56

www

преди 7 години

КАКТО БЕШЕ ИЗФАБРИКУВАНО И ХИМИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ НА САДДАМ ХЮСЕЙН...

55

До 81

преди 7 години

Изцяло грешиш, не знам от къде си взимаш информацията. Канал 1 Русия? Директно от Кремъла? Бомбите бяха руски, по-голям агитатор от тях няма в Сирия. Може би искат още един анекс - южната руска-сирийска република?

54

Нов химически взрив

преди 7 години

Вчера коалицията, водена от американците е бомбила склад, в който е имало химическо оръжие. Стотици жертви всред населението на Дейр-ЕЗ.Зор. Западната преса мълчи, Българската двойно мълчи. Ето затова хората престанаха да се доверяват и да слушат Българските медии.

53

Анонимен

преди 7 години

Русия извършват най-големите военни престъпления в Украйна и в Сирия. Масово изнасилват жени, убиват невинни хора, та даже и са се съюзили с Асад за да ползват химически оръжия. Кремълското джуже е най-големият военен престъпник в днешно време - модерният и безцветен и с поне един метър по-нисък Хитлер.

52

Анонимен

преди 7 години

На Българите им трябва един диктатор като Асад да ви вкара в ред - чат пат да ви попръсква с химически оръжия, да праща армията да ви побива, да ви бомбардира селата и да ви трепе масово. Нека тогава да видим дали ще го защитавате.

51

Анонимен

преди 7 години

Асад и Путин - двама терористи които ще си намерят майстора с Тръмп. Нека единия да го екзекутират насред Дамаск, а другия да го изпратят в гулаг някъде в Сибир.

50

ИСТИНАТА

преди 7 години

Башар Асад - изключително възпитан, културен и образован, светски настроен държавник, който преди намесата на Запада в Сирия държеше ислямските фанатици изкъсо.Сирия процъфтяваше по онова време, а сирийците имаха жизнен стандарт, за какъвто в евроатлантическа България само можем да мечтаем.Големият "грях" на Асад е, че не играе по свирката на Запада и поддържа приятелски отношения с Русия.

49

Додо

преди 7 години

Уви, Асад е на 100% прав! Тръмп беше изпързалян от кликата! Чейни, Улфовиц и сие се намесиха!

48

Анонимен до 72

преди 7 години

Какви топки се изискват за да трепеш собствения си народ бе, руско ц.иганч.е. Хайде бягай да спукваш жена си от бой и да се наливаш с водка като казак.

47

Анонимен до 71

преди 7 години

Асад поне има топки за разлика от теб американско ***. Хайде бягай да ловиш покемони или да си епилираш крачетата.

46

Анонимен

преди 7 години

Асад - психопат и жесток престъпник! След като го свалят от власт Американците дано му отрежат т.опките и ги набутат в устата на Руското джудже! САЩ - Победа!

45

Бай Хой

преди 7 години

Изфабрикувана е от т.ъпи.те кравари които все по един и същ начин вършат про.сто.тиите си.

44

luckyman

преди 7 години

Ей, вие дето спорите за нацистките концалгери! По-добре прочетете и научете защо "самоубиха" Рудолф Хес?! И то на преклонна възраст, в затвора, и на всичкото отгоре след падането на "Берлинската стена"?!

43

Анонимен

преди 7 години

Дейвид Ървинг, Пол Расине, Дейвид Коул (който е евреин, David Cole, има му филма за концлагерите в ютюб), Ернст Цюндел. Въпросът не е дали са прави или не, ами защо в демократичния ЕС ги вкарват по затворите само защото са изразили мнение. Това не са улични хулигани кресльовци нацисти, които никой не закача, ами учени и професори с дългогодишни кариери и титли които никога не са имали нищо общо с нацизма, нито са величаели Хитлер.

42

Анонимен

преди 7 години

Какво направи америка за България първо я бомбардира.След като свалихме комунистическия строй, и поискахме да станем нормална държава, като членове в ЕС и НАТО.Отново братска америка ни постави условие да разоръжим армията си, и да нарережем възпиращите си ракети.И за капак да намалим численоста на армията, която в момента не може да напълни дори и Герена.Но братята американци не се спряха да мислят за България.Купуват си правителства за да могат по добре да контролират региона.

41

luckyman

преди 7 години

Айде лека... ..и не забравяйте, че официалната история е като жълтата преса! Хвали или плюе в зависимост от господаря, победителя и тоя дето плаща поръчката!

40

luckyman

преди 7 години

До Анонимен 59Браво, почнал си да четеш, сега остава и да почнеш да мислиш! Защо им е на едните да изтриват другите и обратно? Сигурен съм, че напреднеш, има хляб в тебе! има достатъчно литература и документи.. ..и един приятелски съвет, вникни в идеологиите, техните стратегии, и лека полека ще разбереш съществено за религиите!

39

Анонимен

преди 7 години

Гермар Рудолф e химик който прави анализ на почвите в които за заровени милиони тела в концлагерите. Не отки нищо. Осъдиха го и лежа в затворе.

38

Анонимен

преди 7 години

Щвейцарецът Юрген Граф написа книга за концлагерите и го осъдиха на затвор. Няма нищо общо с нацистите, получи убежище в Белорусия, а в момента живее и се издържа като преводач в Мосва - едва ли Русия ще дава убежище на нацисти и хитлеристи.

37

Анонимен

преди 7 години

Един английски (в Англия не е престъпление да пишеш исторически статии) професор който беше изучавал нацистките лагери и беше написал статии, който няма нищо общо с нацисти или ултрадесни го поканиха в Австрия на форум и още на летището го арестуваха и го осъдиха.