198

шматка

преди 7 години

До 233Ох на батьо.Даже и не проумяваш квко ти пишаИЗБОРА Е ТВОЙАко си избрал да бъркаш в кофите- бъркашАко не искаш - варианти многоДавам ти простичък примерМного пенсионери получават ниски пенсии( и твоя ком. не беше цвете.Баба ми вземаше 45 лв пенсия.)Защо не си продадат големите апартаменти и да купят по малки.Разликата ще им осигури малко по добър живот.И понеже говориш за рвтинията на Тато кажи- колко хляба можеше да си купиш с мин.заплата на НРБ и колко сегаХехе хареса ли ти задачк

197

Анонимен

преди 7 години

Дали Тато е правил разлика мужду Опел и ....VW...и кола и джип??!

196

КОФТИ ВАРИАНТ

преди 7 години

ТЕЖКО Е ДА СИ СВ.И.НЯ.......И ДА НЕМА КОЙ ДА ТИ ЗАБЪРКА ......

195

шматка

преди 7 години

До 230ВЖ имаше проблеми и с алкохола.Големи проблеми.ВЖ и още двама изнасилиха брутално момиче на Зл Пясъци и ги покриха.Хората които знаеха за тази история бяха отвратени.

194

Анонимен

преди 7 години

До шматкаДобре бе, сладур.Хайде сега *** и погледни зад резиденциите на властта. Хайде обясни на ровещите в кофите, колко е гадно да си доволно нахранено прасе и е далеч по-добре и по-демократично да си прасе, което рови в кофите. Обясни им за избора. Обясни им колко е гадно да си длъжен да ходиш на работа (и да ти плащат) и как е много по-добре топлофикация или банката да ти вземе жилището за неплатени сметки.Давай, обяснявай. Извисени душици сте вие..Свобода та свобода..А народа гладен..

193

Анонимен

преди 7 години

И защо чак сега се разприказва тоя шофьори ? Значи, га яде кифтета при Тошо, всичко беше точно, сега Тошо бил лош... Изобщо не му вярвам на тоя!

192

шматка

преди 7 години

До 226Вярно хехе.Съмнявам се дори VW по това време въобще да са произвеждали джипове.Децата на властимеющите харесваха италиански и френски коли.Владко имаше АлфаРомео.Заради тази алфа пенсионираха баща ми преждевременно.

191

Анонимен

преди 7 години

До agСилен материал друг път. Тоя "генерал" що не се обади, докато Тошо беше жив? Защо до смъртта му никой не успя да го осъди за разхищение на средства или за кражби? Нали уж имало хиляди "свидетели", които сега се скъсват да пишат мемоари, а иначе се криеха като шушумиги?Истина е, че имаше привилегировани. Истина е, че Владимир Живков имаше проблеми с хазарта. Ама съвсем да се пишат глупости и да се изсмукват истории....

190

Анонимен

преди 7 години

При бай Тошо нямаше гладни, жадни и бездомни. Всеки имаше работа и ядене. А сега е пълно с хора, които ровят по контейнерите за огризки от храна. Това е разликата между Социализма и "демокрацията".

189

шматка

преди 7 години

Право го е казал човека но за чугунените глави които никога не са поглеждали зад оградите на резиденциите е трудно да го възприемат.Те си мечтаят за билетчето от 6 ст и евтините кюфтета.От евтини хора евтини мечти .За тях свободата означаваше да отидеш до село.Всички бяхме посъавени на едно ниво и всички бяхме доволни от това.Прасета.Когато са нахранени грухтят доволно в малката си *** и не искат и да знаят че може да има и друг живот.Днес всеки може да си избира живота.И да го гради.Сам.

188

ШЕ ЧАКАТ ,БЕ...ХА,ХА

преди 7 години

....У СОФЕТО Е ТАКА --------ама ...НА СЕЛО Е ЕФТИНОООООООО....ХА,ХА,ХААААААА....НА ВАС -------БАБИТЕ ВИ ОТ ПАРИЖ ЛИ СА...?!!!

187

Анонимен

преди 7 години

"При посещението им в заводите на "Фолксваген" Живков се сдобива със скъп джип".Я пак? Може ли марката и моделът на джипа? И то VW!!!!! Допреди 2000-та джиповете в Европа никой за нищо ги нямаше и понятие като луксозен джип е оксиморон.А в България преди 1989 джипката беше синоним на военните и на агрономите. Някой представя ли си бай ви Тошо, който се движеше със служебни Чайки да има "луксозен джип"? Че това си е жива обида, поне да беше мерцедес, по онова време това беше гъзарията.

186

Анонимен

преди 7 години

До 187 лъже или е пиянСега не се чакат 20 години. сега се чакат 1 000 258 години.

185

м, да ...

преди 7 години

До Резерват комунистЗа някой колата е втората кожа! :) пп. коли над 15т год- трябва да се забранят, както и изцяло ползването на лични автомобили в населените места! в градовете да се движат единствено от леките авт. - такситата! Айде стига дишали мръсния въздух и бягали да имате реален контакт със себеподобните на улицата!

184

ag

преди 7 години

Много силен материал. Хубаво е да се пише за тези неща. Какви са, всеки си прави изводите.

183

Вожда

преди 7 години

Облагодетелстван от онази власт е и бащата на Бойко - Методи Борисов. Във времена, когато хората в НРБ нямаха телевизор малкия Бойко има собствена видеокамера последен за времето си модел, с която си прави филмчета с другарчетата по социално положение - дечицата на Властниците.Това детенце тогава днес е Нашия Вожд, на който ние ръкопляскаме и искрено се възхищаваме.

182

АМИ , ДА....217...

преди 7 години

ГЕРМАНСКИ АВТОМОБИЛИ ЗА НАРОД ,БЕ.....НЕ СЕ ЛИ РАДВАШ??!САМО ВИЕ ОТ ЦК /БКП ли искате да карате "ФАШИСТКИ АВТОМОБИЛИ"...??!ЗА ВАС/ сега /....САМО РУСКИ -----ЛАДИ,ВОЛГИ ... И ЧАЙКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

181

187 лъже или е пиян

преди 7 години

До Сега крадат наглоКупоните в студентския стол струваха 35 ст, а не 5 ст.За 5 години се завършваше висше образование,като в някои ВУЗ-ове освен специалността, която са те приели, се взимаше и т.нар. втора специалност (с 3, 4 или 5 изпита, даваше право да бъдеш преподавател, но само в училище) - втората специалност не беше второ висше!За апартамент в голям град се чакаше поне 20 г., дори когато вече са ти се родили деца.Не си излъгал за билетчетата от 6 ст и за цената на картите за почивка

180

Анонимен

преди 7 години

До Резерват комунистКреНвирши се пише с "Н".Акъл от неграмотници не искам.Не знам откъде се пръкнаха сегашните ви управници. Гледам, всички са на по 10-12 годинки, нали? НАЛИ? НАЛИ? НАЛИ? НАЛИ?

179

Анонимен

преди 7 години

Oсвен спомени, DW да публикува и някакви доказателства. Браво на Бай Тошо - купил пет(десет, двадесет...) "западногермански" аФтомобила! И к'во? Днес купуваме ХИЛЯДИ такива аФтомобила на едни други, демократи, "патриоти", "европеисти", "гербеpиcти", а Дойче веле мълчи като немска *** пpед червеноармеец на 08.05.1945-та...