26

Анонимен

преди 7 години

Един товарен автомобилПлаща 1730 лв. годишна винетка сега питам АПИ кой трябва да контролира и обезопасява тунели и мостове?

25

До 29

преди 7 години

Глупи сигурно е не знаеш. ,че влаковете карат в по-тесни тунели от магистралните?Простено ти е герберастче си ,някой ден ще разбереш.Вината на 100% е на АПИ,и на крадливите и некадърни фирми които извършват ремонтите!!!

24

на въстание

преди 7 години

от "конструкция ... се срути" до "тир изкъртил .. мазилка". смешници, на протест - а бе, земете се скрийте, па се потърсете!

23

naco

преди 7 години

Попитайте,НЕЛЕГАЛНИТЕ и АГЕНТИТЕ от ДС,"спечелили" ОТНОВО "изборите"!?

22

До 21-Анонимен

преди 7 години

Тези тунели не ги е правил ,,Грабойко "пубере. А са от 40 години. В Скандинавия има 25 км тунел и тунели под морето с НУЖНИТЕ ГАБАРИТИ за да минават и големи средства.Под Ламанша минава и влак. Тук се е строило икономично и без мисъл за бъдещето/както с панелките/ Рано или късно и те ще почнат да падат И пак Бойко ще е виновен нали. А дали за времето и нивото на река Дунав ,пак не е виновен той? Ех, тролчета ех дърти другари спрете с политагитацията.

21

Дачо

преди 7 години

Виновен е камион с извънгабаритен товар ?? Значи пак АПИ са виновни ! Къде е ограничителя за височина на входа на тунела ? Явно липсва...

20

Анонимен

преди 7 години

Otgovornosta e sa tesi koito sa vseli pari . Ot igore na DOLO

19

ссссссссссс

преди 7 години

Къде е свинетка, грухти и тъпче агнешко е *** яйца! И мисли как да напрани винетките 300 кинта!

18

Анонимен

преди 7 години

голямо ходене,голямо чекнене,хукнали като разпасани ***

17

Един българин

преди 7 години

"Така и не стана ясно какво се е случило вътре в самия тунел. Оставаме с впечатлението, че всичко се замита и че имаме една диктатура на институциите, която се стреми по всякакъв начин да сложи малкия човек графа "виновен" за всичко, което се случва", заяви той."Ми той човека си го е казал точно. Какво повече да му коментираме?

16

пенсионер

преди 7 години

До Aнонимен-13Хубаво е че се организира протест срещу безобразията.Само че защо организатора е анонимен?Обявете се кои сте,какви сте,какви са ви идеите?

15

Aнонимен

преди 7 години

Господин ГраБойко и изпълителните Му фирми да обяснят. Освен да грбят друго немогат, ама на думи сме велики. Извън габаритен товар се заявява предварително в АПИ, кого ще лъжат, разбойници.

14

До 18

преди 7 години

Държавата е ВИНОВНА защото фирмите са ТЕХНИ ! Какво да очакваме !?

13

Анонимен

преди 7 години

Liljana pavlova e itgovorna milioni vse ot komisionni ot komunisti4eski fam partisani tja gerb ii bogata6ka debela griosna nahalna

12

НЕ Е ВЯРНО

преди 7 години

Извънгабаритен товар се заявява предварително и АПИ посочва маршрута за движение .Ако АПИ е издала карта за този камион , означава че са *** в тази организация .Ако е пътувал камиона Нелегално означава че ДАИ не са си свършили работа .

11

Aнонимен

преди 7 години

Как кой ще понесе отговорността, АПИ винетки, данъци такси и пр. Няма да се учудя ако приемат и такса Тунел. Много интересно ще се получи, ако по това време мине депутатска делегация, и се стовари мазилка върху Мерцедесите им.Красива гледка ще е определено...

10

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017 г.Пред Парламента!Ти Решаваш!

9

www

преди 7 години

От АПИ се защитиха . Извънгабаритен камион причинил инцидента ... ЧЕ ТАМ ИМА ЛИ ЗНАК ЗА ЗАБРАНА НА ИЗВЪНГАБАРИТНИ КАМИОНИ ????

8

Пипилота

преди 7 години

Къде е партизанската щерка да обясни, ко комнистите са виновни и че тя е оставила тунелите в изрядно състояние?

7

Анонимен

преди 7 години

до 7 Не ве, Станишев е виновен, ако питаш Тиквата