47

Анонимен

преди 7 години

Българи! Може да направите първа стъпка! Аз спрях да си купувам дюнери, направете го и вие. Освен всичко е гнусно да гледате как капе пот от челата на дюнерджиите в дюнерите ви. Последвайте ме!

46

Румен до 53

преди 7 години

Познавачо, Крум не е от династията Дуло а е родоначалник на нова династия. Династията Дуло наистина идва от Азия, от Северна Персия за разлика от гнусното племе довлякло се от Бангладеш и наричащо себе си турци.

45

завист

преди 7 години

То и при нас е така - живеем в Германия и възхваляваме Путин.

44

Факт

преди 7 години

"Вълкът козината си мени,но нрава-никога!" Тая стара поговорка е на 100% валидна за мюсулманите!Ама когато евро-ге.ското стадо бъде натръшкано в кошарата,ще има ли смисъл да търсим вина,след като вече е късно?Въпреки безбройните предупреждения и то от много отдавна....То поне турците са общо взето работливи и тъй като доминират в Германия(спрямо другите мюсулмани),то Халифат Германистан ще е пак добре.Ама френския халифат ще е съвсем зле,с оглед на материала.

43

Мюсулманка

преди 7 години

Аз пък обичам да ме опъват САМО отзад. Да се завия с чаршафа, да ходя наведена, гледайки земята, търсейки кожичката на мъжа ми. Който освен да се моли по 5565 пъти на ден, да площи *** дюнери, и да лентяйства по цял ден - друго не прави. А между другото, той (мъжът) ми, ми е чичо, а аз съм на 12 години.

42

Turk

преди 7 години

do 58 ... ot %80 procent ot anadolcite sa izbrali islam oshte predi 500 godini za da ne plashtat danyk koyto se narecheshe Harach. kolkoto moje da napravish germanec ot gryk, tolkovo mojesh da napravish germanec ot anadolec ... mejdu drugo ... negrite mnogo huvabo anglichanki pravqt ot bulgarki kato gi e*at ! :D jena mi e chast ot facebook grupa koqto se kazva `bg mami v anglia` ... tam da vidish bulgarki s negyrcheta ... :D :D za pravi kakvo li ne pravqt :D sega iztriy moy komentar tupak!

41

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Турците не са виновни, че не се интегрират. Те държат на Турция и в това никой не може да ги упрекне.Виновни са евроатлантическите ид.иоти, които продължават да вярват, че от турчина могат да направят германец.Ами, видя се, че не може !Турците в Германия не са прихванали от европейските "ценности". Те смятат, че е по-добре Турция да бъде управлявана от откровен диктатор като Ердоган, но да е силна и независима държава, отколкото да ги управлява демократ и да влязат в ЕС.

40

Йово

преди 7 години

В Германия над 70% от интегрираните демократични турци казаха "ДА" а в България простия и не интегриран турчин от които само 17 % каза да на Ердоган. Явно е България европизирахме нашите турци а в Германия не. Но това не пречи на Германия да ни дава уроци по интеграция.

39

IVO OT GERMANIQ

преди 7 години

:))) SME6NI SA TIQ GERMANCIDYUNERCIITE V GERMANIQ VSA6TNOST SA KYURDI, LYUBIMITE SLUGI NA GERMANCITE IZPOLZVANI SRETU TURCITE.

38

Анонимен

преди 7 години

Турците от 3-4 поколение са по германци от източните и от тия от соца.Когато НАТО стъпи в Турция.Те получиха специално право за работа в ГФР.Станаха богати, които са работливи. СЕГА ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА КАКВИ И КОИ УПРАВЛЯВАТ ТУРЦИЯ..

37

Дуло

преди 7 години

Фо хан КрумТи кой хан Крум си? Да не си оня дето произлиза от турско племе Дуло? Който идва от Азия с братятя си?

36

Анонимен

преди 7 години

Трето поколение живеят там но по никакъв начин не са променили нрава си. Живях 5 години в германия и напълно ми е ясно че от Турчин Германец нестава. Въпреки че там са се родили семейната им среда не се е променила. Спазват турските обичаи и по никакъв начин не са възприели Германският начин на живот. Живеят в затворена общност и по никакъв начин не искат да се интегрират. Но иначе се възползват от облагите на социала. По възрастните даже не говорят немски защото пазаруват от турски магазини..

35

Аз

преди 7 години

Много думи, но нищо смислено в тази статия. Повтарят по четири пъти едно и също: той не гласувал но познавал други които гласували. Всички гласували против, но някой гласували за. Ама той не гласувал, защото бил роден тук, но другите гласували против.Само един гласувал за. Не одобрявал, но ситуацията в Турция не била като ситуацията в Германия, така че одобрявал. Не че одобрявал, но не вярвал." - като латерна: все едно и също. Още една политкоректна статия, не казваща нищо и със щастлив край.

34

Анонимен

преди 7 години

Важното е, че германките не спират да го ядат.

33

Анонимен

преди 7 години

Като не щът дюнери ай да не казвам какво да ядат...

32

Анонимен

преди 7 години

Това е все едно Странджата, Шопа или Станой от Ахелой да спрат водката. ДА, АМА НЕ! Мразят Русия, ама като отидат в магазина първо за Руски стандарт питат.

31

Анонимен

преди 7 години

"Мит дьонер мах шонер" съвременна немска пословица. Който разбира да си я преведе.

30

До 37

преди 7 години

Просто не знаехме какво е да те дере Сащ и Ес.

29

Анонимен

преди 7 години

Гррманците се оказаха толкова т.пи като нас. Ако само това ви е отговора на тоя фашист, малко е. Всички правителства на ЕС трябва да дадат общ отпор. Това зло не се изкоренява лесно.

28

Анонимен

преди 7 години

Един от западните покраинии.В МИНАЛОТО КАТО ВИДЯХ КАК НИ ДЕРЕ ИКОНОМИЧЕСКИ МОСКВА. Си казах няма да им купувам нито водката, нито руската салата.ПОСЛЕ УСТАНОВИХ, ЧЕ ПРОБЛЕМА Е НЕ В МОСКВА .ТО Е БИЛ В НАШТО Це Ка НА БКП.