215

Турчина

преди 7 години

Гледах документален филм с възрастни бивши турски войници участвали в Корейската Война. Общо взето американците са загубили дисциплина. Побъркали се по време на войната. Войници - редници пребиват офицер...пият. Бият се един друг за една цигара и т.нт. Докато корейците са фанатизирани. Ако Китай беше показал воля и решимост, САЩ предполагам нямаше да са така агресивни. Явно и китайците не са доволни от режима в С.Корея и предпочитат да си замълчат. Жалко за обикновените корейци и двете Държави.

214

пешо

преди 7 години

крайно време е тази държава сащ да бъде закрита. да дадат половината на китай, другото да се разпредели между страните от брикс. имам чувството че тръмп ще е последният президент на сащ.

213

буден гражданин

преди 7 години

До ТурчинаТака е, но Северна Корея ще бъде подкрепена от почти целия свят! С изключение на Англия и няколко други малки страни, всичко живо е настръхнало срещу САЩ.

212

Турчина

преди 7 години

Хладнокръвната политика на Китай ме учудва. Американците се държат като пиян каубой в бара. Бърз стрелец но много пиян. Руснаците нямат интереси там. Те си гледат Сирия и Украйна. По турските сайтове настроенията са от рода на "да си трошат главите американците. Веднъж се бихме с корейците. Трудна работа".

211

САЩ вън от БГ

преди 7 години

Кимчо нюкни САЩ и целият свят ще те обяви за истинският месия. САЩ имат да плащат за милиони убити..............

210

Жеко

преди 7 години

Привържениците на СКорея да си направят партия с програма въвеждане на скорейския режим тук. Може и да съберат 0.1% от гласовете.

209

681

преди 7 години

Някога са произвеждали оръжие за да воюват,сега воюват за да се произвежда оръжие!

208

Турчина

преди 7 години

Не вярвам, че Севернокорейците ще успеят. При сухопътна битка американците са кръгла нула и корейците ще ги отнесат за два дни. Но при техника американците имат превес. Не, че корейците са слаби но да се мерят със САЩ е трудно. Дано не разпалят по голяма война. И Ким Ир Сен ще се върти в гроба. Ким Чен Ун го разбирам. Иска да покаже мускули. Тръмп пък ако не започне война ще го свалят големите корпорации.

207

Калифорния

преди 7 години

До Ненаучна фантастикаЗнаеш ли бях един единственпът на екскурзия в САЩ, бях отвратен от много неща. Но и впечтлен от природа и други неща.Най-силното впечатление ми направи надписа на една градинска врата (В Германия надписа е: "На Фрици му трябват 3 сек. до портата. А на теб?" до снимката на една немска овчарка.) В Америка беше "Да не ти пука от кучето, пази се от собственика" и снимката е на една ръка която държи револвер. Корейците няма да стигнат далеч, дори и да минат океана някак си..

206

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Ненаучна фантастикапредставям си макяти комунярска

205

кацнал на едно дърво

преди 7 години

Няма такъв сценарий при който КНДР ще може да победи САЩ. Това са фактите. При сухопътна операция може да е друго. Обаче американците трябва само да разрушат съоръженият дето държат северно-корейците вътре в големия концентрационен лагер в който живеят. После ще трябва само да хранят бежанците. Само много малко ще се качат по дърветата за да не ги отнесе тълпата.

204

Ненаучна фантастика

преди 7 години

Как си представяте известието: "След овладяването на Аляска,Аризона и Калифорния севернокорейската армия води тежки тежки боеве за Тексас и Арканзас" ?

203

Анонимен

преди 7 години

Като гледам и в оръжието са втора.

202

Анонимен

преди 7 години

До Щерю Пич как си мислиш че стават тези работи Корея да победи Сащ американците са вадеща сила в всичко с изключение на колите сорри но факт!!!

201

Анонимен

преди 7 години

Като знам колко точна и добра е американската техника най-много да ударят някоя болница или училище в Южна Корея или Япония. То правенето на оръжие не е за всеки.

200

Жибор

преди 7 години

Основни цели на севернокорейските ракети ще бъдат:1. Морето край Пхенян2. Севернокорейските ракетни и военни бази,от които ще бъдат изстрелвани3. Най-близките до площадката за изстрелване севернокорейски градове4. Овчарниците и зайчарниците в съседните селаПървите поразени цели от американската армия ще бъдат:1. Царските дворци на династията Ким2. Всички военни щабове на нейната армия3. Всички ракетни и самолетни площадки на тази "армия"4. Всички енергийни централи на Сев.Корея

199

Анонимен

преди 7 години

Яка им душа сега на жълтите маймунета!

198

Анонимен

преди 7 години

Браво на Кимиона,ей това е държавник,не кат нашия Плювню,Разкажи им играта на краварите

197

до 237

преди 7 години

мечти, мечти.

196

Анонимен

преди 7 години

Важното, че щатите взеха най-големия мозък за ракетната си програма от Германия. Руснаците се хапаха от яд, че не го отведоха в Русия.