41

Анонимен

преди 7 години

Брех даеа теа Щтати и теа америкаци беее. От кога ги чакаме да пропаднат, криза да ги отнесе, банди да ги тормозят, долара им да падне, до просешка тояга да отидат... и нещат леля им... душа не ни остана от мерак и надежда и още се дъжат

40

упс...

преди 7 години

Тръмп обеща да изтреби "скитащите мравки"------------ "Мухозол" и ДДТ!!!!!!Даже ЦРУ ще се нас..---...ере!!!!

39

Анонимен

преди 7 години

Щом трябва, ще ги ликвидира.

38

Пишете за Ердоган !!

преди 7 години

Защо няма статия за Ердоган и Турция тази нощ???Как може така? Рейтинга ви в Анадола падна.

37

Анонимен

преди 7 години

Подбони някога вадеха камъни нейде из Сибира ама кега ще ревнат хиляди организации не пипайте мравките че ще има импийчмънт ха-ха-ха.

36

Анонимен

преди 7 години

Трънп уби Путин уби ЕС уби и Ким сега и мравките ще затрие Тръмп е терорист.

35

Анонимен

преди 7 години

Американците яко печатат купони за храна. Всяко пето американско семейство живее с купони за храна. Но като купят храмата после държавата ги осребрява с долари. А от къде има пари държават като всички проузводства се затвориха и изнесоха в Китай, Азия и Мексико. За какво мислите, че САЩ имат 20 трилиона заеми... За САЩ вече няма оправия колкото и да дрънкат оръжие.

34

Анонимен

преди 7 години

Nqma druga dyrjava koqto da raboti sreschtu ES po-gadno ot USA pomnete i edin den schte izleze tova na qve.

33

Анонимен

преди 7 години

В САЩ 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора.

32

Американ

преди 7 години

До 42Америка умира....ама не.Леко да не получиш някой удар от завист..

31

Анонимен

преди 7 години

Американците все повече обедняват и губят жизненият си стандарт. За да го запазят започнаха да работят повече и да взимат кредити - САЩ е трудов лагер, взимат кредити, работят на предела на силите си, стресирани са, изчерпани са, не могат да работят повече и следователно да поемат повече кредити, достигнат е лимита. Вече не става с работа, започват да се появяват все повече криминални групировки, Тръмп може да изкорени една, друга ще се появи на нейно място.

30

Анонимен

преди 7 години

KOITO NE E JIVIAL MEJDU LATINO INDIANZI NE ZNAE LALVO PRESTAVLIAVAT PALNA OTVRAT IMA SVIASTNI AMA MNOGO MALKO

29

Анонимен

преди 7 години

Руската рубла само за последната година увеличи стойността си спрямо долара с 30%.

28

дълъг чорап

преди 7 години

Докато глупостта, лакомията, завистта и жестокостта са легални, човечеството все ще има проблеми.Днес на едно място, утре- на друго. Време е да се приеме международна конвенция за забраната им.

27

Анонимен

преди 7 години

САЩ развива капиталзима 200 години и смуче от целия свят. А Русия преди 20 години беше на дъното, на нулата. Но днес САЩ бавно върви надолу, 1971 г. 61% от американците са живеели в домакинства на средната класа а днес са малцинство. Доходът на домакинствата от средната класа в САЩ е намалял с 4% през 2000-2014 г. А от 2000 г насам средната класа в Русия скочи от 8 на 32 процента, жизненото равнище осезаемо се покачва - пенсиите се увеличиха 12 пъти, заплатите 14 пъти.

26

Анонимен

преди 7 години

докато има война срещу наркотиците, ще има и мафиотски структури хранещи се от продажбите на черно.легализацията е единственият изход. дори и за тежките наркотици. от леките ще се печелят милиони, част от тях ще отиват за борбата срещу наркоманията.който е наркоман, да си ходи ежедневно и да си взема чиста доза от пункта за дрога безплатно, а не да краде да си набави. ако всички наркотици са легални, няма да има нарко мафия.

25

Peter

преди 7 години

До АнонименАнонимния, май си глупав!

24

Анонимен

преди 7 години

Америка е забележителна страна, климат, природа, ресурси, плодородни земи, a след като избиха и изчистиха местното население от 1820 до 1970 стандарта на живота на работниците постоянно расте. От 1970 обаче започна да пада и не спира да пада, 90те намериха решение когато Горбачов им даде богатствата на Русия на тепсия, но после се появи Путин, затова сега трябва да помогнем на братята американци да катурнат Путин, иначе може да си обедняват така още 200 години.

23

Анонимен

преди 7 години

NE SYM TROL NA PÜTIN A OBIKNOVEN BYLGZARIN KOITO MRAZI USA ZA TOVA DETO TIQ BANDITI SASIPAXA BYLGARIQ DOKRAI OKRADOXA Q I Q KOPIRAXA S VOISKI I SME JALKI ROBI TRIITE GOVEDA

22

КК

преди 7 години

До АнонименВсички банди в дадена държава са свързани с разузнаванията им чрез доносници и размяна на услуги и на мен не ми харесва този факт. САЩ затъват в невъзможността си да контролират вече и собствената си държава. Фалита им е неизбежен