15

Анонимен

преди 7 години

до #6: Не ставай смешен!Бордовият компютър се манипулира оюе по-лесно!Ако не вярваш,попитай системите за сигурност на банките,дето трябва да са непробиваеми!

14

Анонимен

преди 7 години

Kupuvaite si novi ot magazina :-) :-)

13

Анонимен

преди 7 години

Какво става бе,западни ***?Какво става с "великите и честни" германци?По какво се различават от нашите мошеници?Ако беше писано за България щяхте да завиете срещу всички българи и всичко българско,ама за германците намирате милион оправдания,само и само,да не кажете,че и те са същите,като нас!

12

яя

преди 7 години

До Брежнев Л. И.Да бе да! Помни!А защо на моя автомобил, като го закача на диагностика, километрите, които показва бордовия компютър са с 5000 по-малко, отколкото отчита километража?

11

Good Save the Queen

преди 7 години

Във Англия това може да стане само до третата година. След първия годишен преглед всички данни са онлайн и всеки може да провери километрите. Дори има апликация за телефона за улеснение.

10

Никой

преди 7 години

В Австрия ти казват,за къде става колата.

9

Някой

преди 7 години

За това нова кола от магазина,2018г.няма да има стари коли в Германия.

8

Анонимен

преди 7 години

Живях в Германия 15 години мога със сигурност на 100 % да кажа че на 10 годишна кола километража и е превъртян поне два пъти. Германеца всеки ден изминава поне 150 км отиване и връщане като това е в най добрият случай. В повечето случаи е над 250 км на ден. Напарвете сметка за една година колко километра навърта. Така че от германия кола не купувайте та ако ще на външен вид да свети като злато. Германеца всяка свободна минута си лъска колата отвън и отвътре. Маниаци са темата чистота.

7

албанец

преди 7 години

Аз обещавам да продължа да ви прекарвам автомобили с превъртяни километражи. Купувайте братя българи, за бога.

6

Анонимен

преди 7 години

То да е само германия но и италия е това

5

Брежнев Л. И.

преди 7 години

Четиво за наивници.И да смените показанията, бордовия компютър помни и не може да се манипулира. Доста отавна е решен проблема. Само идете до първия официален сервиз и срещу около 80 евро ще Ви листнат всичко от бордовия компютър. Готиното на това е, че не може да се трие информацията, а само да се чете. Благодарете на Bosch, Siemens, Hitachi и тяхноте "дете" Infineon.

4

луиджи

преди 7 години

А дълги години обвинявате само нас макаронджиите. А наследниците на вермахта величаете

3

Официално Оплакване

преди 7 години

Защо няма нито една статия за Ердоган и Турция?Ще ви кажа, че правите огромна грешка и така вашия рейтинг в Анадола ще падне.

2

Анонимен

преди 7 години

И платените фактури се манипулират иска се по няколко пъти да се плати една и съща

1

ханс километранс

преди 7 години

После ги продавам в България. Казвам че една баба милионерка е навъртяла едва 10 000. Гледат ме в сините очи. Нали не съм мур'гав италианец. Имат доверие. Купуват.