31

Лермонтов

преди 7 години

Що за Простотия и Люта цензура се шири тук,която задминава мракобесието настанило се в"Босфор телевижън" и "NOVA герберастка тояга" !Преди 15 минути написах съвсем сносен коментар/без нападки и обиди/ относно ПРЕЗИДЕНТСКАТАРЕПУБЛИКА която вече е изтрита и изчезнала безследно . . .

30

Уважаеми зрители!

преди 7 години

44-ти сезон на "240 причини да емигрирате" започна. Очакват ви всякакви изненади. "Стой, та гледай", "Ти да видиш".Крайно време е следващият 45-ти сезон да е "120 причини да емигрирате".

29

доживотен затвор

преди 7 години

Целия кабинет на Винету-2 с прословутите крадливи и корумпирани КАЛИНКИИИИИИ са за затвора за нанесените огромни щети на България и народа

28

oeruio

преди 7 години

Радвай се българино!! Новите дупетати обещават безплатни ченета на пенсионерите...

27

ВЪН ВЪН

преди 7 години

Измислените ПсевдоПатриота-фашиста ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на страната

26

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов не обещава като ***. Толкова много направиха Герб за България за 5 години, че наследниците на Тошо от БКП се пукат от яд, че не са можли да го откраднат или да го подарят на господаря им от русия. Господин Борисов ще го пишат в историята като човекът, който първи се опълчва на тираните от руския кен.еф и срязва доста от пипалата им. Нормално е антибългарите русофили да са против него.

25

днес -утре

преди 7 години

И защо пък трябва да коментираме, като ни трият коментарите?

24

САМИ СМЕ ВИНОВНИ.

преди 7 години

Никой ДРУГ не е виновен, ние сами сме си виновни, от 1989 та чак до сега сме си виновни. Как беше КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН, А. Ако бяхме народ с родина нямаше да допуснем това. НО НИЕ НЕ СМЕ НАРОД С РОДИНА, А СТАДО НА ЕДНА ТЕРИТОРИЯ.

23

681

преди 7 години

Е те тия ще ни довършат! По ония опорни точки, дето ги написаха на 21 листа!

22

/БЪЛГАРИН

преди 7 години

До Един въпросСТАТИСТИКА---ЗА ГЕРБ ГЛАСУВАЛИ 1254 000----ЕДРИЯ КАПИТАЛ ПЛЮС СЕМЕЍСТВАТА ИМ ПЛЮС СЕМЕЍСТВАТА НА ГЕРБ И РОДНИНИ ОСТАНАЛИТЕ 38 ПРОЦЕНТА СА ПРОТИВ ТОВА ПРАВИТЕЛСТО НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВА И НАРОДА ДО 3 МЕСЕЦА ЩЕ ИМА НОВИ ИЗБОРИ

21

)))))))

преди 7 години

Тези избори бяха решени в американското посолство. Рубин заповяда на Нинова да ги загуби и тя изпълни заповедта.На следващите избори ще гласувам за кюрдската партия. Кюрдите поне си държат на думата и ни от Ердоган им пука, ни от Тръмп и Путин.

20

Нас

преди 7 години

Как ,,нищо ново,, ами новите им ЗАПЛАТИ !? С 300 лв повече !!!! Не е ли ново !!!

19

Анонимен

преди 7 години

Б.б. обеща:2009- ще построи АЕЦ БЕЛЕНЕ ! ......................................................Виждате ли го ?2014- ще върне четири милиарда , които открадна от КТБ ! ...... Чакайте си ги !2017 - ще проведе мажоритарен вот ! ..........................................Някой друг век !Вече всички чакат трите плондира управляващи България да ...........Пукнат !

18

смЕх

преди 7 години

Нищо ново даже вече има и първия "независим" дупетат и нали се досещате как ще гласува ще крепи правителството колкото се може по-дълги иначе само ще сънува дупетатника тиквата вече има 122 гласа.

17

Един въпрос

преди 7 години

Защо тогава си ги избрахте същите??? ГЕРБ 6г. командваше парада и абсолютно нищо смислено не направи, БСП и ДПС ги знаем че са далавераджии, Патриотите лъгаха мазаха за някакви пенсии и сега се изметнаха от обещанията си. НА ТАКЪВ ЗАСПАЛ НАРОД ТАКИВА УПРАВЛЯВАЩИ! После пак ревете и гласувайте за същите корумпирани бо.клуци!

16

Хитър Петър

преди 7 години

Бягайте от фронтове, атаки, патриоти и движения, всички от тях са мошеници. Лъжат, че защитават някакви интереси на народа, те защитават техните си интереси. Да не дава Бог Волен или Валери да са премиери, ще обърнат държавата на обратно.

15

Анонимен

преди 7 години

Сега ще е същото ще си увеличат заплатите почивните дни щото много са уморени от срещи с избирателите а за тези последните по една уранова вода която е полезна и предлагам да я занесат на всички народни представители безплатно да изпият по една чаша за здравето на народа де ,защото урановите ни залежи явно пропиват дълбоко в земята докато ние плюем по Русия която ни изкупуваше урана и не само.АМИН

14

Мънго Джери

преди 7 години

Имитация на нов бардак....Ама каките същите! Е една я няма, по-точно "Маман на Нацията"...

13

o0o

преди 7 години

Нов бардак със стари каки ...... не мислЕа

12

ист

преди 7 години

Нищо ново от този парламент, защото го откри агент на репресивната ДС на БКП, причинила само мъка и нещастие на народа. ПОЗОР.