113

Анонимен

преди 7 години

Нали никой не вярва, че тая отвратителна жена ще подаде отставка?

112

Минаващ

преди 7 години

Около Гергов и преди е имало не съвсем ясни неща. Отстраняването му изглежда логично. Де да бяха и другите партии, да махат от редовете си неподходящи хора, но нямат този кураж.

111

Зозо

преди 7 години

Айде да гледаме сега как социалноангажираният милиардер Гергов ще свие перките на Корни :) Щото първо се гледа парата, после фукарата!

110

До 117

преди 7 години

"Корнела праи театро като че ли само Гергов е олигарх с мръсни пари"Със сигурност не е само той олигарх и не само олигарси има в БСП.Въпроса е в това,че като си *** и се дъниш не трябва да те защитават.Това си е в реда на нещата.Не е нормално нашият човек от реформаторския блок да прегражда улици и да спира репортажи и нито Кунева нито Москов да предприемат нещо.Така ли ще ни донесат светлото бъдеще и ще правят демократични реформи.И това ако не е комунизъм.......

109

Анонимен

преди 7 години

Нинова заложи поста си в БСП срещу оставката на Гергов...Боже! Каква драма! Чак ме втресе и се просълзих!

108

луцифер

преди 7 години

коришката да заложи оставка-може,но ще излъже.

107

Загубата е победа ?

преди 7 години

*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.

106

Курнелия нагла

преди 7 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

105

Курнелия нахална

преди 7 години

Малко хора си спомнят, че през 2007 същата тази Нинова беше уволнена от Станишев от поста зам. министър покрай скандалната афера с Красьо Черничкия. След като Станишев не е могъл да я изтърпи, помислете си за какво става дума...

104

Хм

преди 7 години

Гергов вече е подал оставка,но не това е най-важното.Тая партия трябва да се очисти от всички Гергоподобни за да бъде възприемана като що годе нормална.Освен това да се дистанцира от ДПС по недвусмислен начин.Трябва да си изработи и дългосрочна програма с ясна визия за бъдещето.Дали ще стане?Съмнително,ама тяхна си работа,ако щат....

103

Анатема на всички ви

преди 7 години

Хайдуккостовата дужина,начеюо с Баш Хайдука,Коня,Данчето с лакиранитр нокти , клоунът-прецедент и още няколко хомосесуалисти обявиха собствената си партия(БКП),на която баха сатрапи за пестъпна и след това окрадоха посред бял ден държавата,както турчин не бе я крал.

102

валери

преди 7 години

Нинова бега пред ветъра , сега ще се разкрие далаверата с увеличението на газа и как от БСП са били на закритото събрание на КЕВР когато се вдигнаха цените !!!!!

101

Анонимен

преди 7 години

Гергов си подаде оставката, но спомена че нещо се готви за разцепване на баба БСП.

100

Циник до 119

преди 7 години

Поредния безмозъчен, лигав гол *** с партийна книжка!Анасола ти е родно място а?Глу*пак!Опитай пак!

99

Червените милионери

преди 7 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

98

Анонимен

преди 7 години

Сега разбирам защо се вдига цената на газа. Бсп са в опозиция и лапачната е по малко от предвиденото. Ще компенсират с газа и нови цени. Ако им позволим.

97

Анонимен

преди 7 години

"" Поисках му оставката, той ми отказа. ""................ми как няма да ти откаже като той е шефа ... направете го и ОФИЦИАЛНО шеф на БСП и да знаем за какво говорим !

96

Анонимен

преди 7 години

Май като са в опозиция, няма от плячката за всички. Един друг ще се ядат сега.

95

Членска карта №7

преди 7 години

До До членска карта 7Ми, те всички царски офицери се биха срещу германците... Като преди това се гушкаха с тях... Твърде слаб речник ползвате! И нервите ви, едни разклатени, такива!

94

Циник до РАБФАК

преди 7 години

*** - политагитаторчета като теб - могат да излъжат само носталгични текезесарски секретари с партийни книжки!Иначе имаш късмет!Ако не беше цензурата на сайта щях да те навра в ку*чи гз!Лесно е - щото си тп!:-)