52

до 61

преди 7 години

Демокрация значи власт на народа, а не власт на един човек.

51

Анонимен

преди 7 години

Мракобесната европейска диктатура разочарована от това че диктатурата на Ердоган има поне 51 % подкрепа от населението. Защото ако ЕС направи референдум да продължи ли да съществува или не, резултатите ще бъдат катастрофални и трагични. Е къде е истинската демокрация в такъв случай, а? Питам аз и отговор не искам. Щото го знам. Разпадай тоя гаден, двуличен и дискриминационен съюз на 8 скорости.

50

Анонимен

преди 7 години

"Бог да ги употреби да накажат самозабравилия се, и отрекъл се от Христос, християнски свят. Те са пазени за такова време на мъст и съд. След това - лично Бог ще изрине исляма - като нечистотии..."Голяма дивотия си написал. Тоя Бог ако си мрази толкова последователите създадени от него самия, защо не си ги разчисти см, а първо ще дава на едните да трепят другите, пък после той щял да трепе вторите да съживява първите и не знам какви си още шашави малоумщини.

49

Анонимен

преди 7 години

Не Ердоган, а Меркел води Европа към война. Всички световни войни ги започват малооумни шваби продали се на Синедриона. Няма по-голяма гадд, продажница и малоумница от Меркел на света. Нобелова награда за продажност и престъпления срещу човечеството трябва да и връчат.

48

Анонимен

преди 7 години

Ако ЕС беше демократична институция не би следвало да проявява толкова нездравословен интерес от вътрешнополитическия живот на една далеч не идеална, но все пак суверенна държава като Турция. Каква е тая псевдоморална загриженост и какъв е тоя рев на чуждите гробища. В крайна сметка е спазен основния принцип на демокрацията - свободен избор на референдум. Европейските лицемери май си противоречат нещо.

47

Анонимен

преди 7 години

Сега ще познаете кои са истинските демократи и политици по това кой ще поздрави Ердоган за изборната му победа. Елементарният политически етикет го изисква. Дори да е лицемерно, все пак всеки който има два грама акъл ще го стори. За нашата Тиква пък е абсолютно задължително. Но еднокнижникът си е просттт и едва ли ще поумнее. Дано поне Радев да е на ниво и да ни отсрами.

46

Един българин

преди 7 години

До: 62Ти май си мечтаеш за Османската империя и времето когато сме били поданици на Падишаха?

45

Един българин

преди 7 години

"Високопоставеният представител на Германската социалдемократическа партия Аксел Шефер коментира, че мнозинство, постигнато при демократично гласуване, може да се обърне против самата демокрация, като припомни изборите през 1933 г. в Германия, когато се надига подкрепа за нацистите на Адолф Хитлер."Ами да! Всъщност в повечето случаи е така. Другите начини за установяване на диктатура е чрез преврат, война или окупация. Най-често става с демократични избори!

44

дядо Пенс

преди 7 години

Преди 700 години гордите български царе спряха походът на турските орди към Европа !!!Днес България е слаба,няма кой ! Скоро Европа ще стене под ислямски ятаган ! Мислете му ,ние сме свикнали ...

43

Наблюдател

преди 7 години

".......Турция се движи в грешна посока...." В грешна посоко се движи ЕС като продължава да подкрепя тази държава агресор!

42

TR

преди 7 години

Всичко това е изсцениран театър..резултатът беше нагласен естествено!!Този диктатор загуби подкрепата на народа още преди 3 години....оттогава просто се подготвя добре за изборите и разпродава държавната собственост..

41

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се забрани на хора без образование или с основно да гласуват. Сердоган печели с гласовете на простолюдието, които не знаят за какво гласуват, а тези които им изкарват хляба сега ще го отнесат, като много загубят бизнес-партньори и кой европеец ще отиде на почивка в диктаторска страна?

40

Анонимен

преди 7 години

Хахаха, този е бил на обмяна на опит при нашите, как се печелят избори. Само тези с кебапчетата гласуват за теб и ти печелиш.

39

Анонимен

преди 7 години

машала машала ердоган ефенди ага. гордэм се с теб. скоро и ние така ше направим. това е истинската демокрация и правоверната религия. евала евала. ПС: чух че си имал некви малки момченца бежанчета дето им требвал чичко супермен спасител, кач пара?

38

Анонимен

преди 7 години

Брюкселскат администрация, докато преосмисля и се разочарова да сапуниса дyпeтaтa.... че ще е на сухо и ще боли.

37

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Западът си отгледа Франкенщайн. Подобно на Ислямска държава именно САЩ и техните западни партньори създадоха Ердоган.В средата на миналия век Турция беше изостанала държава, без развита икономика и без сериозна армия.Днес нещата стоят по съвсем различен начин.Заслуга 1 за това имат САЩ !Те наливаха милиарди в турската държава, армия, система и в издигането и утвърждаването на самия Реджеп Ердоган като лидер на Турция.Защо реват сега евроатлантиците ?Каквото сте посели - това ще жънете !

36

Анонимен

преди 7 години

Европейските реакции на турския референдум са страхливи, каквито са и европейските политици. Но какво да очакваш от мишки? Днес Европа се управлява от мишки. Страхуват се от всички и всичко - от Путин, от Ердоган, от Тръмп, от Ципрас, от Орбан, от Льо Пен, от Брекзит, от икономическата криза... Водещото чувство сред европейските властимащи е страхът. С такива водачи Европа няма бъдеще.

35

Shark

преди 7 години

До Загрижен. Да, има нещо такова, че това важи и за нас, резултатите от изборите при нас бяха сходни, което ще рече, че наистина народа е ***, щом за 3ти път избира тези некадърници, които после псува и ругае. Само че разликата е, че ние не сме заплаха за никого, нямам имперски интереси, макар че можем да имам редица претенции-и за Одринска Тракия, и за Беломорието, и за Зап. покрайнини, и за Сев. Добруджа. И не подкрепяме ислямистки престъпници. А това за САЩ и НАТО и напълно прав.

34

Анонимен

преди 7 години

Ей сега като лирата стане 20 стотинки и мустакатия султан ще гледа като наакан ... До там ще му е империята и царуването

33

Арман

преди 7 години

Както смотани българи има и смотани турци. Но къде къде турската цивилизация са по напред от Европа. Боли но си е така. Арменец