94

Анонимен

преди 7 години

Шест месеца без ТИКВАТА , СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ , шестте щастливи месеца на клета България !

93

MAKEDON

преди 7 години

Ahahahahahahahaaaaaaaa i ovie se PATRIOTI be..... abe ajde

92

Анонимен

преди 7 години

УЖАС! ЛИЦЕМЕРИЕ ! БЪЛГАРИЯ БИЛА НАД ВСИЧКО .....ИЛИ СТАБИЛНОСТ .....ТЕЗИ ЛОЗУНГИ ЗАСЛУЖАВАТ В СТИХ ДА ГИ ОПИШЕШ ИЛИ В КАРИКАТУРИТЕ НА ЧАВДАР НИКОЛОВО ,КОИТО ВЕЧЕ ГИ ПРИЕМАМЕ КАТО ЕЖЕДНЕВИЕ И НЕ ПРАВЯТ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА НИКОГО....НАРОДЕ СПИШ ЛИ ? ? ?

91

Герберски патриоти

преди 7 години

И дума не може да става да се сравняват тези лакеи с президента!Ако бяха такива патриоти, нямаше да се коалират с мафията ГР'ОБ, а щяха да настояват за разследване на тяхното управление, съд, сурова присъда и затвор!Партия, на която ДОСТ им дойде дюшеш за да има на какво да стъпят за да отскочат на изборите, естествено не без заблудения бивш електорат на герберите, настоящ на патрЕотете...

90

Анонимен

преди 7 години

И патриотите и президента нямат власт да променят България

89

стабилни сме

преди 7 години

На първо място сме по смъртност в ЕС.

88

Анонимен

преди 7 години

До Хр. БотевНо не своята душа братя а душата на народа.....Това е най-важното от стихотворението ,което гарантирам че от всичките 240 депутата по-вече от половината не знаят ,но са на ти с далаверите и затова България е на този хал. Ама какво да си говорим след като начело на властта е......

87

Хр. Ботев

преди 7 години

Патриот е, душа дава...

86

Анонимен

преди 7 години

ПАК СЕ ГОТВИТЕ ДА СИ УПРАВЛЯВАТЕ КАКТО ВИ ВОДИ БОРИСОВ И ГОРАНОВ И НЕ СЪЗНАВАТЕ КАКВА ЗЛОБА СЕ АКОМУЛИРА В НАРОДА .И СПРЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА СТАБИЛНОСТ И ДА ПЛАШИТЕ НАРОДА ! СТАБИЛНИ СМЕ В КОЕ ПО-ТОЧНО? В БЕЗУМНО НИСКИТЕ ЗАПЛАНИ И МИЗЕРНИ ПЕНСИИ И СЪЩЕВРЕМЕННО УВЕЛИЧАВАЩИТЕ СЕ РАЗХОДИ ЗА ВЛАСТ,ОХРАНА И ГЛЕЗОТИИ,ИЛИ МОЖЕ БИ СТАБИЛНОСТ В ПРОДЪЛЖАВАЩАТА СЕ НЕНАКАЗАНОСТ,ПРЕСТЪПНОСТ,БЕЗПРАВИЕ.В КАКВО СМЕ СТАБИЛНИ ПИТАМ АЗ ? ЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА И НАРОДА МИ СЕ ВИЖДА ,ЧЕ НЯМА ДА ГИ ИЗТЪРПИ ОТНОВО И ОТНОВО С ЕД

85

чудя се

преди 7 години

Защо ДПС и ДОСТ не се обичат и за какво се борят?За евроатлантически ценности, или за мангизи?То май е едно и също?

84

Анонимен

преди 7 години

Другите "патриоти" не ги понасям,но е добре,че ВМРО са във властта,а не извън властта,макар че те няма да управляват,защото има толкова правозащитни организации,а няма кой да защити българските граждани или да им реши проблемите.А БСП+ГЕРБ=БКП се интересуват повече от далавери.ГЕРБ обаче направиха много в културата,археологията и реставрацията,което не може да им се отрече,но и теглиха големи заеми.А какво стана с българския "Лувър"?

83

Анонимен

преди 7 години

Абе за червените олигарси разбрахме, ами някой да каже кой и как си дружка с останалите такива- Цветелина Бориславова, Вальо Златев, Кирил Домусчиев, кой праща SMS за рождения ден на Иви Прокопиев, а да не забравяме и Пеевскизащо едно име се набива ясно, за трети път министър председател на олигархията

82

Меди е за премиер.

преди 7 години

Безспорно най-големият им успех е, че ИЗХВЪРЛИХА ДПС от Парламента!Не е вярно. ДОСТ е факторът да нямат 37 депутата плюс БСП бяха пак щяха на власт.ДОСТ ги спря никой не отчита не гласувалите от страх в районите.Много грубо ги анематоса статуквото.

81

Анонимен

преди 7 години

До 80... a и братята роми срещу 50лв....-:)нещо за контролиран вот да си чувал?

80

Анонимен

преди 7 години

Радев е военен, за разлика от ПлевнвеФ и Боко.Очаквам Росен Плевнелиев да обяви, че е чел Винету.Може и него да го нарекат генерал, както стана с Боко ***.

79

Анонимен

преди 7 години

ergtege

78

смЕх

преди 7 години

Не знам как точно се мери патриотизма, ама дано не е точно като тях, че нещо уравниловките не ми харесват.

77

Шахматисти

преди 7 години

Свинаря Гергов лично поканил Радев в ЦУМ да му гледа на турско кафе! Шах и Мат!

76

интересно...

преди 7 години

Защо по всички медии върви постоянно плюене срещу Патриотите?Единственият начин да направят нещо добро за народа е да настояват да влязат в управлението, имайки министерски постове.Безспорно най-големият им успех е, че ИЗХВЪРЛИХА ДПС от Парламента!

75

БСП са гад.ини

преди 7 години

До тролчето. Твоето *** лично мнение няма никакво, ама никакво значение. Ако ГЕРБ са такова ужасно зло, защо мнозинството ги избра за ЧЕТВЪРТИ ПОРЕДЕН ПЪТ да бъдат първа политическа сила? Защо, бе гал.фон? Защо? Само не ми казвай, че ти си умен, а другите са глупави и затова. Ако имаш малко интелект, направи си труда да видиш статистиката кои преобладаващо гласуват за ГЕРБ - младите, образованите и българите в чужбина - това говори ли ти нещо?