33

Анонимен

преди 7 години

Добро утро, много ясно че водата е една и съща от 60 години, а може би и от много по-дълго време. Елена Йончева да каже от къде се е взел урана, а не цялото БКП да врещи истерично в опит да привлече внимание, в случая да създава масова паника в цял град.

32

Анонимен

преди 7 години

Яжте първомайска лютеница и пийте хасковска вода за да станете свежарка като Делян Добрев

31

Капитан Планета

преди 7 години

Хюстън Бул дава крилаа!

30

Анонимен

преди 7 години

Това ако беше станало в Русия щеше да има поне 500 оплюващи коментара. Но понеже са Гербавите сега ще лъжем, ще мажем и пак ще си измисляме виновни.

29

Анонимен от ГЕРБ

преди 7 години

Ние от ГЕРБ дойдохме от Уран и пием само уранова вода и никога не сме били комунисти. Нашия уран е най-демократичния уран и Елена Йончева, руската.... не може да ни я пречисти. Всички които обичат и уважават нашия вожд и любим ръководител Бойко да пият само хасковска вода.

28

Анонимен

преди 7 години

И ЩО ТРЯБВАШЕ ДА ДОЙДЕ БСП ЗА ДА ВИ РАЗКРИЕ ОТНОВО!!1!ЩО НЕ ГО СЪОБЩИХТЕ КОГАТО БЯХТЕ НА ВЛАСТ!!!!ТОВА Е ПАРТИЯ ГРОБ!!! ТЯ СЕ ИНТЕРЕСУВА САМО ОТ СЕБЕ СИ А НЕ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО А ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА НА БУДА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ И СИ ГО ЗНАЯТ!

27

Анонимен

преди 7 години

Съветският болен-най-здрав.Социалистическият уран- най-полезен.

26

Анонимен

преди 7 години

знаете ли как викат на водата в Хасково? - Уранжада

25

Анонимен

преди 7 години

Водата една съща... с уран .Ако това беше избухнало по време на изборите (което странно защо не стана) ГЕРБ не само щеше да са аут щяха да идат в затвора . Добре че имаме таква прозрачна журналистика да открива нещата след като ги изберат онези които им дават парите .

24

Джери

преди 7 години

Комунистическата вода е по-отровна от демократическата. Ние от ГЕРБ редовно пием вода с обединен уран и затова сме непобедими.

23

Анонимен

преди 7 години

МАЧКАЙ КОМУНИСТИТЕ БОЙКОООО УТЕПАЙ ГИИИ УДАВИ ГИ С РАДИОАКТИВНА ВОДАААА

22

Анонимен

преди 7 години

Ама кви норми на допустимост е имало през соца, а?Двойно по-високи от лошия капитализъм.У-жас.

21

член 1

преди 7 години

Аз много се радвам че водата в Хасково е с уран защото Добрев каза че е полезна а каквото казват от ГЕРБ е винаги полезно. Хасковската вода е евроатлантическа а не комунистическа. ГЕРБ над всичко. Слава на Бойко! Да живее вечно и да ни управлява завинаги.

20

Анонимен

преди 7 години

Тъй, тъй ... Тогава кой трябваше преди две години да излезе и да каже: Водата в Хасково ВЕЧЕ не отговаря на нормите ... защото приехме нови норми от СЗО. А като смятате че това 0,4-0,5 е нормално, защо ги приехте тези норми? Нещо направихте ли, че да влезе в норми? Мълчите като през Чернобилско. Ама вие ГЕРБ сте различни ... , не като онези по времето на Чернобил. ЗАЩО "приехте" новите норми? Да не би да се готвите да похарчите пари по обществени поръчки за обеззаразяване /защото не сме в норми/

19

Анонимен

преди 7 години

Да, грижата за народа лъсна 70 години по-късно.Сега явно е дошло и времето за политически дивиденти.Уранът- начин на употреба.

18

до 24

преди 7 години

Какво ще припомняш,явно не живееш в Хасково.Важно е да се заяждаме още 100 години,да си прехвърляме вината,а мерки никакви,точноо по гербврски.

17

Анонимен

преди 7 години

Искам да припомня на троловете тук и на другарите Йончева,Нинова и Радев,да си спомнят или прочетат,как точно тяхната партия лъжеше и успокояваше хората за радиацията от Чернобил! И да си представят благодарение на пропагандата на тяхната партия колко хора сега боледуват от рак! Защото тогава лъжеха и укриваха истината! Срамота е и Радев да споменава дори Чернобил като пример!

16

Без име

преди 7 години

Отиди пий вода пред хората и така ще ги успокойш по-добре

15

Анонимен

преди 7 години

В разцвета на социализма:1976 гдина, юни месец, при моята хазайка се настаниха нейни роднини - младо семейство от Хасково (бременна жена и съпругът и) докато съпругът си намери работа и се прместят някъде в България. Защото в Хасково единственият нерадиоактивен водоизточник бил завзет от новопостроената бирена фабрика. Всички останали водоизточници били радиоактивни.

14

Анонимен

преди 7 години

До БРАВОА като казва,че може да се пие, той пие ли от чешмата?