18

Анонимен

преди 7 години

Сам по себе си референдума на Ердоган ще рефлектира пряко..мн пряко върху България и Валери Симеонов.

17

Лошо нема

преди 7 години

С предстоящия референдум за смъртното наказание Ердо ще си затръшне окончателно вратата за ЕС, което е добре за България, защото в противен случай тук ще дойдат "законно" милиони турци, които ще ни изкупят селскостопанската земя и после хлябът от нашето жито ще ни струва минимум 3 лева.

16

Анонимен

преди 7 години

ТУРЦИЯ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА, НЯМА КАПАЦИТЕТ, ПЪК И РЕТРОГРАДНИЯТ ИСЛЯМ Я ДЪРЖИ ЗДРАВО В АНАДОЛА, КЪДЕТО ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ.

15

PetyrVeliki

преди 7 години

До 8 (ХитърПетър)Доста диктатори паднаха вече, и като гледам - на повечето места след тях е по-зле от преди. За справка - точно Муамър Кадафи ;)Просто на някои места е по-добре твърда ръка да управлява, защото не се справят добре с демокрацията ;)

14

стига бе....

преди 7 години

Някъв майтап е това-вчера официална Раша заяви, че "референдума" на Ердо си бил тяхна работа и не трябва никой да се меси-днес вече е проблем?!? Що така бе, сега си противоречите отново руски собаки?!? Ако не признавате турския референдум, значи и вашия кримски референдум е фалшив!!

13

Анонимен

преди 7 години

В България властва диктатура и идеология която можем да наречем Бойковизъм. В основата си Бойковизма е бедно момче с мускули и бухалка което става известно. Бойко, Динко, Очите.

12

тя

преди 7 години

Простият народ лесно се подвежда!

11

Анонимен

преди 7 години

Истината е, че напоследък диктатурата започва да трупа някои специфични преимущества като форма на управление пред демокрацията и това се вижда не само в Турция, а и в много други държави. Въпросът е, че на диктатурата й трябва сериозна и силна доктрина, която да обединява масите. За Ердоган ислямът е добър избор, в Северна Корея това е идеологията чучхе, в Китай - ККП и т.н. В САЩ като такава се оформя манията за величие, в ЕС мненията са все още разделени.В България имаме диктатура на тиквите.

10

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да се опитват да търкат имиджа на Борисов като "уважаван, смел и утвърден европейски политик", той си остава потенциален васал и пощальон на Ердоган. Никога не си е позволил остър тон или критика, тогава когато е имало нужда.В първите дни на "Ефратски щит", когато Ердоган събра няколко терористични групировки под шапката на тази операция, и нахлу в Северна Сирия незаконно, Борисов го хвалеше, че спасил Европа от 2 милиона бежанци... без коментар.

9

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

ТОЧНО Е ТЕЗИ НЕГРАМОТНИТЕ СЪС ЗАБРАДКИТЕ НА СНИМКАТА ПОДКРЕПИХА ЕРДОГАН ,ПОНЕЖЕ И ТЕ МИСЛЯТ КАТО НЕГО ! ТОЧНО ЗАРАДИ ТЯХ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА ЗАЩОТО И ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА В ТУРЦИЯ НЕ Е МАЛЦИНСТВО ,А ПРИБЛИЗИТЕЛНО БРОЯТ НА НЕГРАМОТНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ Е РАВЕН ,ПОНЕ ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ РЕФЕРЕНДУМА СЕ УБЕДИХМЕ ЧЕ Е ТАКА ! РЕЛИГИОЗНО ФАНАТИЗИРАНИ ДО КРАЕН ПРЕДЕЛ МЕЧТАЕЩИ ДА ВЪЗВЪРНАТ ОСМ. ИМПЕРИЯ ДА ВЛАДЕЯТ ЗЕМИТЕ НА СЕСЪДНИТЕ ДЪРЖАВИ И РАЗНИ ДРУГИ МЕЧТИ НА НЕГРАМОТНИТЕ ТУРЦИ ЩЕ ДОВЕДАТ ДО ГР. ВОЙНА

8

Хитър Петър

преди 7 години

Убеден съм, че диктаторите Борисов, Путин, Ердоган и Асад ще бъдат свалени и повече няма да се върнат. Добре се досещате как свършват диктаторите, като например Муамър Кадафи.

7

смЕх

преди 7 години

Много ми е смешен анадолския фюрер прави се на велик и плюе по Европа, а някак си забравя от къде тръгна умрялата му държава и с чии технологии и пари стигнаха до тук. Не на последно място след като ще е султанат да се откажат и от латинската азбука и да се връщат на арабската такава,че нЕкак си не върви да си мюсюлманин пък да пишеш на азбука дадена ти от християни.

6

лошо

преди 7 години

Най страшното е че Турския народ е разделен,което ще доведе до не предсказуеми събития .....

5

анонимен

преди 7 години

европа не знае с кого си има работа ама ние бьлгарите знаем 500 години стигатграж воина в султаната няма да спре крьв ще се лее затворите ще се пьлнят сполит затворници и този султанат европа го е приела в нато а искаше да му давапари уж за бежанците и визи за да изнасят тероризьм и наркотици

4

Хитър Петър

преди 7 години

И Борисов може да направи същото като Ердоган, ако иска.

3

Основен ?

преди 7 години

"С какво новият ред в Турция заплашава безпомощна България?" Това е въпросът, който трябва да ни интересува.Вместо да препечатват руски издания, ако могат бг журналистите помислят и да попитат българските управляващи какво мислят да правят при тази ситуация. Дали ще продължат да служат на задграничните си господари като слепи слуги или ще вземат за пръв път в живота си да помислят за България и народа??? Ако и те могат да мислят, а не само да изпълняват чужди нареждания без разсъждения.

2

Анонимен

преди 7 години

Нашият диктатор е по-*** от вашия диктатор.

1

Анонимен

преди 7 години

ОТ РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ"Турският икономически бум остана в миналото - до голяма степен тъкмо заради политическото и особено външнополитическото суетене на вождаАМИ НАПЪЛНО ЛОГИЧНО ! МОЗЕРИЯТА В ТУРЦИЯ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ ! НО ТУК НЕГРАМОТНИ ТУРЧЕЕЩИ СЕ РОМИ СЕ ОПИТВАТ ДА НИ УБЕДЯТ КОЛКО БИЛ "ПОЛЕЗЕН" ЕРДОГАН ЗА РАЗВИТИЕТО НА ТУРСКАТА ИКОНОМИКА ,КОЛКО МНОГО БИЛ "ДОПРИНЕСЪЛ" ЗА РАЗВИТИЕТО НА ТУРЦИЯ ! ЛОШОТО Е ,ЧЕ ПОКРАЙ МИЗЕРИЯТА И ДИКТАТУРАТА СЕ ОЧЕРТАВА И ЕДНА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА !