112

Анонимен

преди 7 години

Европейците са хора, готови да възстанат, в защита и на най-малката си,,иди0тска" свобода, азиатците напротив, делегират всичко в ръцете на,,Патрона"и колкото повече ги мачкат, толкова по-добре се чувстват. За турците е ясно какви са, но ние българите...!?Трети мандат, ще ни управлява Банкянският Толуп, последни сме във всички класации, но искаме за пореден път от същото...азиатска работа.

111

ZULU

преди 7 години

ABE KO NI ZANIMAVATE S TIYA ANADOLSKI DIVATSI,DA SI VIRAT U KAMENNATA ERA .

110

анализ

преди 7 години

До Анонимен 129т.е. имаме начало на оформяне на едно централно, единно ядро, което обаче е е голо ядро, без кръжащи електрони около него, което значи, че няма сформиран атом, т.е. жива клетка! :))

109

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 128Колега, бих казъл, че в момента центърът не е аморфен ами по-скоро псевдохетерогенен с наченки на радикална хомогенизация!..аз бих казал, че е с наченки, при това все по видни, на радикална консолидация и групиране, с тендеция за трансмутация в едно, единно ядро, като контрапункт на зараждащото се от народните дълбини цунами ! :))

108

Анонимен

преди 7 години

Колега, бих казъл, че в момента центърът не е аморфен ами по-скоро псевдохетерогенен с наченки на радикална хомогенизация!

107

анализ

преди 7 години

До Анонимен 126То няма и лява партия, колега, в момента всичко е някакъв аморфен център и купуване на гласове :)...е няма де, нали това казвам - няма лява партия и затова няма как да има и дясна

106

Анонимен

преди 7 години

То няма и лява партия, колега, в момента всичко е някакъв аморфен център и купуване на гласове :)

105

анализ

преди 7 години

До Анонимен 115Гласуват, защото алтернативата е Корнелия. Появи ли се адекватна истински дясна партия (защото ГЕРБ не са десни в никакъв случай), Магнолията отива в миналото....то няма лява партия, как искаш да има дясна !?* тоталитаризъм: ниска лична свобода, ниска иконом. свобода* ляво: висока лична свобода, ниска иконом. свобода* дясно:ниска лична свобода, висока иконом.свобода* либертарианство: висока лична свобода, висока иконом. свободапърви си изясни къде в тази диаграма !!!

104

erdomus

преди 7 години

Около 75 % от гласувалите "за" в Европа са от онези с ниските чела,с по 4 - 5 мюмюнчета,генетично обременени(с родители 2-ри братовчеди) и живеещи на социални помощи.Обаче,да си отидат в родината при падишах ердомус не искат.Чудна работа.

103

пенсионер

преди 7 години

До до Василев-116И Путин е президент-диктатор(прави си каквото си иска)и народа си мълчи.Умни ли са руснаците?

102

EVET

преди 7 години

До 1От кога си се размислил и притеснил за турците?

101

Анонимен

преди 7 години

Ердоган победи благодарение на кюрдите

100

1

преди 7 години

51% от турците казаха:"Води ни Ердогане ! Води ни накъдето прецениш. Ние нямаме нищо против !"На мен това ми звучи страшно !

99

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ в първия си мандат имаха над 110 депутата, после 84 и 86

98

Анонимен

преди 7 години

Гласуват, защото алтернативата е Корнелия. Появи ли се адекватна истински дясна партия (защото ГЕРБ не са десни в никакъв случай), Магнолията отива в миналото.

97

Анонимен

преди 7 години

Тук сме наобратно! Точно в най големите градове гласуват и то преимуществено, а не с 1 % повече за единоначалник Бог!

96

Анонимен

преди 7 години

Това за ценностите на Запада винаги ми е било смешно.Западът рушал ценности - ОК, нека е така.Ами, като не си съгласен, какво правиш там? Псуваш Запада, ама живееш в Кайзерслаутерн и караш Ауди. Като не те кефи, хващай кадъната и чаветата и бегом към роден Диарбекир, да градиш ценности на воля.

95

Анонимен

преди 7 години

Ами и тук да станем президентска. Няма да има избори и президента ще назначава и уволнява всеки министър когато пожелае.Не както преди година премиерът да назначава президента.

94

Европеец

преди 7 години

TURQUIT

93

Dodi

преди 7 години

Сега какво следва? Връщане на смъртното наказание? Ако и това се случи да им я яко д-то на хората живеещи в Турция.