години

До Анонимен"НА ФАЛИРАЛИЯ ЦИОНИСТКИ КРАВАРНИК................."Вземи един топ тоалетна хартия да си забърсваш пяната от устата че много хвърчат брызги около теб.

42

Анонимен

преди 7 години

С ядрено оръжие Сащ изтриха от лицето на земята два града в Япония просто за кеф. Там не е имало нито заводи за оръжие, нито военни подразделения. Сащ излъгаха, че в Ирак има хим. оръжие и избиха един милион иракчани. За останалите мизерии по света да не говорим, че няма да стигне мястото. Не се спират да "демократизират" планетата. Като демократизираните плащат с милиони жертви.

41

Анонимен

преди 7 години

Скоро ще замирише на печено чучхе, че главния чучхист какъвто е мазен има да цвърчи та ще чуе чак в Китай и Русия.

40

До Ангел

преди 7 години

Глупи,ако процесът на мислене не ти беше чужд,може би щеше да знаеш,че атомното оръжие е сериозен възпиращ фактор!Дай си труд да четеш и ще разбереш,че когато има риск от използването на такова,всичко се свежда само до закани-примери много!Последният такъв е и ситуацията на Корейския полуостров!Така че глупавите си писания знаеш къде да си ги поставиш!

39

Ангел до 46

преди 7 години

Ми дай тогава всички да имаме Ядрени Бомби!!! "Умнико" Знаешли какво ще стане тогава.Всеки военен конфликт като Религиозната Война в Нигерия ,ВОйната в Судан и десетки други локални военни конфликти ще свършват с Ядрен Апокалипсис!!! Ако в главицата ти имаше малко мозък щеше да помислиш в тази посока преди да пишеш!

38

до 42

преди 7 години

Глупи,СК от години си имат истинска Атомна Бомба!Както от години и Израел има такова оръжие!Само не разбирам каква е разликата,та едни да имат,а други не?

37

до 43

преди 7 години

Е бах тоя мерник! Ти въобще наясно ли си с Географското разположение на Северна Корея!

36

до 43До Комунизолюбц

преди 7 години

Ти глей некоя ракета да не падне у софето, че тогава ще гледаме по телевизията лунен кратер.....

35

До Комунизолюбците

преди 7 години

Ох колко ще ми стане кеф 1 сутрин като се събудите всички и медиите гърмят че СК е заприличала на Лунен Кратер.Да! Точно 1 нощ им трябва да Американците да го направят.Тогава Искам да ви видя по форумите.ХАХХАХАХ Направо ще се изпразня от кеф!!!!

34

Анализ

преди 7 години

Бой по тези който развиват Ядрена Програма.Атомно оръжие не трябва да имат.Ако СК е към края на Ядрената си програма.АКо не се направи нещо до 1 година ще разполагат със истинска Атомна Бомба.Ако те имат.Редица други страни ще решат и да те стават Адрени.Като Турция на пример! Риска от Ядрен Апокалипсис ще се увеличи многократно ако всеки почне да развива Ядрена програма

33

Анонимен

преди 7 години

Колко детски софииски евроатлантически драсканици. То затова БГ е толкова пропаднала и придължава да пропада. Умните напуснаха и напускат а безмозъчните и крими контингента отиват в софия.

32

Анонимен

преди 7 години

ПРО е предназначена да унищожава ракети в трите етапа на техния полет. Непосредствено след изстрелването в техния апогей и при приближането им към целта. Ефективноста и при всеки от тези етапи е 90%. За първите 2 етапа са достатъчни корабите и подводниците около СК, но за третият етап е нужно допълнителното разполагане на елементи ПРО и в самата ЮК. Който поне малко е запознат с математиката знае че това гарантира прихващане унищожаване на 728 от изстреляни 729 ракети.

31

Анонимен

преди 7 години

Русофиилистик-путиинофилистиите реват на умряло :) Като бъде завършен този противоръкетен щит и другия в Европа, Русия ще е заобиколена отвсякъде. Чакаме вой на умряло откъм изток :) Какъв прекрасен старт на днешния ден!

30

Ангел

преди 7 години

Южняците се готвят за война.Ракетния щит по никакъв начин няма да бъде затруднен от тромавите и нискокачествени ракети на Севера.Проблема е друг.Ракетния щит ще ги свали в последната им фаза на полета,както пише.Атомна ракета свалена в последната фаза на полета означа че Радиацията ще се разнесе в атмосферата над ЮК.А това със сигурност ще даде някакви негативни последици за природата и населението.САЩ не трябва да позволяват на Севера да изстреля Атомна Ракета.Вярвам че могат да го направят.

29

Анонимен

преди 7 години

САЩ и Русия и Китай могат да развиват ядрения си капацитет. Празни приказки ли говорим или как?

28

Ясно е

преди 7 години

че СК няма как да удари САЩ,но каквито и системи да разполагат,трибуквието да си скъсат,ЮК е пиши бЕгала!Пък и самураите може да отнесат нещичко!Те всъщност имат сериозен опит благодарение на техните приятели американците!

27

Анонимен

преди 7 години

Ким това Ким онова, ама вече 2-ра седмица стои и си кротува. На вчерашните тържества по случай 85 години чучхенска армия не изтреляха нито ракета нито направиха ядрен опит както тръбяха преди това. Ким се задоволи да пуца само с гаубици модел 1938 одина.