57

Анонимен

преди 7 години

Този е същият като Плвнелиев - американска ***! Забрави кой ги освободи от фашистко робство през 1945, забрави за патриотизма и се продаде на американците за жалки центове!

56

до 64

преди 7 години

Ами през оная работа ми е. Въобще не си правя труда да гласувам. Последно съм гласувал за СДС през 1997 година. От тогава съм разочарован от всичко и от всички в БГ и въобще не гласувам. Осигурен съм от така наречената реституция, да е жив и здрав дядо ми.От време на време влизам по формите да дразня гереберастите, защото това за мен са си бивши ***, ама от тия най-простите.

55

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

ПРОТИВ ТРЪМП САМО КОМУНИСТИ

54

Анонимен

преди 7 години

До до 57 - То е благодарение на тъпия материал. Не забравяй, че не Борисов бие БСП, а хората които гласуват за него. Без тях е нищо...Е, нали вие острите седите сега и смъркате секретите си! Със здраве!

53

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До АнонименА синките по *** на бсп сигурно са от Доган.

52

Анонимен

преди 7 години

Цветан Цветанов към Бойко Борисов :-Шефе имам една добра и една лоша новина с коя да започна ?-Ами давай първо добрата, че отивам да поритам мачле в Бистрица и да не ми разваляш настроението.-Добрата новина е че отново спечелихме изборите.-Браво, Цецо знаех си че си добър. А лошата ?-Лошата е, че пак никой не е гласувал за нас.

51

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

РУСНАЦИТЕ ОЧАКВАХА, ЧЕ ТРЪМП КАТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ПЪРВО ЩЕ ИМ ХАРИЖЕ ЕВРОПА ДА ИМА КЪДЕ ДА ХОДЯТ ДА ПИЯТ И ДА ПРАВЯТ ПРОСТОТИИ, ПОСЛЕ ЩЕ ГИ ПУСНЕ В САЩ ДА СИ КРАДНАТ КАКВОО ИМ ХАРЕСА, А ОТГОРЕ НА ВСИЧКО И ПАРИ ЩЕ ИМ ДАДЕ ДА ИМАТ ДА СИ ХАРЧАТ.

50

Анонимен

преди 7 години

Борисов никого не бие. Да се благодари на Цветанов за фалшификациите, които прави непрекъснато.

49

до 57

преди 7 години

То е благодарение на тъпия материал. Не забравяй, че не Борисов бие БСП, а хората които гласуват за него. Без тях е нищо. А те го правят защото са прости като него и така избиват комплекса си. В смисъл - нещо като абе и аз може да съм ***, ама виж пък и премиерът не е много по-умен.

48

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Само мога да се смея на глупостите на комунистите по адрес на Тръмп.

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - Просто е един клоун в политиката. Нещо като аналог на Бойко Борисов.Бе клоун Борисов, ама всеки път бъхти бе-се-*** като маче у дирек, какви са те тогава!

46

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До КутевБРАВО ДРУГАРЮ КУТЕВ ХАХАХАХАХАХАХАА

45

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТВ САЩ ТРЪМП КАРА ВЛАКА. И ТРЪМП КАЗА ТОВА НА ПУТИН ДИРЕКТНО.

44

Анонимен

преди 7 години

Този се оказа егаси и предателя! Нали уж беше истински патриот русофил? И какво се оказа - че не е патриот русофил, ами е американска ***! Народен съд за такива! Дано американският народ се събуди накрая и да го вкара в Белене за национално предателство!

43

Един от Северозапада

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА Вестник "Тереграф", от миналата седмица. Ясно показана и описана схемата за закупуване на българско оръжие, превозването му, от Бургас, до Джеда, Саудитска арабия, и после-снабдяването на ИДИЛ и "Свободната опозиция".9склада, с оръжие, пленено от армията на Асад, с произход от България.За това-тук и никъде никой май не смее да говори. От нас не купува директно С.арабия а три Американски фирми, директора на Сопот е сниман с тяхни хора.До тук с откритата политика наТръмп и Америка.

42

Кутев

преди 7 години

Спокойно, хибриди!В чекмеджето имаме доказателства как руските хакери помогнаха на Тръмп да спечели изборите! Ако този прекалява много с предателствата, ще ги извадим, ще го свалим и ще си сложим Хилари на власт!

41

Анонимен

преди 7 години

Спомням си някога БеКаПарите как най-обичаха глезотиите на запада и да учат там , а те си останаха прости и недоучени *** БеГееца цял ден се тупа в гърдите и вика аз съм най-умен ,най-знам, най-мога и най-разбирам всичко , а БеГееца е на дъното най-умен пък на дъното май излиза ,че БеГееца е най-***.

40

Анонимен

преди 7 години

Не са заблуждавайте че от този нещо зависи. Прави каквото му кажат.Еврейското лоби от 13 фамилии управлява САЩ вече 30 години.

39

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е удобният за военните корпорации, които управляват САЩ. Президентът е само пионка в светлината на прожекторите.По същия начин в БГ Бойко Борисов е удобната кукла на Олигархията в сянка, която го създаде и управлява от Сянката, популярна като Задкулисието.Да не говорим, че си е роден клоун, което пък забавлява масите. И е *** като тях, затова го харесват.С две думи - стопроцентов баланс.

38

Анонимен

преди 7 години

Kude tursite Boiko pod morkova na syanka