211

Анонимен

преди 7 години

Докато това шкембе в хотел Берлин и неговия кукловод резньов са още под слънцето, цензурата не ще може да се пребори. Браво на Васил Иванов за неговата гражданска позиция и на шоуто, което искаше да даде гласност на свинщината.

210

Анонимен

преди 7 години

Време е да съсипем рейтинга на БТВ. Това ще стане като хиляди българи публикуваме постове с хаштаг#НегледамБТВКато го направим рекламодателите ще се отдръпнат и акциите на БТВ ще паднат

209

Спеца

преди 7 години

Тоя Слави , така и не може да схване какво се иска от него като водещ шоу програма , пак се прави на разследващ журналист и съвестта на обществото!Ще я пати , освен ако нарочно не си вдига имиджа с тия спирания и пресконференции!Съмнителен субект!Или е *** или е много алчен!

208

Ангел

преди 7 години

БТВ а явно и НОВА са едни и същи усложливи на политическата класа медии защото имат интерес от Политиците.Имат интерес политическите партии да имат дебели субсидии за да може после да плащат на медиите за реклами и платени предавания с подбрани въпроси.Тези 2 медии обаче зависят най-вече от Българския народ и само той може да ги сложи на място просто като не ги гледа .Както правя аз.Има си безброй много телевизии ,Интернет .Усведомен съм много по добре от тези който гледат бОСФОР тв и нова

207

ХАХХА

преди 7 години

ИНАЧЕ СЛАВЧО ГОУЕМ СЕ ПРАИ. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ТОВА МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СЛУЧИ В АМЕРИКА ИЛИ ЕВРОПА? ЦИРК АБСОЛЮТЕН! ДЕМОКРАЦИЯ - НА КУКОВО ЛЯТО! ОПА, НАЛИ ТОЯ БЕШЕ КУКУ?

206

Анонимен

преди 7 години

Честито на простия народ ! - гледайте чалга силикона на "плеймейтката" ?!, просташтините -смени жената, примитивно нагласени ферми и турски сериали ! колкот сте по-прости ,толкоз по-добре !

205

НЯМА КОРУПЦИЯ....

преди 7 години

СЛАВИ ИМА СОБСТВЕНА ФОНДАЦИЯ В САЩ!!!ДА СИ НАПРАВИ СОБСТВЕН ТВ-канал.....само ЗА ЧАЛГА И ОПЛЮВАНЕ на политици!КЪВ МУ Е ПРОБЛЕМА ....???!!ХИЧ , НЕ ГО МИСЛЕТЕ .....ТОЙ НЕ Е КАТО ВАС ---"НА ЗАПЛАТА"..... В БТВ..ха,ха,хааа

204

смешник,

преди 7 години

добре са те спряли, помислих че е завинаги!

203

Хахахас

преди 7 години

БТВ вече минават всякакви граници на наглост!Направо нямам думи! Що да не чуем един разследващ журналист, какво има да каже ? Толкова ли е страшно? Може да го плюете Слави, но май е единствения, който не се подава на натиск и за това само неговото предаване спират! Време е да се маха от БТВ, но очевидно и в НОВА е същата корупция и жмел.Ето защо единственото, което гледам по телевизията е футбол :)

202

Анонимен

преди 7 години

Пеевски/Борисов затвориха устата на Слави... баси държавата

201

...

преди 7 години

Епа отдавна се знае, че зад bTV стой Пеевски! Сега се говори, че тоя ще купува и Nova та май май може и да излязът верни тия "говорения"! Та така!

200

Анонимен

преди 7 години

Днес е тъжен ден за българската демокрация.Тъжен, защото за пореден път управлението на страната ще продължи да е ръцете на доказани престъпници, корумпирани чиновници и партийни мишки.Тъжен, защото българите загубиха инстинктите си и се превърнаха в дремещо стадо, което само наблюдава как шепа национални предатели, ченгета и мутри разграбват държавата ни.Тъжен, защото демокрация в България така и не доживяхме, вместо това мафията превзе държавата ни.Тъжен, защото инструментите на демокрацията изборите, се превърнаха в оръжие на мафията, чрез което налага и легитимира своята

199

СЕГА ОСТАВА И АЗИС

преди 7 години

да се заеме с корупцията и циркът ще е пълен

198

Анонимен

преди 7 години

Не го гледам Славчо, но ми разказаха следната случка като му е гостувал Илия ПавловСТ - "Защо мултак стана *** дума в България?"ИП - "много се радвам че един мултак ми задава този въпрос"Фурнаджийската лопата Славчо гледал като препикано мушкато

197

Анонимен

преди 7 години

Слави.. .прави и онлайн излъчвания, там няма толкова мн.цензура. Президента ген.Радев затова прави публични изявления имменно й там!

196

Анонимен

преди 7 години

Докато българския овчедушен народец избира герб и бсп резултата ще е повече кражби и бедност.Шизифренно е да избираш едно и също и да искаш промяна?!Напротив ще става все по зле защото ктадците добиват самочувствие и недосегаемост!Жалко за народеца.

195

Анонимен

преди 7 години

Мразя герб

194

ViP

преди 7 години

Организира се НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ !!!!Да изритаме ГЕРБ от БЪЛГАРСКАТА политическа система и живот,ВРЕДНО Е ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!Надигайте се ...........СТИГА са ни унижавали,СТИГА са си играли с нас-обикновенните хора..СТИГА са ни вдигали всичко и ние да МЪЛЧИМ !!!!СТИГА са мачкали дребния и средния бизнес в БЪЛГАРИЯ,ВРЕДНО Е ЗА ВСИЧКИ !!!!!Трябва да се ВДИГНЕМ и да им ПОКАЖЕМ и КАЖЕМ,СТИГА ТОЛКОВА ИГРИ !!!!

193

123

преди 7 години

Кой гледа турската bTV ???

192

алек

преди 7 години

пожелавам на бтв да стане регионална кабеларка със затихващи функции