40

Сандокан

преди 7 години

Само 78 ?!?!?!? Ъъъъъъ ... тук трябва да има някаква грешка!

39

Анонимен

преди 7 години

Честит рожден ден,Лили!Много здраве и още хубави песни.

38

Лора

преди 7 години

Велика е. Невероятна. Изключително харесвам музиката и и се възхишавам на силата и енергията която има. Пожелавам и здрав и да е много щастлива.

37

Негодници!

преди 7 години

"Лили Иванова на 78 години"... С какво явно злорадство се съобщават годините и,все едно,че са порок и е срамно човек да бъде възрастен...Засрамете се неграмотни писачи! На разни чалгаджийки,телевизионни водещи и всякакви други кифли никога не споменавате годините им въпреки,че са млади а на Лили със нескрита злоба и ги клюкарствате,та и вицове за възрастта и... Това единствено показва колко сте безпомощни,жалки и никому ненужни!Ще си умрете във невежество и забвение!Поклон пред Лили Иванова!

36

Анонимен

преди 7 години

Тя е явление. Нито една друга нейна бг "колежка' не може да й съперничи. Подробностите са любопитни, но жълтоневалидни.

35

Българка

преди 7 години

Лили е най-великата - поклон.Жива и здрава!Песните ти и днес се слушат,изпълнени със смисъл и мелодичност.Къде са днешните изпълнители дето дори текста не можеш да разбереш.НЯМА ДРУГА И НЯМА ДА ИМА КАТО ЛИЛИ!

34

:)

преди 7 години

Изключително постна и клюкарска статия, за звезден рожденник. Определено си личи, че авторката не й е почитателка. Кой го интересуват, браковете й, кой й е бил кум, кой сват, за починалите деца в семейството да не говорим. Жива и здрава, Лили Иванова, нека да твори :) и да радва публикта си!

33

Анонимен

преди 7 години

До Сократис 37Щом сте я осиновили нека барем ви радва! Мен лично ме радват по-изискани и естетични неща! За джасаление в диспансер "България" има само евтини имитации и рамена-повдигачи!

32

Сократис

преди 7 години

Лили си е Лили, и друга като нея няма да се роди! Поклон пред таланта и, и дано е жива и здрава още, за да създава и впечатлява със своето истинско и неповторимо изкуство!

31

Анонимен

преди 7 години

До АА 22Няма! Леля Преславка ще и удари една цица-панасерка!

30

Анонимен

преди 7 години

Ей сегичка Вучков ще ви докаже колко е велика и колко дипломи е надиплила! Като него! Абе де що е пост-комунистическа "звезда" е винаги некачесвено или по-качествена за износ!

29

morelini

преди 7 години

Нещо се бъркате....тя е малко по стара.....

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29Чакай сега! Само не си мисли че е била по-голяма звезда от нашия велик вожд и учител фараона Тошо-Тутан-Янко-Камун-Озидриз 1-Ви! Той много я обичаше ама само да разбереше че се цани за по-голяма звезда от него щеше да има марш у пирамидата! Май я наричаше галено нефертити!

27

Анонимен

преди 7 години

Никога не съм харесвал певицата Иванова

26

Анонимен

преди 7 години

Лили, честит 80-ти юбилей

25

Анонимен

преди 7 години

Едва ли имаме по-голяма звезда. Още толкова, Лили!

24

Анонимен

преди 7 години

До АЛОУ 26Мани! Чорда вари ли се от мумия! :)))))))))))))))))))))))))))

23

Анонимен

преди 7 години

Аспирини, аспирини, аспирини! Аз ви вземах щом прегракна от студа! Вземах много аспирини от години, за да си остана млада във света! :)))))))))))))))))))))))))))

22

АЛОУ

преди 7 години

НА ЧОРБА ЛИ ЩЕ Я ВАРИТЕ,ЧЕ ВСЕ ВИ ИНТЕРЕСУВАТ ГОДИНИТЕ Й?И СРЕЩУ НЕЯ ДА ТИЧАТЕ,ПАК НЕ МОЖЕТЕ ДА Я НАСТИГНЕТЕ.НО КОМПЛЕКСАРЪТ СИ Е КОМПЛЕКСАР-ЩОМ НЕ МОЖЕМ ДА СМЕ КАТО ТЯХ,МОЖЕМ ДА СМЕ ПРОТИВ ТЯХ

21

Анонимен

преди 7 години

До Фактите 23Силен но ниско-честотен глас има Лиленцето! Сравни я с Карен Карпентър и веднага ще видиш разликата! Мога и още много ретро певици да посоча които са много по-на високо ниво (като глас) от нашето Лиленце! Талант с едно голямо рамо от бившия фараон Тутан-Тошо-Камун-Шумкашвили-Янко 1-Ви не се изгражда! Или имаш-или нямаш! Тия химери и факти които ги посочваш са толкова обективни колкото Васко е хетеро!