15

Анонимен

преди 7 години

"Големият мъж" Корнелия май подви "големите топки" !

14

Хм

преди 7 години

До трогнат до сълзи"Тя не вярваше и че ще загуби изборите"(Нинова)Всъщност,*** е доволна от резултата!Има достатъчно ум,за да прецени,че е рано за БСП да взема властта(доколкото е възможно)!Просто гледа надалеч.

13

Гладна

преди 7 години

Гладна червена кобила, зоб сънува.

12

Хм

преди 7 години

Най-вероятно парламентът/правителството няма да изкарат пълен мандат,но това въобще не зависи от ***!Нещата по света се развиват бързо,а 4 години са твърде много време!Най-вероятно в един момент Патриотите ще бламират правителството,ако искат да останат като фактор.Само че трябва да останат единни,което е съмнително.Иначе това ще се случи след не по-малко от 2 години,най-вероятно 3.

11

ognyanz

преди 7 години

До Гост: Ти ли ще ходиш в Русия?

10

трогнат до сълзи

преди 7 години

Тя не вярваше и че ще изгуби изборите ...

9

Гост

преди 7 години

Румен Радев - президент, Корнелия Нинова - министър-председател, Елена Йончева - министър на информацията и главен идеолог, Тома Томов - топ информатор и връзкаИ сега накъде - в Русия ли?

8

ognyanz

преди 7 години

До "Станой от Ахелой: Станойчо, ти си уникален случай. Как го правиш това постване по два пъти на едно и също нещо.

7

Анонимен

преди 7 години

Ами щом не и се вярва, дай пак нови избори да правим. То се видя, че те само избори искат, дорде не станат те управляващи. - избори до дупка, тва е.

6

ognyanz

преди 7 години

До 1: Укрепването на границите е важно, но и анкетна комисия за случаите на неизплащането на заплати е добра идея. Има какво полезно да се направи и хората ще го оценят.

5

до 3

преди 7 години

Те се научи да пишеш първо, трябва да протестираме такива като теб да ги връщат в училище, та тогава може да се пооправи малко положението.

4

Стига

преди 7 години

Тези ако ги питаш трябва всеки ден да има избори, от 10 години само реват за избори и винаги ги губят и пак искат белким след 100 тния път спечелят, ама не става така бе другарке, хората ви избират да работите за България , а не само да се чудите как да сваляте правителства и да дестабилизирате страната непрекъснато.

3

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017 г.Пред Парламента!Ти Решаваш!

2

НС

преди 7 години

ВЪН НЕВЕРНИЦИТЕ ОТ ХРАМА!

1

Анонимен

преди 7 години

я по-добре започнете с водата в хасково,да не се тровят хората и с укреване на границите ! след това или сваляйте цените на парно,ток и вода,или вдигайте доходите,да можем да ги плащаме. и като свършите няколко полезни неща, си намалете бройката,че сте много. 140 да махнете,пак ще останат доста.........но както винаги ,първата ви работа ще е да си гласувате заплатите,нали?