139

Анонимен

преди 7 години

Какво ни донесе америка, гей общност...---------- Първата гей-общност, която видях наживо, бяха няколко комсомолски активистчета, които се затваряха в Димитровската стая да си бъркат по дупките. Пък аз, честно казано, и досега доволно си поеббвам само женско.

138

Ангел

преди 7 години

Колко заблудени Комунизолюбци има в този форум.Това от една страна е добре! Колкото повече заблудени има в тази държава, толкова по лесно останалите ще прогресират на техен гръб!

137

Поручика Балканец

преди 7 години

Тоя с обърнатите джуки и дръпнатите очи ми мяза на български русофил, кога се пеняви на американците. Той обаче е доста по-чистоплътен и все пак има некакво образование.

136

luckyman

преди 7 години

Майтап, майтап, ама стига и една ракета да стигне до Йелоустоуна и тогава си такова таковата....

135

Анонимен

преди 7 години

Корейска ядрена зима все някъде ще има! Понеже не могат да стигнат до краварите, ще ударят аборгиените- те и без това си живеят в пустиня, що пък да не е ядрена! И тогава минералната ни вода ще стане по- скъпа от хамириканското злато, а бай *** ще стане и воден крал, който самият Посейдон го е галил по тиквата!

134

Анонимен

преди 7 години

До Зозо 155 Това е така,защото червените прасета не работят нищо друго,освен да хейтват нормалните хора в нета,срещу малко рубли"

133

Анонимен

преди 7 години

Русия,Иран и Китай,използмат ненормалника от Пхенян,за да заплашват САЩ.

132

Зозо

преди 7 години

Тоя сайт се е превърнал в путинско-комунистическа клоакка!Ако ще да напишете 1000000 еднакви коментара все тая!Санирането продължава, ай създраве!

131

Анонимен

преди 7 години

До НоаАми то като 20 години не можеш да победиш, нормално е да си спретнеш едно обществено брожение, та поне да се оттеглиш с чест.

130

Анонимен

преди 7 години

До 133 АнонименМного си зле с мисловната дейност. Сигурно си роден след 2005 година.

129

Анонимен

преди 7 години

До 147 Най-милитализираната държава в света, добре но войните днес , се водят с технологий , не с масовост.

128

Айдахо

преди 7 години

До 147Няма доказателства , че Северна Корея разполага с ядрено оръжие.

127

Анонимен

преди 7 години

Единствената непобедима държава е РУСИЯ .Сащ са скрап. Наполеон и Хитлер са си мислили същото като сащ уви.

126

Ноа

преди 7 години

До 143Виетнам е загубена война без загубена битка. САЩ се оттегля от Виетнам единствено заради масовите протести в Америка , срещу виетнамската война. САЩ не са се предали реално. Но губят по правилата на войната така да се каже.

125

u4en

преди 7 години

Никаква война няма да има! Китай си гледа търговията...Япония и Ю.К. бизнеса..А Русия обмисля продажбата на Сибир и Курил. острови! Координатите на стартовите площатки и военни обекти са в паметта на ТОМАХАВКИТЕ....военните сателити на САЩ са с коригирани орбити. А както в Сърбия първо ще ударят ТВ и радиото за да няма пропаганда и вс. ще свърши за час....следва народа и обединена Корея !

124

до 133 от славянин

преди 7 години

Наистина ли - на цялото сатанато му трябваха 78 дни бомбардировки, за да победят ''световната военна сила'' Сърбия, а сега сащ щял да победи най-милитаризираната и ядрена на това отгоре страна в света за няколко часа без да даде нито една жертва!? Холивудските ти фантазии нямат нищо общо с реалността, ''демократче''!

123

Анонимен

преди 7 години

После да не стане "Да би мирно седяло, не би чудо видяло!"Корейците нямат ли някакъв аналогичен пословичен израз?

122

До 142

преди 7 години

Всъщност сащ са един спукан балон. Имат огромни заеми и живеят на гърба на другите народи. Технически са напълно неграмотни. Само за последната седмица им паднаха един хеликоптер убивайки няколко човека а на скоро и изтребител ф18 от самолетоносача. Не могат да направят и консервна кутия читава ,камо ли нещо свястно. Те са като една остаряла *** и нищо повече. Вътре в страната се избиват помежду си в училища и молове. Напълно деградирала индивиди. И по добре изобщо да не съществуват. И така и

121

Анонимен

преди 7 години

САЩ не си взе поука от Виетнамската война. Тези дръпнатите са като котки, надъхани и с промити мозъци. Ще им видят сметката за нула време.

120

Анонимен

преди 7 години

Еми айде... откога чакаме...