12

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че скоро САЩ ще останат сами....по-сами отколкото са били досега....

11

Еххх

преди 7 години

А какъв би бил светът само,ако всички тези пари се харчеха за благото на света....Стига бе това е ненормално,на година се харчат по 1 трилион долара за оръжия,тия наред ли са?Що за психопати управляват тая система?

10

Анонимен

преди 7 години

ТУРЦИЯ КУПУВА РУСКИ ПРОТИВОРАКЕТНИ КОМПЛЕКСИ ВМЕСТО АМЕРИКАНСКИТЕ ПЕЙТРИЪТ

9

Анонимен

преди 7 години

Не е важно кой е с най-голями военни разходи, а този с най-голями военни приходи. Като погледнеш, остават само две държави - една настоящ лидер и една бъдещ. Има още две, ама те не са в списъка.

8

1

преди 7 години

За какви мащаби става въпрос, особено при американците 0.о Могат да изметат онази терористична групировка за по малко от час, но..........,както се казва в Б-я "интереса клати феса".

7

Анонимен

преди 7 години

Рушофилството да се поготви за як пердах както при смъртта на СССР, само че този път ще приберат на Русия всичките атомни бомби и ще я разпарчетосат поне на 10 парчета. Вендетата наближава.

6

смЕх

преди 7 години

Защо така в такива наведени статии за едни се посочват какъв % от бюджета представлява заделената сума, а за други само сумата като между другото не се отчита за тези пари какво може да направи всяка страна по отделно. Производството на оръжие при краварите струва едно, а при другите друго така, че това не е кой знае какъв критерий на края може да се окаже, че за много пари си останал само по бели ***.

5

kokospa

преди 7 години

руските военни разходи са в пъти по-големи тъй като в тях НЕ са включени разходите за заплати и пенсии на военните,разходите за разработка,изпитания,отчисленията за машини ,сериозният брак и неодобрени образци,нулеви серии и т.н.на фона на буксуваща икономика разходите на РФ за армията достигат РЕАЛНО 14-17%от БВП!Което само досъсипва икономиката и социалната сфера!Честито!!

4

друго няма

преди 7 години

Тия се готвят за война!

3

Мечтател

преди 7 години

Еех, да можеше пак да накараме българите три пъти повече за петрол и газ и щяхме да си направим три пъти повече атомни бомби и армати!

2

а така!

преди 7 години

да се въоръжават пияндурите, да фалират!

1

Анонимен

преди 7 години

Хах Русия!?$45 млрд за тази година.Изместили дръжки.Русия отива в девета глуха.